Привет на всички!
Искам да се извиня на членовете на форума, тъй като съм почти сигурен, че отговор на въпроса ми тук има, само дето аз не можах да се ориентирам. Също така моля модераторите да изтрият темата, ако счетат, че е неуместна или по някакъв начин нарушава правилата.
Пред мен в недалечно бъдеще стои въпросът за подмяна на личния автомобил, който е Фолксваген Голф 3 ТДИ. Изминавам годишно около 10000 км. Семейството разполага и с Ярис
, които се ползва за градски цели. Желанието ми е да закупя подходящо превозно средство, което да бъде ползвано като извънградска кола и да позволява ходене на риба и евентуално лов. Особеност е, че предвиждам автомобилът в последствие (след 3 до 5 години) да бъде оборудван като екпедиционен автомобил (за не особено хард експедиции), без особено големи разходи (повдигане с 2-3 инча, гуми, лебедка,шнорхел и др.). Не се очаква участие в състезания или много тежък офф-роуд. За това на този етап е важно колата да разполага с някой глезотии като климатик. До сега не съм упралявал автомобили с повишена проходимост. Не карам бързо (на магистрала 100-120 км/ч). Не разполагам и с значителни срества, които да отделям за ремонта на автомобила (мога да понеса около до 2000 лв. годишно, но не всяка година
). Бюджетът ще е максимум 15000 лв. и това включва и първоначални разходи - регистрация, ремъци, масла, консултант - ако някой се навие да помогне срещу заплащане, разбира се. За ремонт мога да разчитам на добър приятел - механик. Считам, че ще ми е необходим автомобил с 5 врати. Не ми се иска и да е над 10-11 години, както и да е с десен волан. Моля за вашите съвети и предложения. Предварително благодаря на всички отзовали се.
П.П. Всъщност има модел, който ми е на сърцето, но предпочитам да го запазя в тайна към моманта, за да не ви ограничавам.
Искам да се извиня на членовете на форума, тъй като съм почти сигурен, че отговор на въпроса ми тук има, само дето аз не можах да се ориентирам. Също така моля модераторите да изтрият темата, ако счетат, че е неуместна или по някакъв начин нарушава правилата.

Пред мен в недалечно бъдеще стои въпросът за подмяна на личния автомобил, който е Фолксваген Голф 3 ТДИ. Изминавам годишно около 10000 км. Семейството разполага и с Ярис

П.П. Всъщност има модел, който ми е на сърцето, но предпочитам да го запазя в тайна към моманта, за да не ви ограничавам.

Коментар