Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов автомобил - колани?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов автомобил - колани?

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    То,ни Форд ни Мецедес не правят колани.
    Поръчват на производителя на колани и зависи за какви пари ги спазарят.
    На Кията не се прибираха въобще, дори и с набутване, та сега съм с колани от Мерц.
    Ford са си надписани. Много са тънки и здрави, ползвам ги като ми попаднат такива стари.

Коментар

И аз да дам мойте 2 стотинки.
      - много е субективен фактора за износването на дадени детайли по автомобила.
      Примерно, ако си караш колата всеки ден по 40-50км градско, спираш през 5 минути и тнт. дори и на 50хил. км колата пак може да има протрит волан, изпоръфани колани и скоростен лост. ОСОБЕНО с новите "качествени" автомобили. Обратно ако караш на дълги разстояния 1000км, без да спираш, се подразбира, че дори и на 300хил. колата може да изглежда като от завода.

Като цяло гледай да ти хареса колицата, покарай я и най-вече УСПЕХ

Коментар

Като цяло темата е от 2010 и за коланите влияе най-вече колко мъх си вкарал в механизма.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

На долното захващане на колана има етикет от който можеш да видиш реалната година на колата.Но пак не е 100% гаранция че не е сменян колана или скъсан етикета.Друго по коланите едва ли ще се разбере
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ха на бас, че освен да е сменян колана, е напълно възможно да е сглобен и маркиран от доставчика примерно през 2005г; колата да е произведена 2006; моделът и да се води за 2007, а реално първата и регистрация да е от 2008г.
            Вариации на тема подобни маркировки на колани, пластмасови детайли, стъкла и др. има безброй и са си напълно реални.

Коментар

коланите обикновено не се прибират понеже са прекалено мръсни - даже има в ютюб филмчета как да се изперат и започват да се прибират по-чевръсто...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X