Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам желание да си купя джип но нямам представа какъв точно да избера

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имам желание да си купя джип но нямам представа какъв точно да избера

Имам желание да си купя джип но нямам представа какъв точно да избера. Искам да може да се движи по тежки горски терени,да е издържлив(да се разваля трудно и лесно да се оправя),да няма скъпа подръжка,и ако е възможно да не е много скъп като първоначална инвестиция. Ако може дайте съвет каква марка да си търся
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
    и ако е възможно да не е много скъп като първоначална инвестиция.
    За да могат да те ориентират колегите предполагам ще им трябват конкретни цифри,за един 10к са малко пари за друг 100к ...

Коментар

От тпва което си написал-има само един отговор и това е УАЗ.За около 3500-5000 лева с повече усърдно търсене може да се намери добър и редовен УАЗ.Покрива повече от твоите изисквания които си посочил.Уаз-а е добра машина,подържа се лесно,не е скъпа подръжката му и има части навсякъде

Коментар

Първоначално публикуван от vilik Преглед на мнение
        За да могат да те ориентират колегите предполагам ще им трябват конкретни цифри,за един 10к са малко пари за друг 100к ...
        ИСКАМ ДА НУЧА ПОВЕЧЕ ЗА ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ НА ОТДЕЛНИТЕ МАРКИ ЦЕНИТЕ СА НА ВТОРИ ПЛАН. КОГАНО ПРЕДИ ВРЕМЕ СИ КУПУВАХ ТЕЛЕВИЗОР ЕДИН TV-ТЕХНИК МИ КАЗА (НЕЗНАМ КАКВА МАРКА ДА ТИ ПРЕДЛОЖА НО СОНИ ИДВАТ ПО РЯДКО ПРИ МЕН)ТОВА ЗА МЕН Е ПО ДОБРАТА РЕКЛАМА А НЕ ЦЕНАТА,НО ВСЕ ПАК ........
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Имам желание да си купя джип но нямам представа какъв точно да избера. Искам да може да се движи по тежки горски терени,да е издържлив(да се разваля трудно и лесно да се оправя),да няма скъпа подръжка,и ако е възможно да не е много скъп като първоначална инвестиция. Ако може дайте съвет каква марка да си търся
          И аз искам такъв... ама няма
          хем евтин хем хубав и с евтина поддръжка
          ако намериш такъв, обади се...
          LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
            От тпва което си написал-има само един отговор и това е УАЗ.За около 3500-5000 лева с повече усърдно търсене може да се намери добър и редовен УАЗ.Покрива повече от твоите изисквания които си посочил.Уаз-а е добра машина,подържа се лесно,не е скъпа подръжката му и има части навсякъде
            Не му покрива едно от изискванията: "да се разваля трудно"

Човекът търси идеалната джипка. Наистина няма да е зле да се обади, ако я намери!
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Защо не четете и между редовете незнам,дискусията е за съвсем други неща а не за най евтиния джип. Моля по същество
              Дий Снайдер

Коментар

всеки джип ше ти се разваля трудно и ше се поправя лесно ако имаш желание да го оправиш

Коментар

Че той и рейднжа се поправя супер лесно.Никога не е имало проблем нещо да му се ремонтира.има си за всичко само един ключ,нарича се-ПАРИ.
                  В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Пишете ме и мен за един от тези джипове!!! Нищо лично към колегата, но почети изписаното за различните марки, помисли и тогава пускай тема в която конкретизираш запитването си

Коментар

Писнами да се повтарям че нестава въпрос за пари,но нали сме в БЪЛГАРИЯ ще го преглътна. До тук чета само че ми трябват пари и други глупости. Идеята е че искам да разбера различните мнения на нашите офф-роуд приятели за различните марки автомобили които са управлявали по критериите които съм описъл. Искам съпоставка между профилната проходимост на автомобилите,тяхната надеждност и цената им. Ако не разбирате темата моля ......
                      Дий Снайдер

Коментар

banjo ако мислиш че с този тон ще накараш хората тук които са с богат опит в занаята да си развържат езиците се лъжеш. Естествено че става дума за ПАРИ. Ти си го посочил сам за ГЛАВЕН критерий:
                        "да няма скъпа подръжка,и ако е възможно да не е много скъп като първоначална инвестиция"- това са твои думи. Мисля че не е коректно да ни будалкаш тука след това изказване че си с неограничен бюджет. За това ако искаш наистина съвет от някой, бъди искрен, защото тук няма глупаци.
                        Митко

Коментар

...И щом като парите НА СА ти проблем-НАПРАВИ СИ!!!Такъв,какъвто ти харесва.Това би било ИДЕАЛНИЯ джип...
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

и освен това чети бе колега. изписали сме тонове хартия (виртуална) за почти всички марки, детайлно сме разглеждали какво ли не - от газ 69 до туарег. искаш готов отговор, е... положи малко старание. освен това нали знаеш - на един му харесва едно, на друг друго. няма универсален автомобил, нито еднозначно мнение по въпроса ти.
                            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Писнами да се повтарям че нестава въпрос за пари,но нали сме в БЪЛГАРИЯ ще го преглътна. До тук чета само че ми трябват пари и други глупости. Идеята е че искам да разбера различните мнения на нашите офф-роуд приятели за различните марки автомобили които са управлявали по критериите които съм описъл. Искам съпоставка между профилната проходимост на автомобилите,тяхната надеждност и цената им. Ако не разбирате темата моля ......
                              За различните мнения за различните марки тук е писано, писано ... Ама човекът иска отговор кой е идеалния джип и го иска веднага, поднесен на тепсия. Що да се напъва да рови из форума, като може да поиска някой да му направи подробно маркетингово проучване за всички марки и модели ...
                              Не че е ясно как и за какво ще се използва автомобила.
                              Колега, това, дето го търсиш (хем да е евтино, хем да е проходимо, хем да не се разваля, хем да е лесно за ремонт и да не са му скъпи частите) просто не съществува.
                              Като искаш да е проходимо и по-евтино - вземи си УАЗ. Ама се приготви да го ремонтираш в несвяст.
                              Като искаш да е проходимо и по-надежно - вземи си Тойота. Ама нито ще е евтина за покупка, нито за поддръжка.
                              Една често повтаряна тук, банална, но много вярна приказка е: "Пълно щастие няма" ...

А "пари и други глупости" задължително ще ти трябват, ако искаш да караш джипка в гората. Това е скъпо удоволствие. А хубавите джипки, както и всички хубави неща, имат едно лошо свойство - скъпи са ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X