Здравейте! Търся вариант за ежедневна употреба. Загледал съм се в първата версия на Outlander, Forester или Sportage. Понеже имам голям дизел ми се иска това да е бензиново, за да мога да го газифицирам.
Нуждата от 4х4 се обуславя от чести пътувания зимата и къща извън града, до която достъпа изисква 4х4. Освен това по-високото МПС е предимство. (Като покараш джип и се разглезваш...)
Ще се радвам да дадете съвет за оптимално решение. Може да не е от изброените варианти. Критериите са да може да се газифицира и да е сравнително надеждно (ясно че ще е стара барака) Бюджета е 10000лв.
Нуждата от 4х4 се обуславя от чести пътувания зимата и къща извън града, до която достъпа изисква 4х4. Освен това по-високото МПС е предимство. (Като покараш джип и се разглезваш...)
Ще се радвам да дадете съвет за оптимално решение. Може да не е от изброените варианти. Критериите са да може да се газифицира и да е сравнително надеждно (ясно че ще е стара барака) Бюджета е 10000лв.
имам крайслер вояджер 4х4 и дайхацу фароза 4х4 и двете са ти в бюджета и двете нямат нищо общо по между си. Не си казал за какво ти е, голямо, малко, ръчка, автомат, със или без екстри, колко километра ще се кара, как ще се кара и т.н ..........ако ти се говори за "джипки" звънни, ела ще си говорим!
Коментар