Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land rover Freelander 2.0 TD-1999 g. или Ssang Yong Korando 2.9 TD- 2003 g.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Land rover Freelander 2.0 TD-1999 g. или Ssang Yong Korando 2.9 TD- 2003 g.

Първоначално публикуван от Stil72 Преглед на мнение
    Land rover Freelander 2.0 TD-1999 g. или Sang jong Korando 2.9 TD- 2003 g.
    Колега между двете коли няма сравнение. Като межу Пасат и Патрол.

Корандото е парт-тайм 4х4, класическо, машина за извън пътя, изключително солидно и издържливо, неуязвимо освен ако не се постараеш и силно и редовно му помагаш. Накратко - джип за саваната. и само за там.

ЛР Фриландер си е фул-тайм. Кола за магистрала или хлъзгав асфалтов път. ЛР са доста уникални като технология и предлагат разумно решение ако ти трябва всекидневен 4х4. Аз бих се спрял на него. Няма много алтернативи тук и ако искаш нещо по-добро ти трябват големи пари. Пажерота и Грантове и тн за тези пари - само трошки, стой на далеч, няма смисъл да рискуваш, не е разумно.

Успех в избора и лека и безаварийна в последствие!

ПС. Пиша наизуст, давам акъл, а сам не съм наясно сам. Чета че Фриландера не бил фул-тайм, а някаква странна ситема. Според мен това обезмисля всичко. Не е лесно.
    Последно редактирано от pogoliamo; 25-02-10, 22:03.

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
      Не знам дали има човек с всичия си който да продаде гледаната си кола за толкова - аз не бих.
      За съжаление цената се определя от купувачите. Фрий 2.0 дизел с нормална дирекция след 2000 година спокойно може да се намери за 7500 след пазарлък доволно запазено като за десет годишна кола.

За да разбереш колко е трагична ситуацията с продажбите на коли, се замисли върху тези цифри:

Брой продадени нови коли в България по години

2007 - 55 336
      2008 - 57 927
      2009 - 28 107 (-52% спрямо 2008 )
      Януари 2010 - 1160 или 14 000 на годишна база

С една дума сега се продават три пъти и половина по-малко нови коли спрямо 2008 година. Аналогично е и при колите втора ръка. Не очаквай, че в момента има сила, която да убеди един купувач да плати щедро, понеже си поддържал прилежно колата си.
      Vitara 2.0 V6
      Honda CRV (Gen 1)
      Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
      ВАЗ 2131

Коментар

Колеги много ВИ благодаря за изчерпателните отговори, ще ги имам в предвид при взимането на решение, но за сега ще по ровя и чета още по темата. До скоро !!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X