Първоначално публикуван от V93
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имам желание да си купя джип но нямам представа какъв точно да избера
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
-
banjo
оценяваме упоритостта ти, но тя не е насочена в правилната посока ..
бъди по-усърден в четенето и търсенето както ти препоръчват по-горе, после ще можеш наистина да получиш по-специфични отговори.
Чесането на езици под формата на така наречената от теб ДИСКУСИЯ не е на мода в този форум. Варианта да минеш и да метнеш едно изречение и тука да стане як спор .. няма да сработи.
Коментар
-
нема такъв жип, бате! ефтин здрав и с възможности и екстри....всичко както в живота е низ от компромиси. всичко зависи от това с колко знаци (финикийски) си се приготвил останалото е въпрос на вкус. аз ако имах достатъчно щях да си купя един Рейндж (от новите), един Хамър (от старите) и един ...Кайен (гамбала) за разкош..."..there is no substitute for cubic inches.."
Коментар
-
Ееей какви хора .......!!!
Помогнете на човека бе ...... като не щете аз ще му кажа ....
Жипа требе да е ЗЕЛЕН
Щото минава през зелени поляни и гори !
Зелените са най-икономични - щ'от бенза е зелен.
Най-малко се чупят ... а пък като се чупат се правят с зелени пари.
Ааа и още нещо ... драйвъра и требе да е зелен!
Е те тогава нема ядове.....Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Ей, к'ви сте лоши! Ами, помогнете на човека! В порядъка на мисли, ми хрумва следното:
Не си ли създавате(-ме), сами, затруднения - това не е първата подобна тема и няма да бъде последна! Давайте да решим въпроса окончателно. Определяме каква джипка ще предлагаме, (може и чрез гласуване) в подобни случай и а се зададе такъв въпрос, веднага линк за отговор, а ние, необеспокоявани, си продължаваме по другите си теми. Няма нерви няма обидени!
П.П. А, конкретно за случая, аз предлагам Нива!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Първоначално публикуван от fakir Преглед на мнениенема такъв жип, бате! ефтин здрав и с възможности и екстри....всичко както в живота е низ от компромиси. всичко зависи от това с колко знаци (финикийски) си се приготвил останалото е въпрос на вкус. аз ако имах достатъчно щях да си купя един Рейндж (от новите), един Хамър (от старите) и един ...Кайен (гамбала) за разкош...
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеЕй, к'ви сте лоши! Ами, помогнете на човека! В порядъка на мисли, ми хрумва следното:
Не си ли създавате(-ме), сами, затруднения - това не е първата подобна тема и няма да бъде последна! Давайте да решим въпроса окончателно. Определяме каква джипка ще предлагаме, (може и чрез гласуване) в подобни случай и а се зададе такъв въпрос, веднага линк за отговор, а ние, необеспокоявани, си продължаваме по другите си теми. Няма нерви няма обидени!
П.П. А, конкретно за случая, аз предлагам Нива!
Коментар
-
Баща ми разказва, че като бил студент хич не му се отдавала математиката, все го късали на въпросният изпит и той при поредното явяване решил да се обърне за помощ към чичо му (тогава Проф. док. чл. кор. .... пожизнен шеф на един от институтите на БАН) за помощ, какъв бил ужасът му при следният диалог (преразказвам по памет):
Чичото (Ч) - "Този Учебник чел ли си го?"
Баща ми (Б) - "НЕ"
(Ч) - "А, този?"
(Б) - "НЕ"
(Ч) - "А, този?"
(Б) - "НЕ"
(Ч) - "А, този?"
(Б) - "НЕ"
(Ч) - "Еми прочети ги и ако още нещо не е ясно след това се обади ще ти го обясня, ще помогна!"
Та да се върнем на въпроса - Идеалният "Джип" какъвто очевидно се търси в момента - НЕ СЪЩЕСТВУВА!
Предлагам да се фокусираш в някакъв "сегмент" , "ниша" и там да задълбаеш, например избор м/у:
Нисан Патрул ГР или Тойота 80?
УАЗ или ГАЗ?
Кайен или Туарег?
Бензин или Дизел?
Къс или Дълък?
...
и тогава ще има много хора който поне ще могат да споделят опит, ама конкретно от експлоатацията на тези возила и да кажат какво ги кефи и какво не
А моят избор е ТЛК80, но за съжаление поне за мен НЕ е еФтин! Иначе на другите критерии Отговаря Много добре
Успех
Коментар
-
Това трябваше да е тема в която просто да изкажете мнение за автомобилите които сте управлявали,критериите които начинаещете офф-роуд любители ги интересуват при избиране на първия се всъдеход.
Въпроса който бе зададен е риторичен. Както по рано казах аз също имам мнение по въпроса което като човек който е сменил осем джипа от различни марки за десет години и съм управлявал какви ли не автомобили. Получих съвет да си направя сам джип,само ще кажа да погледнете малко снимки ( http://htftp.offroad-bulgaria.com/CJ_/) това което ще видите е плод на CJ и мен.Затова моля да не си чешете езиците а ако има да кажете нещо по темата да е като пътеводител за начинаещите. Моето мнение по темата ще бъде споделено. БЛАГОДАРЯНеможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеА Рейнджа за що ти е.
и за да не питаш и за другите два ще направя един по-дълъг офф-топик, който в същност е точно на място - отговаря на въпроса "защо няма един перфектен джип?"
то е като с жената:
За всеки мъж има (поне) три жени в живота му.
Съпруга - Хамър - сила сигурност издържливост
Любовница - Кайен - газ газ газ до дупка спирачка...и пак гъз, а газ)))
Рейндж - старата голяма любов към която винаги се връщашПоследно редактирано от fakir; 02-02-07, 11:30."..there is no substitute for cubic inches.."
Коментар
-
Първоначално публикуван от fakir Преглед на мнениеЗа всеки мъж има (поне) три жени в живота му.
Съпруга - Хамър - сила сигурност издържливост
Любовница - Кайен - газ газ газ до дупка спирачка...и пак гъз, а газ)))
Рейндж - старата голяма любов към която винаги се връщаш
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар