Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поредния въпрос за джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Поредния въпрос за джип

Това ми беше и първоначалния избор. Голям съм фен на Лендровър. Кой в София може да помогне при избора? Срещу някакво понсимо заплащане? Имам предвид за огледа на място. Сервизният оглед е отделно. Не е спешно, даже може и да се отложи за след Нова година.
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Най-напред се сещам за Лазар, но по-добре пусни една тема тук, колегите са отзивчиви.
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Благодаря!

Коментар

Бюджет за поддръжка 2000 на година, но не всяка година ми е малко странен. Само визирам смяна на масло - 8л+филтър 2 пъти годишно е около 450лв. Без въздушен, горивен, гресиране и прочее КОНСУМАТИВИ.
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Ако правилно съм прочел то тази поддръжка е веднъж на 10000 км, което при моето каране е около една година.

Всъщност ето какво дават тук http://www.robisonservice.com/servic...03.asp#99_2003
            Последно редактирано от NovemberCharlie; 22-10-09, 00:00.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
              Ако правилно съм прочел то тази поддръжка е веднъж на 10000 км, което при моето каране е около една година.
              Вече си го решил,скачай смело.Както всяка друга машина си има плюсове и минуси...
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

На там вървят работите. Сега остава най-тежката част - убеждаване на любимата.
                Между другото, колегата, който се учуди на средствата, предвидени за разходи ми даде една идея. Някой да си е водил отчет за разходите на Диско 2?

Коментар

На там вървят работите. Сега остава най-тежката част - убеждаване на любимата.
                  Между другото, колегата, който се учуди на средствата, предвидени за разходи ми даде една идея. Някой да си е водил отчет за разходите на Диско 2?
                  Любимата е лесна работа,казваш и че ще купуваш Фрийлендър,а се връщаш с Диско...Някои така правят.А за разходите-зависи много на какво ще попаднеш.Няма кола,която да не се нуждае от подръжка...Каквато и джипка да си вземеш,разходите не са като на лек автомобил.Било гуми,било друго...Има доста писано...чети!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Подозирам, че няма да е толкова лесно. Иначе за разходите ми е ясно, че трябва ще са поне 2-3 пъти по-големи. И че от стара кола и от стара к*рва номера всякакви може да се очакват. Питах дали по случайност някой не е водил такава сметка. Може би това е за специализаранана секция за Ланд Ровер?

Коментар

Подозирам, че няма да е толкова лесно. Иначе за разходите ми е ясно, че трябва ще са поне 2-3 пъти по-големи. И че от стара кола и от стара к*рва номера всякакви може да се очакват. Питах дали по случайност някой не е водил такава сметка. Може би това е за специализаранана секция за Ланд Ровер?
                      Да,в секция Ленд Ровър има доста иаписано.Опит с Д2 имат qbobi,rova,didost,SG...все готини хора.Пиши им по едно ЛС,вижте се на по бира...Опа,забравих Яро и Лазар(те не карат Д2,но са ,,крачещи ЛР'' както често ги наричат)...
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Опа,забравих Яро и Лазар(те не карат Д2,но са ,,крачещи ЛР'' както често ги наричат)...
                        Мдам, забелязах.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                          При джипките нещата стоят малко по-различно отколкото при леките коли... Имам предвид най-вече възраста. Повечето колеги ще ме подкрепят, че добрите джипки, с малки изключения, не се произвеждат от 10 години насам, да не кажа 15... С времето ги натъпкват с все повече електроника и стават все по-крехки, с все по-малък ресурс...
                          Giorgio ти е дал един от най добрите съвеити.Всеки тук ще си хвали стоката-естествено едва ли има някой,който кара джип,вкарва пари в него и не си го харесва.При всички положения джипа /поддръжката/ ще ти е по скъпа от колата,но има защо!Та ако наистина си решил да взимаш джип-зависи какво ти е легнало на сърцето.С колите и жените всичко е на късмет и предварителни разсчети не ти вършат работа/ в повечето случаи сметките излизат криви/.Та като си решил-спри се на това,което ти харесва,взимай и толкова.Успех!

Коментар

Аз пък съм за ТЛК,какъвто ще да е.
                            [COLOR=navy][I]TLC 80[/I][/COLOR]

Коментар

Хонда CR-V скоро 1 роднина си я взе и е доста доволен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X