Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фиат Панда 4x4 или субару джъсти за оффроуд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фиат Панда 4x4 или субару джъсти за оффроуд

Първоначално публикуван от offroad_mania Преглед на мнение
    Колеги , а по принцип в 20-30 см. сняг справя ли се пандата като е с хубави гуми.
    Това до голяма степен зависи от снега.Ако е скоро паднал-/пръхкав/ няма да имаш проблеми.Не,че съм карал Панда в такъв сняг,но като съдя по Нивата,а тя се справя на равно с покривка до към 50см. мисля,че Пандата 20-30см. няма да я спрат.Случвало ми се е,обаче на 30см. сняг да ора и колата да не помръдва-просто снегът си беше доста застоял и мокър-/тежък/.Така,че разликата от сняг до сняг е много голяма-плътността на снега,когато падне е една,а когато се застои на земята и вземе да се топи съвсем друга.По принцип една машина 4х4 може да се справя и с двата вида сняг,но за единия и другия ти трябват коренно различни по вид гуми......ето ти и пример:на първите снимки снегът е мокър и ни създаде много ядове,а на следващите три е пръхкав с дебелина над 50см. и въпреки това Нивата вървеше без проблем.
    Прикачени файлове

Коментар

за 20 30 см сняг ако е и със хубави гуми няма да имаш никви ядове

П.С. горе долу от 40 см сняг нагоре спира да върви щото го натрупва отпред на бронята

Коментар

Със снега ще се справи.
        За ходене на риба и на лов по черни пътища без огромни коловози, става.
        Но за сериозен офроуд не ти я препоръчвам. А както често става - апетита идва с яденето
        И имай едно на ум, че оригинални части за трансмисията от скоростите(вкл.) назад трудно се намират и са скъпи.
        За Субару не знам как са.

Коментар

Колега Subaru-то е в пъти над Пандата. Напоследък се намират и доста части втора употреба и возията е много по - добра. За проходимост виж тук

Коментар

Аз съм за Субару 100%.На такива места съм се качвал зимата.4х4 се включва в движение,голям екстра.
            Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
              Аз съм за Субару 100%.На такива места съм се качвал зимата.4х4 се включва в движение,голям екстра.
              Е , не трябва в движение , а в покой и натиснат съединиител .
              И аз гласувам за Джъсти . По комфортно , почти не се чупи . Само че 1.2 , избягвай 0.9 куб. А за проходимост , предполагам видя по-горе в клипчето... вярно е .
              Живя на такова място , че зимата с Уаза , с чисто нови щатни гуми се затруднявам да изкатеря, а със Субаруто - никакъв проблем !
              Ма много харчи . около 5 лв./100 км. Една бутилка метан.
              Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Здавейте! Незнам дали стават за оффроуд но вижте PANDA какво прави http://www.youtube.com/watch?v=kYmtZ...layer_embedded
                http://www.youtube.com/watch?v=yDVyr...mbedded#at=317

Коментар

Голям катерач!

Коментар

От около седмица в семейния автопарк се появи Субару Джъсти 1.3,99г.Много проходимо се оказа.Изненадващо евтини консумативи.Аз съм "ЗА" Субару.

Коментар

Какъв им е клиренса и на двете?

Коментар

Първоначално публикуван от dgargamel Преглед на мнение
                        Какъв им е клиренса и на двете?
                        И двете са с клиренс от порядъка на 15-16см.

Коментар

За субаруто,не знам,но пандата е с18см клиренс.Моята е 24см.

Коментар

Първоначално публикуван от fiatkar Преглед на мнение
                            За субаруто,не знам,но пандата е с18см клиренс.Моята е 24см.
                            24см. може да е отпред след повдигане.А отзад под задния диф колко е?Смятам,че няма да е повече от 16-17см. със стандартните гуми.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                              24см. може да е отпред след повдигане.А отзад под задния диф колко е?Смятам,че няма да е повече от 16-17см. със стандартните гуми.
                              Със стандартните гуми отзад е 20-21см.

Коментар

Първоначално публикуван от fiatkar Преглед на мнение
                                Със стандартните гуми отзад е 20-21см.
                                Ясно,разбирам-значи окото ме лъже.Аз по доста Пандички 4х4 се заглеждам и си признавам,че ми харесват,но някакси ми се струват много нисички и крехки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X