Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И все пак дали не Ssangyong Musso?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И все пак дали не Ssangyong Musso?

Абе нормален си е.Демферен може да слагат на Мусо Пикап тия по новите ама те дали имат 2.9 не знам.
    ПС. След 2004г е демферен.

Коментар

Преди около месец пак гледах едно около '2000 разкостено за части, и то беше с демпферен маховик.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

И от мен малко информация.
        Имам Мусо 2.3tdi 101кс. на реални 180000км.
        За всичките тези километри от 99 насам е сменено:
        Дискове/накладки
        Съединител
        Шарнири/накрайници/биалетки
        Задни амортисьори
        Смяна на гарнитури на помпата
        Една машинка за централното
        Подгревни свещи
        Жила на скоростите
        Ииии.... това е.
        Обслужване като масла и филтри водна помпа и ремък е ясно.
        Джипа никога не е аварирал както и електрониката по него не е отказвала или проявила някакви детски болести.
        Разхода в града /София/ е около 10-11 макс. а извън града е около 7.
        Широк удобен с огромен багажник.

Изпратено от моят E2303 с помощта на Tapatalk

Коментар

Първоначално публикуван от remuss Преглед на мнение
          И от мен малко информация.
          Имам Мусо 2.3tdi 101кс. на реални 180000км.
          За всичките тези километри от 99 насам е сменено:
          Дискове/накладки
          Съединител
          Шарнири/накрайници/биалетки
          Задни амортисьори
          Смяна на гарнитури на помпата
          Една машинка за централното
          Подгревни свещи
          Жила на скоростите
          Ииии.... това е.
          Обслужване като масла и филтри водна помпа и ремък е ясно.
          Джипа никога не е аварирал както и електрониката по него не е отказвала или проявила някакви детски болести.
          Разхода в града /София/ е около 10-11 макс. а извън града е около 7.
          Широк удобен с огромен багажник.
          Пълна скука викаш!

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
            Пълна скука викаш!
            Ааа не, що ?! Източваш маслата навсякъде, без мотора, и малко преди джипа да свикне ше стане весело и може да почнеш да пишеш колко тъпа джипка е и как не става за нищо, като повечето случайно сдобили се с модела, и които никога преди това не са имали и обслужвали 4Х4.

Коментар

Самата истина!
              Наистина прави впечатление как всеки плюе по модела и марката, но виждам че това е по линия, един приятел на мой приятел каза, а не от личен допир. Не съм някакъв заклет фен на тази марка просто по стечение на обстоятелствата стана така.
              Освен отличен аз друга оценка не мога да дам на тази машина от към експлоатационни качества.

Изпратено от моят E2303 с помощта на Tapatalk

Коментар

Не знам дали това е мястото, но не се сещам за по-подходящо.

Както знаете, вчера в София понаваля сняг.
                Та, возя си се цял ден, в началото внимателно, като по завоите където не беше калабалък се опитвах да го пързалям, но снега не беше достатъчно, а и бяха понаръсили сол и пясък.
                По-късно, обаче, снега явно пак ни изненада и по уличките си беше понатрупало. Привечер се возих по малките улички из центъра, но никъде не съм имал проблем, като ми се налагаше да се забивам и спирам в преспи. Поиграх си и с ABS-a, но не успях да го накарам да прещрака, като не съм прекалявал с екстремизма.
                Живея на баир, и като се прибирам минавам по доста стръмна павирана улица, но и там нямаше проблем, дори като ми се наложи да спра на най-стръмното и пак да тръгна. Това само на задно, като отзад съм с Fulda Tramp Mix 4x4 на 8-9г, която в кал се замазва.
                Миналата година беше същото.
                Много съм доволен, ама дали защото джипа е с разпределена маса 50:50, дали защото гумите са добре на сняг, или в комбинация от двете, не знам.

В багажника съм метнал четири гуми които мислех да сложа преди снега, но при гумаджиите ми беше лудница, та не успях, и мисля да не го правя този сезон.
                Утре ако мога ще ги наснимам и пусна за продажба.

Коментар

Къде видя преспи,натрупано повече от 2 пръста сняг, не знам.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                    Не знам дали това е мястото, но не се сещам за по-подходящо. ...
                    Ей, адаш, ловно-рибарският раздел се помещава няколко преки по-долу.
                    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                    Из "Златния телец"

Коментар

Въобще не е хвалба, а учудване !

... а вчера привечер около Министерство на земеделието, Пирогов и Медицинска академия бая си понаваля, и по уличките си имаше сняг.
                      На няколко пъти ми се наложи и да паркирам в преспи от натрупано, като си мислех, че при тръгване ще имам проблем, но не би.
                      Също така и на павираният баир към нас, на който съм брал ядове с други коли при първи сняг, гумите дори не превъртаха. Е, не съм раздавал газ нагоре де.
                      Като понатрупа ще видим.

Коментар

Е как да боксува, тежко и със слаб мотор. Нещо като Волга, и с всичко касаещо проходимостта, в повече от нея.
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Е, ама Коко ме праща при рибарите.

... а и на теб моят баир ти е доста познат.

P.S. Да поясня, че в дифовете (като задният е четирисателитен) съм с 85W140, което при тия температури си е медец.
                          Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 28-11-17, 20:37.

Коментар

Мусаджии, имам теглич и хубав ролбар за вас! Който иска 0898 879799 ...отдавна чета темата...много подценявана машина! Имах 2.3 ТД мнооого запазаен, но със проблемни документи и го махнах за части!
                            мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
                              Мусаджии, имам теглич и хубав ролбар за вас! Който иска 0898 879799 ...отдавна чета темата...много подценявана машина! Имах 2.3 ТД мнооого запазаен, но със проблемни документи и го махнах за части!
                              Е, ся, не е Тойота, ама ...

P.S. Що не го пуснеш в обява ?

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                                Е, ся, не е Тойота, ама ...

P.S. Що не го пуснеш в обява ?
                                Ти си да ти фане некой джуките у менгеме , да ти опрай кокала , да те пущи и да обясниш после.
                                Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X