Не случайно съм попитал за максималната скорост .
Карал съм колело с електрически двигател , на средното движение - с функция единствено за подпомагане. Всичко хубаво, ама имаше ограничение до 25 км/ч . Тоест , при по-високи скорости спира асистенцията , което не беше приемливо и след малък "ъпгрейд" нещата се нормализираха.
Та цената която Ясен ти е предложил , предвид и ниския клас на компонентите е доста реална .
Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
Не ми се търси повече. Колко е обезценката за 2 години? Колко още несвързани с моторизацията компонента има? Наистина ли deore е най-нисък клас? Сериозно???
Впрочем, ако имаш сведения за велосипедче 29-ка с около тази окомплектовка, на 2 години, без никаква моторизация - сподели. Клас alivio също е приемливо. Външния вид няма голямо значени, даже предпочитам по-очукано.
Отваряш пакета и гледаш какво има вътре. 99,99% има купчина 18650. Като умре - четеш и търсиш дали контролерчето вътре допуска смяна на умрял(и) елемент или се иска нов контролер. Алтернативно търсиш някой да ти го рециклира като търсиш съвместимост със зарядното. Вероятно моторчето е доста по-непретенциозно към батерията, в сравнение с лаптоп, примерно.
Алтернатива 2 - купуваш нова батерия. Солено, Ясен горе е споменал цената.
Алтернатива 3 - махаш батерията, пренавиваш задната капла с нова главина, ако не успееш да я продадаш така, получаваш съвсем стандартен 29 байк с доста добра комплектовка и грозна рамка.
Още съм със смесени чувства, че поне не го пробвах.
Благодаря! И аз така си представях нещата. Запланувал съм за купувам 4 броя ел велосипеди за семейството. Цената на нови надминава прилична кола втора ръка, та затова мисля варианти за употребявани. Основната скрита лимонка са батериите и искам да знам възможностите.
Коментар