Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KIA или VITARA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: KIA или VITARA

Бях гледам преди не много време, и наистина Кии-те вървяха от 6000Е нагоре. Не знам тази защо е толкова евтина. Но може би ... от една и съща година, със сходна комплектация да са горе-долу на едни и същи пари... Аз бих препоръчал на човека да се качи, да покара и двата модела и да прецени за себе си. Според мен и двете машини са много корави и добре се е ориентирал. Но да прецени сам за себе си кое ще му хареса повече.
    RB Patrol Team

Коментар

Двата модела съпоставени от към здравина,потдръшка и цена на резервните части,към кои клонят везните.

Коментар

Здрасти колега.Аз имам КИА Спортидж от 2г.И почти 100хил.км.ПРОИЗВЕДЕНА Е 2000Г.Няма Клима и АБС.Но всичко друго е ел.Дали е корава-ДА!!!Поразгледай за клипчета из форума за разходките.
        Дали е по-добра от Витарата.Това вече е въпрос на вкус.За мен-да.Гледал съм и 2-те коли отдолу(справки Голди),КИА-та изглежда по-...Но пояснявам:КИА спортидж къса база кабрио(2000г) и Витара(Тракер) къса база кабрио(1995-6г).КИА-та превъзхожда Витарата:2000сс,128кс,175нм,срещу 1,6,100-тина коня на Витарата(в редки случаи 1,8л).Но,Витарата е по-лека.А това е в неин "+".Според мен сравнението не е много правилно-различни години са.а Витара от 2000г изглежда солидно.
        Като цени за подръжка мога да кажа само за КИА:
        Възд.филтър-20лв,Накладки пр-30лв(има и по 20лв,ама...),Ангр.ремък-50лв.
        Ходовата част на КИА-та е по-сложна от на Витарата.И може би по-скъпа.
        Затова,моето мнение е:Качи се и на двете коли,подкарай ги,виж коя е "твойта"...
        Успех!!!
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

витара 2000г е 2000сс 136кс и нито е по-лека нито е по-евтина...

сравнението на коли с 5 години разлика във възрастта и хиляди лв разлика в цената не е съвсем коректно...

ако сравняваме така, аз трябва да кажа, че галопера е много по-добър от Тойота ЛК, защото тойотата доста я ремонтирах, а на Хюндая съм сменял само дреболии...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ми,да де.Нали и аз това казвам...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X