Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Топ 10 на най-надеждните 4х4 автомобили

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Топ 10 на най-надеждните 4х4 автомобили

Първото място за надеждност никак не ме учудва щото карам Хонда и знам,друг е въпроса,че CRV Като види малко повече кал и забива краката като магаре на мост!Виж Киата и мен ме изненадва дори само с присъствието си в топ 10.Но ако класацията е резултат от статистика,може би е добър повод да се замислим дали не сме малко предубедени понякога!Аз лично съм се хващал неведнъж,че съм влязъл в клишета и греша!Например старата Панда се оказа много държелива,а пък Мерцедес Е-клас е пълна трагедия!

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
      CR-V не е лоша машина, но едва ли има място сред пясъчните дюни или в гората. Мисля че на всички е ясно защо арабите карат в пустинята предимно Land Cruiser i Patrol и то най-мощните и луксозни модификации. А относно CR-V за мен най-големият му недостатък е липсата на бавни скорости и при по тежки терени съединителят страда доста, също така най-ниската точка на купето по някаква случайност се явява средното гърне.
      +1, и да, най-ниско е средното гърне-22см. според каталог.
      Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

Първоначално публикуван от graifer Преглед на мнение
        Първото място за надеждност никак не ме учудва щото карам Хонда и знам,друг е въпроса,че CRV Като види малко повече кал и забива краката като магаре на мост!Виж Киата и мен ме изненадва дори само с присъствието си в топ 10.Но ако класацията е резултат от статистика,може би е добър повод да се замислим дали не сме малко предубедени понякога!Аз лично съм се хващал неведнъж,че съм влязъл в клишета и греша!Например старата Панда се оказа много държелива,а пък Мерцедес Е-клас е пълна трагедия!
        Не съм съгласен.
        Прикачени файлове
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

Много странна класация.

Коментар

Първоначално публикуван от da__buzz Преглед на мнение
            Много странна класация.
            Нищо странно няма колега.
            Да си кажа направо,аз карам CR-V от 3 години.Мисля,че много силно я подценявате тая жипка. Може би щото си изглежда една такава нежничка.Ама гледам,че все повече се движат.Защо ли е така?

Коментар

Първоначално публикуван от bate_em4o Преглед на мнение
              Нищо странно няма колега.
              Да си кажа направо,аз карам CR-V от 3 години.Мисля,че много силно я подценявате тая жипка. Може би щото си изглежда една такава нежничка.Ама гледам,че все повече се движат.Защо ли е така?
              Еми, освен че не е джипка, другото е вярно. Явно са достатъчно здрави и надеждни... джиповидни коли... С приличен разход на гориво, и все пак по-висока проходимост от обикновена кола.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Хонда Срв е прекрасен автомобил /забележете автомобил, а не джип/, който е създаден за експлоатация по 99% асфалт и 1% трева и черни пътища.
                Вози прекрасно, не се люлее, височък е и най-важното за собствениците: нарича се "джип"
                ________________________________________________________________________________________
                Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
                  Хонда Срв е прекрасен автомобил /забележете автомобил, а не джип/, който е създаден за експлоатация по 99% асфалт и 1% трева и черни пътища.
                  Вози прекрасно, не се люлее, височък е и най-важното за собствениците: нарича се "джип"
                  По-точно СУВ.Кое се нарича джип,прочети из форума има доста писано.
                  Миро

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                    Уважаеми колега, явно не си схванал тънкия хумор на моя пост.
                    Не случайно думата "джип" е поставена в кавички.
                    Имал съм в предвид , че на всеки му се кара истински джип , но не на всеки му е според джоба. Срв-то е идеалния вариант да се возиш на високо комби , наречено "джип" - поне така си го наричат собствениците.
                    Надявам се , че сега си ме разбрал.
                    ________________________________________________________________________________________
                    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Имал съм в предвид , че на всеки му се кара истински джип , но не на всеки му е според джоба. Срв-то е идеалния вариант да се возиш на високо комби , наречено "джип" - поне така си го наричат собствениците.
                      Сега пък аз не мога да те разбера
                      Една Хонда ЦРВ-10 000лв, един добър 'истински'(каквото и да означава това) джип пак толкова.Та какво му се кара и кое не е според джоба-леко разминаване се получава....

Всеки се вози в каквото желае

Че форума е замислен за екстремни машини-вероятно е така,че не е точно такъв в момента...и тава е така ,но темата е за друго....
                      Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Значи аз пък си мисля друго, хората са дали обективна статистика според това колко след гаранционни ремонти са извършени. Не по това кой 4х4 как е експлоатиран.
                        Да помислим малко, повечето джипки във форума са между 90-95 г. Тези дето драпат из калищаците постоянно. Колко от тях обаче са модифицирани, преправяни, рязани, подсилвани и т.н.?
                        Та според това с което разполагат, вероятно това са статистиките. Хубаво би било обаче да изкарат целия списък. Да станем наясно, какво има и по средата. Да не се окаже, че всъщност са взели 20 автомобила и са ги подредили.
                        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

CR-V е CUV(КУВ)

Коментар

Уважаеми колега, явно не си схванал тънкия хумор на моя пост.
                            Не случайно думата "джип" е поставена в кавички.
                            Колега,не се заяждам,но нещо не мога да те разбера,истински джип
                            може да се намери по-евтино от Хондата,примери много.Не пиша
                            марки умишлено щото ще се почне пак някоя дискусия,кой е по-добър.
                            Миро

Коментар

Колега,не се заяждам,но нещо не мога да те разбера,истински джип
                              може да се намери по-евтино от Хондата,примери много.Не пиша
                              марки умишлено щото ще се почне пак някоя дискусия,кой е по-добър.
                              В първия цитиран пост, според мен си е живо заяждане......

Последния Ви пост напълно излишен и не прекратява спора.

Предлагам на всички да спрем дотук. Ако ще говориме за конкретния модел - ок, нищо лошо няма, да говориме..... Ако не - ще затворя тема като напълно изчерпана.
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

"Истинския джип", сравнен с CR-V има един сериозен недостатък, и той е разхода на гориво, или тромавостта. Ако е маломощен ще е тромав, ако е мощен, ще харчи повече. Това поне от тия за същите пари. А и CR-V то е леко за каране като лека кола. Преди седмица карах. За съжаление обаче само на асфалт, инцидентно, и за кратко. Стори ми се приятно и го чувствак малко като играчка. За 2-3 километра - толкоз.

Ама то няма и никакви претенции да е джипка. Конкретното е на жена, дето го ползва да си се качва до вилата, където с голф 2-ка и беше трудно. Ама тя толкова си може де. С CR-V то обаче се справя.

Ей тоя вариант:
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X