Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Статии на български с инфрмация за някой модели автомобили с висока проходимост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Статии на български с инфрмация за някой модели автомобили с висока проходимост

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    Ако имате желание за систематизиране заповядайте, нуждаем се от хора които биха се заели с този къртовски труд.
    Съгласен съм да помогна, но от къде да започнем. Систематизирането и подготвянето на такъв вид информация за жипките най-малкото ще помогне на мен да се ориентирам в морето от информация.

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    А за мрежи и комуникации можете спокойно да пишете, тук има достатъчно хора от бранша...
    ОК ама не е тука мястото.. Тук си говорим за джипки
    LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
    LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
    [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Re: Статии на български с инфрмация за някой модели автомобили с висока проходимост

Работата с цените е щтото отварят Шваке-то и преписват цените за нови,оригинални части за германия.Според този справочник Нексията която карам струва почти двойно на пазарната цена в България.Браво на колегата SG за положените усилия.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Статиите са прехвърлени и на друг адрес:

http://htftp.offroad-bulgaria.com/SG/articles/
        LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
        LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
        [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Може статиите да са списани от някой който не е 100% спец по дадената марка, цените може да не са реални, но на мен лично като на един напълно начинаещ са ми доста интересни. Оделно, че има статии за някои модели, които не са популярни тук. Явно четенето ми от 1,5г е полезно, защото и аз откривам тук-таме грешки.
          На SG пуснах едно 'Да' от везничките
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Статийте вършат някъква работа все пак.
            Но това че спорим не означава че нищто не разбираме просто търсим истината как да се направи дадено нещо възможно най - лесно с мимимум средства и да е максимлано полезно.

Коментар

На мен тези статии също са ми много полезни, т.к. като начинаещ "жипкар" не отбирам, а докато изровя всичката полезна информация от форума и пресея плявата може и да ми побелеят косите.

А относно цените:
              Цените са за оригинални резервни части по
              справочника Eurotax Schwacke /без ДДС/
              т.е. нямат в предвид тези правени в гаража на Пешо или у южните съседи.

Поздрави на всички, а на SG турнах едно кантарче.

Коментар

благодаря и от мен доста усилия си положил колега
                ПАВКО
                0888802068

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X