Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Детевоз до към 30к

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от DesertFox Преглед на мнение

Мерси, идеята на поста ми е подобна - харесал съм си тези 3 модела, виждате ли потенциални проблеми с моя use case и какво друго да погледна. И съответно получих супер обратна връзка за Мицубиши-то по-горе (а тъй като натам клонях ми е доста полезна, да не си губя времето).
    Нещо има разминаване в разсъжденията - трябват ви 3 места на задната седалка+ багаж. Като притежател на точно този Аутлендър ви казвам че покрива напълно искането че и повече. Някой ви казва ,че най-последните две са парлама...тъй- случка от вчера-Налага се 7 възрастни човека да пътуват около 3 часа с един автомобил. По тази причина за сефте извадихме двете задни седалки да пробваме как се получават нещата.Седнахме ,пробвахме . Естествено комфорта е различен от предните пет , но драма нямаше , освен за багажа ,което си е напълно очаквано. Кутия за багаж отгоре и ок. Но тези обстоятелства нямат общо с вашите нужди. Нямам нищо против Хюндай и т.н. , даже ми беше фаворит тогава, но Аутлендъра беше в отлично състояние и го взех него. За висене по сервизите- не е имало . Два дена за едно чистене DPF ,но това не е от автомобила , а от предимно градското тогава. Ходете , седнете , пробвайте като начало първите ви искания. Аутлендъра вече е на 13 г.

Коментар

• Даниел Цветков
      Даниел Цветков коментира
      Редактиране на коментар
      Имах два Ситроен Кросър 2.2 френския дизел,то е същото като Аутлендър XL-безпроблемен,най скъпото което съм правил за 4 години е съединител с маховик-2000лв,но оригинален.Но то си е консуматив.

Първоначално публикуван от DesertFox Преглед на мнение
    ... ежедневно возене, включително из центъра на София (т.е. Евро 5/6)....
    Каквото и Евро да е, от 2013-та не става. Добре, че забраната е за кратко

Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X