Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Статии на български с инфрмация за някой модели автомобили с висока проходимост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Статии на български с инфрмация за някой модели автомобили с висока проходимост

Здравейте, драги съфорумници

Отдаде ми се възможност и си направих труда да събера на едно място известно количество статии на български език за най известните модели 'джипове'. Със сигурност съм пропуснал някои, както и не покривам всички модификации, но мисля че стаиите ще бъдат от полза за всеки начинаещ (и не само) в този прекрасен сайт.

Разбира се трябва да отдадем и необходимота чест на автора.
    Надявам се момчетата от мобиле.бг да не се сърдят много.

Ползвайте ги със здраве.

аа.. ето и линка:
    http://212.116.134.120/jeep/

:-)
    LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
    LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
    [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Re: Статии на български с инфрмация за някой модели автомобили с висока проходимост

The page cannot be displayed

Коментар

Re: Статии на български с инфрмация за някой модели автомобили с висока проходимост

Линкът работи.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Imposible. Тествано.
        сървъра е XP и има ограничение до 10 едновременни връзки но иначе страницата е достъпна.

Ако някой подскаже къде да ги кача където да е някакъв UNIX и да е достъпен от всякъде няма проблем
        LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp

Коментар

Линковете си работят.Поздравления за положените усилия и за информацията

Коментар

Незнам снощи се опитах няколко пъти да вляза - сега РАБОТИ! Интересна информация - Благодаря!

Коментар

Благодарен за това което си направил,линка си работи перфектно.
              Търсих нещо за JEEP LIBERTY и тук успях да намеря част от това.
              Ха...сега видях че си от Стара Загора-евала градски
              Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Похвално за колегата SG, че е намерил материали, които е решил да сподели с хората тук, но като прехвърлих линковете отгоре-отгоре, всъщност видях, че това са статиите в мобиле.бг взети от едно-времешният авто-пазар, списвани от небезизвестният автомитак (като го чета ме напушва смях).

Определено бих казал, че значителна част от информацията в статиите е плява, със значителна доза невярност/ неточност. Така, че дълбоко се съмнявам, че ще е от полза, особено на начинаещите.

Коментар

Не съм крил че статиите са от мобиле.бг. Включително в първия си пост съм благодарил на авторите.

Намирането на систематизирана информация е много трудно дори тук. Не всички в този форум са наясно със спесифичните технически характеристики на джипките. От както съм регистриран тук, не е имало ден в които да не чета нещо и въпреки това не смея да отворя дума за нещо и да се изпъча и да кажа.. момчета аз това го знам. Прави ми впеатление, че дори най-активните колеги от този форум изпадат в спорове, които показват че самите те не са съвсем на ясно с технически решения на определен производител на автомобили с висока проходимост, да не говорим за хората на които това не е професия, а просто хоби (същото е като да попаднете във форум за комуникации и мрежи - добре дошли да Ви поговоря).

Това беше опит да се предложа на посетителите на този форум някаква информация събрана и предложена от небезизвестниа Автомитак (макар и да предизвиква смях) които списва статии за Автопазар. И тъи като се прежалих и платих едни 2.40 с СМС на мобиле.. реших.. да събера стиите за наи известните джипки и да сложа линк към тях именно тук. В крайна сметка все от някъде трябва да се започне. Не знам защо мислите 4е е лесно за един супер аматьор да се ориентира в морето от инфомация и теми които има в този форум. Въпреки специализираните форуми, в главите на начинаещите възникват стотици въпроси, които след продължително четене стават хиляди!!!! При зададен въпрос (не казвам че всички са смеслени) дежурния отговор е "използвай търсачката".

Иситината е някъде там! :-P

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                    Определено бих казал, че значителна част от информацията в статиите е плява, със значителна доза невярност/ неточност. Така, че дълбоко се съмнявам, че ще е от полза, особено на начинаещите.
                    Прав си, но може би не си даваш сметка колко начинаещи могат да са начинаещите. Има полза и от такива популярни статийки за еднократна употреба.
                    Technical Rescue Direct - life lies in courage
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Уважаеми SG,

Това че тук винаги има спорове не е защото спорещите не са наясно а защото всеки гледа от неговата си гледна точка и вижда предимства там където за другия има недостатъци. Всичко е относително и както са казали в спора се ражда истината...

Това което сте направили е похвално и за което ви поздравявам. Имали сте най-добро намерение което си личи. Но не променя факта за стойността на статиите...

Ако имате желание за систематизиране заповядайте, нуждаем се от хора които биха се заели с този къртовски труд.

А за мрежи и комуникации можете спокойно да пишете, тук има достатъчно хора от бранша...
                      VPetrov.photography

Коментар

Според мен статийте са полезни

Коментар

Първоначално публикуван от SG Преглед на мнение
                          не е имало ден в които да не чета нещо и въпреки това не смея да отворя дума за нещо и да се изпъча и да кажа.. момчета аз това го знам. Прави ми впеатление, че дори най-активните колеги от този форум изпадат в спорове, които показват че самите те не са съвсем на ясно с технически решения на определен производител на автомобили с висока проходимост, да не говорим за хората на които това не е професия
                          А защо да не смееш да кажеш това, което знаеш?!? Един знае едно, друг знае друго и т.н.
                          В същност, професионалистите в областта на автомобилите с висока проходимост тук не са чак толкова много. По-голямата част сме си чиста проба любители. И, доколкото се изказват мнения за едно или друго, те са или на база понатрупан личен опит, или от чуто или прочетено.
                          Но, дори и понякога да говорим глупости, поне не искаме пари за четеното им ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Мерси за инфото

Като при всяка история има вярна и не толкова вярна информация Някои неща поне при моделите които познавам са точно така други са откровенни измишльотини АвтоМитак пише за средният потребител и е нормално да дразни някои маниаци на модели и марки Добре че не сте попаднали на Р.Славчев които в едно доста реномирано издание беше написал такива тъпотии че го търсих по телефона да го псувам на баба лично Трябва да се разровя и да пусна тази нелепа статия тук със сгрешени снимки модели и дори окачвания за автомобили които са ни до болка познати .........имам предвид лежали под тях дълго време .............. Има да се смееме до посиране .Като цяло обаче инфото е полезна ключалка за скиване на екшъна Ако някои иска или му е интересно да се включи нека разбие вратата и да се запознае по отблизо с нещата

Има обаче и много пропуски към много важни възли и агрегати Както и некви измислени цени Преди малко разбрах че фар комплект за Вранглер без ДДС-е на цена 298 евро Отивам да видя за Х-5 колко е ако не пиша пак значи съм получил инфаркт През това време пазете си фаровете

Нищо не е само 300 евро... Бартер праим Вранглер с четири комплект фара за БМВ-Х5 Цените са европеиски нормално е
                            Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 13-03-07, 23:24.

Коментар

За съжаление това което е написал за "Нива" е истина.С изключение на цените на частите.Фар-комплект(наскоро купувах) е 35 лева,които изобщо не са 45 евро.Да не говорим за калник от 117 евро.Че той трябва да е от неръждавейка за тия пари.Но останалото е вярно.
                              Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                              имат право да гласуват на избори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X