Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трилема СУВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трилема СУВ

Здравейте,в момента имам МЛ W164 280 цди,но мисля да го сменям с нещо по ново-Мерцедес ще е пак и пак с трилитровия дизел.
    Та се колебая между МЛ W166,ГЛК 350 след фейса 2012г или R 350 пак фейсова,задължително 4х4.
    Ще търся този пък без въздух,но ако излезе добър екземпляр на вятър няма да го връщам я.
    Реално погледнато най ще ми пасва ГЛКто понеже вече сина е голям и никъде не идва с нас-та не ми трябва огромна кола.
    Та приемам всякакви мнения,а най добре от хора имали достъп до някоя от колите.
    ML W 164cdi

Имам ГЛЕ w166 2018 г и ГЛК 2015 г. С еднакви мотори са 3.5 бензин. Едната е за жената и децата, другата за мен.
    И двете кефят. ГЛК-то е пъргаво като козичка, но сравнено с ГЛЕ вози като каручка. ГЛЕ е по комфортно, с повече глезотийки и ми харесва повече. Няма
    проблеми с паркиране и маневриране, тъй като е с три камери. Харчи над литър на сто повече. И двете са на пружини. Дребни ебавки си правят и двете с електрониката.

Коментар

GLK ще ти е като лагерница след ML. W166 е много по-добрия избор, ако караш предимно извънградско, GLK ако караш повече градско или 50/50. R класата я остави на страна, ако не пътуваш с поне 2 деца.

Коментар

Ами реално карането ми е 70/30 градско и навън.Почти всеки месец правя едно подълго пътуване,но в другото време ми е изключително градско.А и вече не ми трябва толкова голяма кола.Следя в групите и двата автомобила(ГЛК и МЛ 166) и при ГЛК почти нищо не пишат за проблеми,докато при МЛ 164 ....
        И мен малко ме притеснява возията при ГЛКто защото сегашния ми е на въздух.
        ML W 164cdi

Коментар

Ходих да видя едно ГЛК на живо и нещо не ми допадна салона-тясно ми се вижда.Та остана МЛ W166,R класата е доста голяма екзотика.
          ML W 164cdi

Коментар

На тия модели не разбирам G защо слагат.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо O888557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

• Bogoljub Gagic
              Bogoljub Gagic коментира
              Редактиране на коментар
              G = gay, какво не му е ясно?

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 2 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
          X