Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новобранец има питане:)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новобранец има питане:)

Здравейте, известно време се наслаждавах на къса Витара, но се усещам че искам нещо по сериозно и се спрях на ЛР ще използвам машината най-вече като експедиционна (жената, децата и багажа) и тук идва моят въпрос а именно:
    1.Кой модел да избера Диско1, Диско2 или РР Класик?(и трите много ми харесват)
    2.С кой двигател да бъде тя?
    Тотално незапознат съм с ЛР, от написаното от колегата Яро придобих някаква картина в главата си, но още е размазана и няма звук
    Изчетох цялата секция, използвах и търсачката но информация е пръсната в много теми и ме заболяха очите и главата от четене.

Благодаря Ви предварително.
    --------------------------------------------------
    [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
    [/FONT]

От: Новобранец има питане

За същите цели като твоите използвам Диско 1 300tdi - 1998г. Отговори на горните си въпроси, обаче, трябва да си дадеш първо сам.

Коментар

Аз ако можех сам нямаше да питам.....и трите джипа ги харесвам, искам да разбера кой е по добрият вариянт за мен като се има предвид че съм пълен лаик и не правя разлика между 200 и 300 тд и какво е ВМ мотор.Аз за себе си имам някакво мнение, но искам съвет от хора коитоса на ясно с ДВГ на въпросните возила.
      Пак повтарям нуждая се от автомобил за леки разходки с жената, децат и багажа...автомобилът ще бъде тотално реставриран в оригиналният си заводски вид.

[/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
        Аз ако можех сам нямаше да питам.....и трите джипа ги харесвам, искам да разбера кой е по добрият вариянт за мен като се има предвид че съм пълен лаик и не правя разлика между 200 и 300 тд и какво е ВМ мотор.Аз за себе си имам някакво мнение, но искам съвет от хора коитоса на ясно с ДВГ на въпросните возила.
        Пак повтарям нуждая се от автомобил за леки разходки с жената, децат и багажа...автомобилът ще бъде тотално реставриран в оригиналният си заводски вид.
        Пожелавам ти никога да не разбираш какво е ВМ двигател
        Аз съм с Диско 1, 300тди и го ползвам за риба и кратки семейни (и не само) излети. Доволен съм. Като собственик на същото, ти го препоръчвам.
        LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Препоръчвам Диско I, с двигател, без значение, дали 200, или 300 TDI... Може и Рендж Ровър, но пак с някой от тези двигатели, които са голяма рядкост на РР.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Колега, гледам от Варна си. Обаждаш се на Таргата, като за кураж носиш една тарга бира и той ще ти разясни. Може би и някой лев при огледа на конкретен екземпляр. Ще си избиеш парите от корекцията на цената само при появата на капацитета.

Коментар

c_gul Благодаря за инфото, ще му се обадя задължително щом е от Варна...само да намеря някое от района Аз без някой който разбира нямам намерение да обикалям защото не разбирам грам, за ДВГ имам обща култура.
              200 или 300 тди да търся...ъ и как да ги разпозная тъп въпрос но уви.....

[/FONT]

Коментар

Таргата ще ги познае по звука, без да вдига капака дори...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ленд Ровър + Варна = Тарга
                  Тази земя, по която тъпча сега,
                  тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                  тази земя – не е моя земя,
                  тази земя, простете, е чужда.

Коментар

200 TDI

300TDI
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Благодаря бат_Марто ..... по предните брони и маската на радиатора ще ги позная явно и положението на емблемата в средата 200 в ляво 300. Още веднъж Благодаря.

[/FONT]

Коментар

Моля, за ключ!

[/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                        X