Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ML 270 CDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ML 270 CDI

Здравейте,
    кратко жъпросче за Мерцедес - ML 270 CDI!
    Предлагат се 2 джипа ( да ме прощават истинските офроад карачи, че именовам тази кола джип :-)

Та въпроса ми е - и двете са произведени 2001 година - едната е Януари, другата е Откомври.
    Четох тук че отзивите за стария модел са много лоши. Не мога обаче да различа нов от стар модел. Този от 10 месец е с мигачи на страничните огледала, а другият е без мигачи.
    Кой от двата да купя - и двата са за около 12 ооо еуро на място. Всичко друго ще го плащам допулнително. Единия е на 83 000 км а другия на 100 000.
    Благодаря предварително за всички отговори!
    Отсега да кажа, че ще се наложи да взема кредит за част от сумата и никак не ми се иска да се набутвам после - ремонти, смяна на ремъци, масла и други такива. Ще съм благодарен за всякакви мнения относно разходите по обслужване на автомобила, както и за разхода в градски условия. Смятам да го карам в София основно. Едва ли ще обикалям планините с него.
    Благодаря!

До: ML 270 CDI

По въпроса смяна на ремъци, масла и филтри,ако питаш мен,пак си ги смени,да си сигурен,според мет това,не е набутване,а спокойствие.

Коментар

Може да разгледаш JEEP раздела - има доста писано за 2,7 мотора

Коментар

Имам го 2004г. и за сега много съм доволен,с някои изключения.До момента съм правил само хидравличната рейка,защото протече масло.Но не е проблем това, защото я рециклираха за 180лв.Този джип си е перфектен .За дълго много леко се пътува и добре се държи във сякакви условия.Знам един много хубав в Германия, в град Dusseldorf/.www.joulaei-car.de./ Oт тази авто-къща съм купувал , собственика е германец и автомобилите са истински!
        0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Андрешко ,забравих да ти пиша ,че като взимаш гледай да е модификация ИНСПИРЕЙШЪН ,това го пише на предните врати долу на лайсната.Ако е такъв модел ,значи е със всички екстри. А това е много голямо удобство,като например ксенонови фарове ,голяма навигациа с тв,и двд,парктроник и много други.Разликата е много голяма между двата модела .Сам ще а направиш, като знаеш вече какво да гледаш.

Коментар

Здравейте,
            благодаря за отговорите!
            Искам да поясня, че вече съм намерил 2 различни автомобила на приблизително еднаква цена от 12 000 Евро. единия е модел 2002 ( с мигачи на страничните огледала ) година и е на 83 000 км, а другият е предния модел ( без мигачи на страничните огледала ) и е на около 110 000 км. И двата са произведени 2001 година ( стария януари, по новия октмоври. За съжаление и двата модела нямат навигация, както и нямата подобен надпис на лайсните на вратите. Доколкото обаче схващам, това е добър автомобил, дори и по стария модел. макар че четох някъде по форума че първия модел на МЛ не е никак за препоръчване. Не помня точно какво не му е наред, но беше нещо от рода на тежко купе, което спирачките и дисковете не издържат и по тази причина криви спирачни дискове отпред и спирането му не е много сигурно. По скоро това ме интересува, както и какъв е разхода на автомобила в градски условия. Чета в мобилето, че е над 12 литра нафта на 100 км, което си е доста сериозен разход. Замислям се дали да не търся бензинов модел и да му сложа газова инсталация?
            Пак благодаря предварително за отговорите!

Коментар

12 на 100 "градски" разход е мноооого относително понятие. Зависи от "градско"то. За мен по-показателен е разхода извънградско. Щото 12 градско понякога и лекичка бензинова малолитражка може да вдигне.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Andreshko Преглед на мнение
                Здравейте,
                благодаря за отговорите!
                Искам да поясня, че вече съм намерил 2 различни автомобила на приблизително еднаква цена от 12 000 Евро. единия е модел 2002 ( с мигачи на страничните огледала ) година и е на 83 000 км, а другият е предния модел ( без мигачи на страничните огледала ) и е на около 110 000 км. И двата са произведени 2001 година ( стария януари, по новия октмоври. За съжаление и двата модела нямат навигация, както и нямата подобен надпис на лайсните на вратите. Доколкото обаче схващам, това е добър автомобил, дори и по стария модел. макар че четох някъде по форума че първия модел на МЛ не е никак за препоръчване. Не помня точно какво не му е наред, но беше нещо от рода на тежко купе, което спирачките и дисковете не издържат и по тази причина криви спирачни дискове отпред и спирането му не е много сигурно. По скоро това ме интересува, както и какъв е разхода на автомобила в градски условия. Чета в мобилето, че е над 12 литра нафта на 100 км, което си е доста сериозен разход. Замислям се дали да не търся бензинов модел и да му сложа газова инсталация?
                Пак благодаря предварително за отговорите!
                По-скоро трябва да те притесняват 5 дюзи по 500-600 лева всяка и компютъра за още някоя хилядарка ... четене му е майката

Коментар

Разхода не е чак толкова голям за този джип,зависи как го караш.Мой приятел го има същия и казва ,че му гори 13-15лтр.може и да е така,защото като ходя някъде със семейството си карам макс.до 120км.в.ч. съвсем нормално,а той ме изпреварва с 160км.в.ч. и дори с повече.Аз го питам, с колко го караш на равно, той казва- 160-170км.в.ч. е аз му казвам за това ти гори толкова.Това лято го карах до Турция,Гърция и минах 1700км. ми даде разход 9-9.5 на климатик и пълна кола с багаж с 4-човека,като по аутобана си карам 120км.на авто-пилот.А този джип си е перфектен за дълго!

Коментар

Никой неможе да ме убеди,че джип на 9-10 години е на около или под 150 000 км. От там нататък и всичко което продавача ти казва за колата е лъжа.
                    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
                      Никой неможе да ме убеди,че джип на 9-10 години е на около или под 150 000 км. От там нататък и всичко което продавача ти казва за колата е лъжа.
                      Колега не си прав ,в Германия повечето ,които имат джипове имат и по още една или повече коли.Джипа се кара зимата , а лятото само когато се дърпат каравани,и лодки.Вярно ,че има и джипове на 6-7 год.и на 400.000км.Но има и на 8.год.и на 150.000км.Нали затова ходим до там -око да види ръка да пипне!

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                        Колега не си прав ,в Германия повечето ,които имат джипове имат и по още една или повече коли.Джипа се кара зимата , а лятото само когато се дърпат каравани,и лодки.Вярно ,че има и джипове на 6-7 год.и на 400.000км.Но има и на 8.год.и на 150.000км.Нали затова ходим до там -око да види ръка да пипне!
                        Забравих да пиша ,че за тези пари джип се взима от представителство в Германия .А от там задължително си дават и сервизна книшка,с реални километри.И ако се установи ,че тази кола не е на тези километри ,на мястото на този Автоцентър, ще направят ALDI-магазин за храна. А тази фирма никога повече нама да продава коли!
                        Последно редактирано от lyubo73; 06-11-09, 17:52.

Коментар

Ето един цитат за Grand cherokee с 2.7 мотора ...
                          Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                          Няма кво да чакаш - всеки уважаващ себе си собственик на 2.7 CRD преди 200,000 задължително ще е сменил 5 дюзи и рециклирал турбо. Без тоя ремонт може и 300,000 да направи, но ще е мъка.
                          Май статистиката ще покаже, че се налага и смяна на компа преди този километраж. Значи ако дюзите са оригинални (от БС) - пиши ги по 700 лв., турбото - читаво рециклиране е 1000 лв, макс. Компа е 3200 лв или 3500+1000+3200.

Коментар

Като купиш джипа пусни някоя снимка ,да не забравиш да се похвалиш.

Коментар

От това, което 4увам ми наструхват косите?!?!
                              Аз с кредит ще купя автомобила, а тук някой казва, че трябва да му сменя дюзите, турбото и компютъра?
                              Защо пък чак и компютъра?
                              На него какво може да му се счупи?
                              Много се надявам автомобила наистина да е на 109 000 км, както е написано в обявата. Единия явтомобил го продава частник, а другия е от дилър. Дилъра предлага сервизна книжка, докато частника не съм го питал още за такава. Как да разбера като отида на място дали дюзите и турбото и компютъра са за смяна?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X