Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Subaru Forester / Honda CR-V или друго...?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Subaru Forester / Honda CR-V или друго...?

Ебати,като някви жени тук се прави голям въпрос за 1-2 см...Кой каквото иска това ще кара,истината е,че като техника Форестера е несравнимо по съвършен от ЦРВто.Познавам човек,който е страаашен фен на Хонда по-принцип и понеже е и страстен риболовец от 8-10г. кара само ЦРВ.Смени няколко вече и той ми е споделял - ако това беше с друга емблема,никога нямаше да го докосна!!!

Коментар

Хондата е малко като баничарка - клати повече при страничен вятър и зад някой тир. По нестабилна е. Не ми хареса резервната гума на вратата - този тип изпълнения страдат от разбити панти на задните врати принципно (нямам преки наблюдение как е при този модел). Товаренето на багаж от тротоар например ще е малко неудобно че трябва да се обикаля задната врата. Би трябвало вратата да се отваря на ляво. Тези неща са оправени в новия модел. Не ми хареса и задвижването, че се включва задния мост само като пребуксува предния. На Субару е постоянно и е за стабилност, клиренса е бонус. Иначе и двете са здрави. Цените на частите са близки. Разхода на гориво е според крака. Газифицирането е с + за Субарото.
      За протокола не карам нито едната от двете коли.
      ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
      Е250 1998-продаден
      Субару Пустош

Коментар

Определено е по-нестабилна Хондата. Като пътно поведение Субаруто е много много по-добре. Заради ниския център на тежест, Форестъра има невероятно добра стабилност, за такъв тип автомобил. И двойното му предаване е далеч по-добро от това на ЦР-В. А няма някаква значителна разлика в разхода.
        Имам лични впечатления и от двете коли.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X