Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Машина за лек офроуд и добра возия?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Машина за лек офроуд и добра возия?

Здравейте, има ли такова животно, което да предоставя хем добра возия, хем да има офроуд възможности? Нещо като съвременен Ситроен 2CV?
    Доколкото разбирам, Lexus Rx возят много добре, но нещо ми идва твърде премиум. Други предложения - може и да не са СУВ-ове, просто да е с по-дългоходово и меко настроено окачване...

Гранд чероки, за което ти стигнат финикийските знаци.
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от bxd Преглед на мнение
      Здравейте, има ли такова животно, което да предоставя хем добра возия, хем да има офроуд възможности? Нещо като съвременен Ситроен 2CV? Доколкото разбирам, Lexus Rx возят много добре, но нещо ми идва твърде премиум. Други предложения - може и да не са СУВ-ове, просто да е с по-дългоходово и меко настроено окачване...
      Да, има някои автомобили, които предлагат добра возия и офроуд възможности. Един от вариантите е Subaru Outback, който съчетава комфорт с добро офроуд представяне. Други опции включват Land Rover Discovery или Toyota Land Cruiser, които също предлагат хубаво окачване и офроуд способност.

Коментар

Какво мислите за Туарег 1 или Дискавъри 3, на въздух? От скоро се замислям да сменя паркетника (Тигуан) с нещо по комфортно за черни пътища.

Коментар

• trapper
          trapper коментира
          Редактиране на коментар
          Диско-3 и Рейндж Ровър спорт возят отлично на шосе и се справят много добре по черни пътища, сняг и пясък дори.

RX за черно не става. Пробвано. Гуми за гората не стават за шосето и обратно, без значение на какъв кош ще ги сложиш.
        Това ако говориме за офроуд. Ако ще ходиш за риба и жигула става.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Ако предпочитате нещо по-ретро, по-леко и просто, може да помислите и за реставриран Citroën 2CV, Méhari или дори Lada Niva, ако приемете известен компромис с комфорта. slither io

Коментар

Първоначално публикуван от dragonn2 Преглед на мнение
            Какво мислите за Туарег 1 или Дискавъри 3, на въздух? От скоро се замислям да сменя паркетника (Тигуан) с нещо по комфортно за черни пътища.
            Туарег 1 си го карам от 2005 г. и няма назад,а в момента го ползвам да си тегля лодката. НО, едва ли ще намериш читав с въздух. Моят е поръчков с ръчка и блокажи на средния и задния диференциал, бързи и бавни скорости. Представя се отлично и на офроуд и по шосе, НО, аз съм първи собственик и съм го поддържал през цялото време. Ремонтите са доста неприятни, ако попаднеш на някоя барака.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X