Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lada Niva или Suzuki Vitara ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Lada Niva или Suzuki Vitara ?

Искам да благодаря и в ефир на kalinntv за отзивчивостта и обменената информация. Хареса ми Фронтерата много. Хубава, здрава, удобна, евтина джипка. Баш каквато търся.

Ще потърся и Вирата да пробвам, за да си направя избора. Лада Нива отпадана този етап.
    Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
    0888/00-55-37

Коментар

Кръсти се, па бягай, като видиш Нива
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Кръсти се, па бягай, като видиш Нива
        Колега явно наистина си изключително разочарован от Нивата,защо ли...ти най-добре си знаеш.Аз,както и преди съм споменавал до момента съм много доволен от моята.Карам я абсолютно всеки ден по най-разнообразни пътища вече 2.5 години-/то се вижда от албумите ми в профила/.Забелязвам,че въпреки всичките си кусури този автомобил от година на година се търси все повече и повече.Имам познати,както в Гърция,така и в Германия.Интересното е,че и в двете страни автомобилът се харчи доволно и се ползва сериозно.За гърците не знам,но германците определено са техническа нация и някак си не ми се вярва,ако едно возило наистина е боклук те да го приемат години наред в тяхната държава и да се главоболят с него,при положение,че вече пазарът е пренаситен с машини 4х4 и изборът наистина е голям.Затова е добре по принцип човек да бъде малко по-сдържан в заключенията си.И още нещо.....-не ми е ясно защо в този Форум има доста хора,които обичат да изказват крайни мнения по най-различни коментирани въпроси?На какво се дължи това?...
        Последно редактирано от Янко Желязков; 03-08-10, 15:35.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
          ...автомобилът се харчи доволно и се ползва сериозно.За гърците не знам,но германците определено са техническа нация и някак си не ми се вярва,ако едно возило наистина е боклук те да го приемат в тяхната държава и да се главоболят с него,при положение,че вече пазарът е пренаситен с машини 4х4 и изборът наистина е голям.Затова е добре по принцип човек да бъде малко по-сдържан в заключенията си.
          Съсвем наистина е боклук, а се харчи защото е без пари. Обикновено на Нива се качват хора, недокосвали се до друго 4х4. Повечето не повтарят грешката си
          Харесвайте си ги и си ги карайте, но не ги сравнявайте с автомобил.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
            ... Хареса ми Фронтерата много. Хубава, здрава, удобна, евтина джипка. Баш каквато търся.
            ...
            Евтина? Има една тема за чаркове, цитирани са цени за Фронтера. Май като Сузукаджиите - разчитаме на стари части!
            Последно редактирано от Rabin; 03-08-10, 16:12.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
              Евтина? Има една тема за чаркове, цитирани са цени за Фронтера. Май като Сузукаджиите - разчитаме на стари части!
              Имах предвид опелския двигател най-вече. По ходовата и задвижването щом казвате явно не стоят така нещата. Имам и други представи за евтино, особено сравнени с поддръжката на колата ми. Въпреки това ще разчитам на втора употреба и преправяници по фронтерата и аз, защото като такъв автомобил го искам - небрежен, евтин и втори. Не искам да му се вживяввам. Все пак ще го държа в изрядно техническо състояние, че горе в планината....

Току що се връщам от един оглед и мисля си харесах джипка. Фронтерка естествено, на обява от човек. Много е запазена и определено е по-хубава отколкото се бях настроил в очакванията си. Внесена е от Австрия и има малки ръждички тук там. Италианските екземпляри нямат никъде, но пък технически не ми харесаха тия дето гледах. Покарах я тази австрийската и ми хареса много. Имам обаче няколко снимки и въпроси по тях. Незнам до колко е удобно и правилно тук да ги пусна и да ги изкоментираме, защото не е свързано със заглавието на темата, но все пак бих сикал помощ в избора си.
              Ако трябва ще отворя нова тема. Как да бъде?
              0888/00-55-37

Коментар

Стига плюхте нивата бре Нивата е за хора с мерак , пример : Ясен !
                Нивата толкова за тунинг нестава и за това Витара-та е по-добра !
                Другото нещо е че при Нивата постоянно излизат някакви дребни детайли за смяна , но като се направят по "български" нямат грешка ! При Витарата по-скъпа поддръжка за сметка на качеството.
                за Опела мога да кажа само че не е моя тип автомобил ,но което ТИ хареса това ВЗИМАЙ !!!
                Лудак

Коментар

Не разбрах кога се писах при мераклиите, ама нейсе.

Коментар

Искам и витара да покарам , докато не съм дал парите окончателно. Някой може ли да ми предложи неговата за 5 минутен тест драйв?
                    0888/00-55-37

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X