Колеги, имам си автомобили за ежедневието, но започнах много да се зарибявам по "Хард Разходки" сред природата и разбрах, че ми е нужен автомобил които да не го жаля от Одраскване и Очукване 
Искам да си взема OFF ROAD джип които в последствие да мога да доразвия и спокойно да се разхождам по чукарите.
Бюджета за сега е 4000 лв.
разглеждайки обявите в BG виждам, че за тези пари мога да си позволя: много стара тойота, нисан патрул, прилична Витара или Паджеро.
За момента съм набелязъл едно Паджеро 94 год. за под 4000 лв
Има интересни за мен екстри като регулируемо по височина окачване, копченце за блокиране на задния мост, 3 степени на твърдост на амортисьорите, запазен кожен салон с подгряване, кабролет (къса база) и др ...
Но незнам какво да гледам и от какво да се претиснявам.
Каде са му слабите страни и на какво да обърна по специално внимание ?
Проблем ли е регулеруемото по височина окачване ?
Много ли са лоши ( слаби ) тези 2,5 дизелови мотори ?
Дали е достатъчно здраво на осукване купето на кабрио варианта ?
ще съм изключително благодарен на съвет от колеги с опит

Искам да си взема OFF ROAD джип които в последствие да мога да доразвия и спокойно да се разхождам по чукарите.
Бюджета за сега е 4000 лв.
разглеждайки обявите в BG виждам, че за тези пари мога да си позволя: много стара тойота, нисан патрул, прилична Витара или Паджеро.
За момента съм набелязъл едно Паджеро 94 год. за под 4000 лв
Има интересни за мен екстри като регулируемо по височина окачване, копченце за блокиране на задния мост, 3 степени на твърдост на амортисьорите, запазен кожен салон с подгряване, кабролет (къса база) и др ...
Но незнам какво да гледам и от какво да се претиснявам.
Каде са му слабите страни и на какво да обърна по специално внимание ?
Проблем ли е регулеруемото по височина окачване ?
Много ли са лоши ( слаби ) тези 2,5 дизелови мотори ?
Дали е достатъчно здраво на осукване купето на кабрио варианта ?
ще съм изключително благодарен на съвет от колеги с опит
Коментар