Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на паркетен джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

То и от дилъра да вземеш, пак е котка в чувал. Моята Шкода е през Херц на лизинг, с включен сервиз. Светна първа смяна на масло на 20к. Отивам в сервиза на Херц, понеже там е обслужването и казват : Ааа, рано е 😆😆😆. Направиха интервала на 30 к … и така всеки път. За мен е недопустимо първо масло на 30 хиляди да смениш. Но мен ми е все тая, защото съм задължен да я върна след 4 години. Такъв е договора. Но който я купи после ще разчита, че е от първи собственик, на малко километри. Представете си колко бързо ще се амортизира мотора

Коментар

• v_0
      v_0 коментира
      Редактиране на коментар
      Сигурно и маслото на скоростите не го сменяш. Аз имам друго виждане за обслужването

• Skorpion_BG
      Skorpion_BG коментира
      Редактиране на коментар
      Пасат 2012 година, 380 хиляди километра, маслото се сменява на 30 хил, не харчи масло. Двигателя е същия като на шкодата.

• noname12
      noname12 коментира
      Редактиране на коментар
      Имал съм:
      Пасат В6 2009г 2.0TDI, 140к.с. купувана нова от тук - на 15к км отиваха по 750мл до литър, според зависи колко газ и даваш по магистралата.
      Шкода Йети 2.0TDI 150к.с. с AdBlue купувана от тук - на 30к км до 1000мл от смяна до смяна
      Тойота LC95 смяна на масло на всеки 15к км или всяка година за 402к км, при мен беше от 168к км - масло не е доливано, ако е имало някаква консумация, то тя не можеше да се хване на щеката.
      и БМВ съм има и GrandCherokee 4.7 - масло не съм доливал!

Във ВАГ без литър масло не тръгвам на път, пък дори и да е на макс преди това!

Първоначално публикуван от atom3 Преглед на мнение
    Как да намеря баланса между цена и качесто? Примерно Х3 2015 се продават в диапазон 20 000 - 40 000лв. за доста сходни конфигурации. Бихте ли дали 15 000 лева отгоре за шанса да е по-здрава колата, понеже в крайна сметка и евтината и скъпата ще мине през сервиз за оценка, и само ако е достатъчно добре ще я купите, та тези 15 000лв отиват за надеждата в следващите години да създаде по-малко проблеми, но в крайна сметка пак участва и късмет.

А от САЩ да си купя кола от типа на тези за които говорихме от търг струва ли си?
    Евтино и хубаво - няма.Има скъпи и с много проблеми.Вероятността да си купи човек супер кола, за малко пари, е ако намери да купи от вдовицата на перфекционистАз бих купил Хонда ЦРВ.И обезателно без теглич

Коментар

Кат чета кво е писано и се ядосвам.Купувача не знае кво ще,предлагат кия и арее.Ма става въпрос за 10-годишно нещо,квото и да е.Тия сичките са едни и същи лайна,въпроса е коя е подържана както трябва и коя е горе долу.Харесваш си некоя,задължителна диагностика на горивна система,мотор и скорости и ако сичко е о.к.-твойта е.На сервизни книжки не вярваш.Другото е късмет.

Коментар

Добре, горе долу разбирам ситуацията. Отностно диагностиката на кола, имам OBD2 скенер модел ELM327 който засега го ползвам с Car Scanner приложението за телефон за базови прегледи на различни сензори. Коя е най-пълната безплатна програма за компютър с която мога да записвам данните от работата на колата за да ги преглеждам в последствие? Или вие какво ползвате за тази цел?

Коментар

Миналата година,февруари взех Q5 3.0 дизел S-Line 258 P.S. 2014 г. Търсех нещо удобно за 4 човека,за 1800 км без почивки.Края на април бяхме в България за 5 дни.Мъка.Всеки искаше да кара,защото шофьорското място е най-широко.Иначе е супер.Върви, хубаво вози ,тихо е,разход за 4000 км. 7/100.
          Много добър автомобил с най добрия мотор.Не случайно държи цена
          Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X