Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Набелязал съм Паджеро / 94г / 2,5 TD / десен волан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Набелязал съм Паджеро / 94г / 2,5 TD / десен волан

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
    Тая локва е малка, но има скорост и вълна. Смукателя на Паджеро 2 има една особенност, която не ми харесва - изкаран е на предната решетка, от там влиза в калника и от калника в кутията на филтъра. Тоест при вълна лесно набива и смуква вода, пълни камерата на калника и ... лошо.
    Петьо нямаше и подкалник ...
    всички предпоставки бяха налице.

абе, малкия дявол, все пак

Коментар

Колеги, издирвам някои нещица за да си преведа машинката в форма и търся морги с Паджеро 2'ки в Пловдив и региона !

До тук намерих само една и много, ама МНОГО им се ядосах на отношението към клиента, да не се заричам, но не бих стъпил повече там - на голямо конарско шосе морга за японски - определено не стават за търговци !!!
      www.4x4Trips.bg

Коментар

В Стара загора има морга, която много я хвалят, но незнам подробности.
        Иначе, пиши и тук какво търсиш.
        Успех!
        VARADERO SD2

Коментар

Най спешно ми трябват тава за отпред дето пази радиаторите и мотора, а иначе - подкалници и електронен блок от вратата за ел.стъклата, че немога да си отварям прозорците. Ако някои може да препоръча решение на тези проблеми ще съм много благодарен
          www.4x4Trips.bg

Коментар

почвай с подкалника, че .....

другото - по реда си.

или с шнорхела..

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
              Колеги, издирвам някои нещица за да си преведа машинката в форма и търся морги с Паджеро 2'ки в Пловдив и региона !

До тук намерих само една и много, ама МНОГО им се ядосах на отношението към клиента, да не се заричам, но не бих стъпил повече там - на голямо конарско шосе морга за японски - определено не стават за търговци !!!
              За тази морга знам, и не си единствения дето няма да стъпи повече там.
              Изглежда че някой едва ли не на сила ги кара да се занимават с това. Абе хубава работа ама българска.

Коментар

Най спешно ми трябват тава за отпред дето пази радиаторите и мотора, а иначе - подкалници и електронен блок от вратата за ел.стъклата, че немога да си отварям прозорците. Ако някои може да препоръча решение на тези проблеми ще съм много благодарен
                Честито и от мен
                Сигурен ли си че проблема с прозорците е от електронния блок ?
                Гледай да не я юркаш много защото този двигател страда от прегряване и лично съм си патил ,даже в момента за 2-ри път си патя .......
                Лудак

Коментар

и електронен блок от вратата за ел.стъклата, че не мога да си отварям прозорците. Ако някои може да препоръча решение на тези проблеми ще съм много благодарен
                  Най -малкото може да се погледне-не знам за какъв ел. блок става дума ,но липсва ли или не работи ? Обади се ако решиш.
                  Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

От направените до сега 2-3 разходки стигам до извода, че не ми е достатъчно повдигането което се получава с въздушните възглавници и ми се иска да добвая още няколко сантиметра към височината. От колеги по срещите слушам за натягане на турсионите отпред и за подложки на пружините отзад.
                    Това ли е най-евтения, лесен и бърз начин ?
                    Достатъчно надежден ли е ?
                    И ако е така, от къде да се снабдя с подложки и кои може да ми извърши тази сервизна услуга за Пловдив ?
                    www.4x4Trips.bg

Коментар

Петьо, Руси има някакво паджеро на части. Мога да го питам.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

От направените до сега 2-3 разходки стигам до извода, че не ми е достатъчно повдигането което се получава с въздушните възглавници и ми се иска да добвая още няколко сантиметра към височината. От колеги по срещите слушам за натягане на турсионите отпред и за подложки на пружините отзад.
                        Това ли е най-евтения, лесен и бърз начин ?
                        Достатъчно надежден ли е ?
                        И ако е така, от къде да се снабдя с подложки и кои може да ми извърши тази сервизна услуга за Пловдив ?
                        Надеждно е.Вдигал съм няколко по този начин .Отзад подложка метална над пружината.Махаш задна стабилизираща щанга.Натягаш торсиона дотолкова че да не опира в нормално положение тампона на носача.
                        Обезателни изхвърляш оригиналното всмукване на филтъра и слагаш обикновен маркуч незнам как се води .-прозрачен шлаух с метална спираловидна пружина в него и го извеждаш извън калника.И от там тръба която ти е шнорхел.
                        Броните и те за боклука и тръби повечко .Ако нямаш защитата под картера прави от ламарина .При каране в голяма кал дисконектора се пълни и не включва или не изключва предния мост.
                        Ако има ламарината под картера дисконектора трудно се почиства.
                        Ако имаш въпроси питай.Обслужвам много такива японци.-и ги правя

Коментар

Не разбрах дали му смени волана.(Ако не си ще те светна за ефтин вариант.

Коментар

Сега видях че питаш за по големи гуми 32-33.
                            Не слагай чупи съединител-по точно огледалния .За годината сменям по 2.Не само на моето а и на други.Станко кара с големи гуми но неговото е 3.5 и съединителя не е същия.Съединителите са по 315лв двата но има и по ефтин вариант пак нови.Размера с кални гуми 31 или 265-70.По голям по скъпо.

Коментар

Незнам дали си решил проблемите, ако не това са телефони на моргата в Ст. Загора. Имат много Паджеро 2'ки.

Всички видове паджеро на части доставка и с куриери до два дни за сервизи и магазини отстъпки, ,, ,, , 0886627790, ,, , 0876445811 , ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, 0899559565

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                                Сега видях че питаш за по големи гуми 32-33.
                                Не слагай чупи съединител-по точно огледалния .За годината сменям по 2.Не само на моето а и на други.Станко кара с големи гуми но неговото е 3.5 и съединителя не е същия.Съединителите са по 315лв двата но има и по ефтин вариант пак нови.Размера с кални гуми 31 или 265-70.По голям по скъпо.
                                Иска ми се да го сложа на по големи гуми за да се вдигне още малко, че до сега на разходките дето съм си правил, все стърже по коловозите
                                www.4x4Trips.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X