Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новобранец има питане:)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новобранец има питане:)

Здравейте, известно време се наслаждавах на къса Витара, но се усещам че искам нещо по сериозно и се спрях на ЛР ще използвам машината най-вече като експедиционна (жената, децата и багажа) и тук идва моят въпрос а именно:
    1.Кой модел да избера Диско1, Диско2 или РР Класик?(и трите много ми харесват)
    2.С кой двигател да бъде тя?
    Тотално незапознат съм с ЛР, от написаното от колегата Яро придобих някаква картина в главата си, но още е размазана и няма звук
    Изчетох цялата секция, използвах и търсачката но информация е пръсната в много теми и ме заболяха очите и главата от четене.

Благодаря Ви предварително.
    --------------------------------------------------
    [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
    [/FONT]

От: Новобранец има питане

За същите цели като твоите използвам Диско 1 300tdi - 1998г. Отговори на горните си въпроси, обаче, трябва да си дадеш първо сам.

Коментар

Аз ако можех сам нямаше да питам.....и трите джипа ги харесвам, искам да разбера кой е по добрият вариянт за мен като се има предвид че съм пълен лаик и не правя разлика между 200 и 300 тд и какво е ВМ мотор.Аз за себе си имам някакво мнение, но искам съвет от хора коитоса на ясно с ДВГ на въпросните возила.
      Пак повтарям нуждая се от автомобил за леки разходки с жената, децат и багажа...автомобилът ще бъде тотално реставриран в оригиналният си заводски вид.

[/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
        Аз ако можех сам нямаше да питам.....и трите джипа ги харесвам, искам да разбера кой е по добрият вариянт за мен като се има предвид че съм пълен лаик и не правя разлика между 200 и 300 тд и какво е ВМ мотор.Аз за себе си имам някакво мнение, но искам съвет от хора коитоса на ясно с ДВГ на въпросните возила.
        Пак повтарям нуждая се от автомобил за леки разходки с жената, децат и багажа...автомобилът ще бъде тотално реставриран в оригиналният си заводски вид.
        Пожелавам ти никога да не разбираш какво е ВМ двигател
        Аз съм с Диско 1, 300тди и го ползвам за риба и кратки семейни (и не само) излети. Доволен съм. Като собственик на същото, ти го препоръчвам.
        LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Препоръчвам Диско I, с двигател, без значение, дали 200, или 300 TDI... Може и Рендж Ровър, но пак с някой от тези двигатели, които са голяма рядкост на РР.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Колега, гледам от Варна си. Обаждаш се на Таргата, като за кураж носиш една тарга бира и той ще ти разясни. Може би и някой лев при огледа на конкретен екземпляр. Ще си избиеш парите от корекцията на цената само при появата на капацитета.
            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

c_gul Благодаря за инфото, ще му се обадя задължително щом е от Варна...само да намеря някое от района Аз без някой който разбира нямам намерение да обикалям защото не разбирам грам, за ДВГ имам обща култура.
              200 или 300 тди да търся...ъ и как да ги разпозная тъп въпрос но уви.....

[/FONT]

Коментар

Таргата ще ги познае по звука, без да вдига капака дори...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ленд Ровър + Варна = Тарга
                  Тази земя, по която тъпча сега,
                  тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                  тази земя – не е моя земя,
                  тази земя, простете, е чужда.

Коментар

200 TDI

300TDI
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Благодаря бат_Марто ..... по предните брони и маската на радиатора ще ги позная явно и положението на емблемата в средата 200 в ляво 300. Още веднъж Благодаря.

[/FONT]

Коментар

Моля, за ключ!

[/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X