Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой от двата паркетника да избера? според вас ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой от двата паркетника да избера? според вас ...

Първоначално публикуван от karagiozov Преглед на мнение
    Хюндая според мен няма да ти е от полза..
    И защо тъй?! Доводи?
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

на хюндая багажника е малак,по малак от е-клас т модел

Коментар

Първоначално публикуван от ferdun Преглед на мнение
        на хюндая багажника е малак,по малак от е-клас т модел
        Обем на багажниците:
        Санта Фе :
        минимален - 850 л
        максимален - 2100 л
        Х-трейл
        минимален - 1088 л
        максимален - 1742 л

Мерцедес
        минимален - 695 л
        максимален - 1950 л

http://hyundai.testdrive.bg/modifica...i4WD113Hp.html

http://www.mashina.com/avto/nissan/3...x-trail-x.html

http://www.rs-auto.bg/reviews/articl...E%D1%80%D1%82/
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

И аз да дам мнение-от 6 месеца карам Нисан Терано 2 2.7 тди дълга база 2002г. за сега предимно градско.Разхода му е през зимните месеци около 12/100км само градско(софииско),сега като се затопли 10-11л. при това с постояно зацепени хъбове.Относно багажника 2колела се побират обаче разглобени без да пускаш седалките,ако пуснеш седалките полуразглобени(само махната предна гума).Детска количка и детско колелце се събират без да пускаш седалките.Преди карах Рено Еспеис 1996г. и разликата е осезаема спрямо багажното пространство,но свикнах.Но пък извън пътя е достатъчно проходимо спрямо моито ползване.Дано да съм помогнал в избора.Успех с покупката.

Коментар

Имах Хюндай Санта Фе дизелче 2002г. - 7,5л/100 км - 120 км/ч - перфектен разход, климатроник, добра возия, пъргавичко, леко се пътува, добра проходимост, кожи, екстри... - какво повече ти трябва?!? За нисана също съм чувал добри неща...
            Сядаш и решаваш - което ти е на сърце него взимаш...На мен лично нисана ми е малко по-грозен, ама въпрос на вкус!!!
            Успех в избора!!!

Коментар

Имам X-Trail 136кс дизел,паркетник, много съм доволен от него.До сега не ме е заминал, ходил съм и на лов с него(за патици).Харчи малко,6.5-7.00/100,бяга много.За извън пътя нестава много но на пътя е добър.Сравнително голям багажник.Имам братовчед който кара Санта Фе - служебна. Също е доволен но според него разхода е около 10/100 - все пак личната му кола е дизел.Моят съвет е X-Trail . Забравих, незнам за Санта Фе-то но на Нисана смяната на маслото и филтъра е около 130 лв(5W40 na TOTAL), а и този мотор е с верига.

Коментар

От: Кой от двата паркетника да избера? според вас ...

Моето търсене най-накрая приключи. Общо взето забракувах и едното и другото. Старато Санта ФЕ след няколко теста ми се стори доста тромаво, а и наистина няма да излизам извън пътя с нея, а Хтрейла - след каране на 50 километра с него разбрах, че това изобщо не е моята представа за комфортна кола за пътища. По-скоро ми трябва дететовоз, затова и чуденето ми беше между СУВове. Там където пробвах старо санта фе, пробвах и новото - хубава визия, хубава возия и това което ми хареса беше допълнителните детски седалки на третият ред. Търсенето моментално се трансформира в търсене на 7местна кола. И след не дълго вече чудене, и консултация във Врачанския ИндКомерс за километри и обслужване на гаранционните сантафета си избрах:

ФОРД ))))))

Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

От: Кой от двата паркетника да избера? според вас ...

Ами честито за продобивката и много безаварийни км.
                  Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                  И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                  вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

От: До: Кой от двата паркетника да избера? според вас ...

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                    Имам Навара с 2.5 дизел. Мисле, че е същия като на Х-трейла. Много шумен но работи добре. Като се замисля, май не съм чувал по-шумен мотор от тоя.
                    Х-Трейла май беше 2,2...
                    По наблюдения от познати Санта Фе май е по-добрият избор...

Коментар

От: До: Кой от двата паркетника да избера? според вас ...

Ами да ти е честито, фордчето. Да ти върши работа и да те радва.
                      п.п. Не слушай много какво ти говорят за фордовете, за мен са здрави и практични машини, с евтина поддръжка
                      -------Honda CR-V 128к.с.--------
                      "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X