Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KIA или VITARA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KIA или VITARA

Здравеите колеги.
    Кои джип бихте предпочели и защо.Плюсовете и миносите и за двата джипа.Във форума за Витара доста съм чел но за корееца почти нищо не знам.Ако има собственици да споделят опит.
    Благодаря.

Re: KIA или VITARA

Малко не става ясно модела. Има няколко поколения витари и няколко модела кии. Кой по-точно или като марки изобщо?
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от todoplam Преглед на мнение
      Здравеите колеги.
      Кои джип бихте предпочели и защо.Плюсовете и миносите и за двата джипа.Във форума за Витара доста съм чел но за корееца почти нищо не знам.Ако има собственици да споделят опит.
      Благодаря.
      За витарите хубаво, ама ебати обидата за Соти и Чебурашка!
      Сотиии, къде си бре?
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
        Малко не става ясно модела. Има няколко поколения витари и няколко модела кии. Кой по-точно или като марки изобщо?
        Имам предвид като цяло,производство 1996-1998г.

Коментар

Като цяло Витарата е модел на Сузуки, така че е частен случай.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аз бих избрал Витара-та Киа-та ми се струва малко като направена от Виетнамска тел

Коментар

Колеги извинявам се имах предвид Kia Sportage .

Коментар

Първоначално публикуван от todoplam
                Имам предвид като цяло,производство 1996-1998г.
                Така вече е много по ясно
                Първоначално публикуван от quadra
                Като цяло Витарата е модел на Сузуки, така че е частен случай.
                Да, но има няколко поколения витарки, които са доста различни и ако се говори общо за тях все едно говориш за Сузуки(нещо не се разбрахме ме ли...)

Иначе и аз бих избрал Витара уж като по-популярни, но пък виж Соти как брани честта на Киа За този човек няма граници
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от todoplam Преглед на мнение
                  Колеги извинявам се имах предвид Kia Sportage .
                  Е, така кажи .Ама тука си требе специалист.Разполагаме с нужният човек .Просто трябва да влезе в сайта за да ти обясни .Ти систематизирай въпросите .
                  B+

Коментар

Нека Соти даде мнение защото кара такава, но според мен, а мисля че и той така мисли - киата е по-добър вариянт. Особено модел като неговата няма аналог с нито една витара...
                    Лек ден
                    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                      Аз бих избрал Витара-та Киа-та ми се струва малко като направена от Виетнамска тел
                      виждам, че разбираш от тел-ове... но не и от Киа...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Не мисля че Соти ще е обективен.

Коментар

за 3300Е такава КИА http://www.mobile.de/SIDdQf3-Hz95QR8...1111251020523&

или такава Витара: http://www.mobile.de/SIDEAFGzY9jFqE6...1111248654302&

има и 2-врати витари кабрио, но са по-нови и доста по-скъпи...

Така че за офроуд май се предлагат по-добри Киа отколкото Витара за едни и същи пари
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Киата естествено. Вози по-хубаво, по-добър двигател, малко по-дълго междуосие ( по-добра катерачка, но и малко по-лесно се кантари). Засега, от нашия опит - Киата се представя по-добре от Витара на Офф и Он роад. Нямам наблюдения върхи Витарата, но Киата е със неверояно охлаждане. По едно време вървеше със запушен радиатор, без виско и със счупена перка и пак грееше само при много голям зор . Рядко се среща Киа без ЛСД отзад, а в същото време се среща рядко Витара с ЛСД. Но пък и Киата е по-скъпа. Ако имаш възможност, зимай Киата - няма да те разочарова.
                            RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                              . Но пък и Киата е по-скъпа. Ако имаш възможност, зимай Киата - няма да те разочарова.
                              Защо да е по-скъпа??? по-евтина е в сравнение с /Гранд/Витара от същата година и сходна комплектация /климатик и т.н./

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X