Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисто нов Джип или Ван(микробус)?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Офтопик! Хора! Живейте си живота и не робувайте на возила. Всички сме преминаващи. Изяжте ги, изпийте ги и ги пропътувайте тия над сто бона.
    Познавам дори милионеро в една друга държава, които карат Панди и знаят, че колата е парче желязо, което е да те закара от точка А до точка Б. И си гледат живота и си ядат и пият по ресторанти и си правят околосветски. И не плащат ДОМ (данък обществено мнение). По един живот имаме, не по няколко, та да си правим експерименти.
    Мойте пет ст'инки по въпроса. Кви СеквоЙ, кви пет ле'а?!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Желязото в "Секвоята" е много, а това е важно при ПТП. Тойота е скъпа заради своите качества и възможности.
      FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя

Коментар

• коко келеша
        коко келеша коментира
        Редактиране на коментар
        Кразът не е толкова скъп а има повече желязо от Секвоята

П.П. Нали знаеш - Бай бабо да ме не среща...

Благодаря много на всички за съветите и коментарите.

За пояснение:

Дъщеря ми вчера, случайно ме попита - Тате, ти защо не си като нормалните хора, просто да си купиш една кола и да си ходим с нея?

Отговорих, че нормалните (99%) хора не са имали няколко катастрофи без вина, не са имали двойно салто мортале с лека кола на прав път (околовръстно София и заледена локва в тъмното), нормалните хора не са загубвали свое дете заради катастрофа, нормалните хора не са загубвали най-близкия си приятел в катастрофа, която е погубила само него защото той е бил в Пежо 406, а убиеца е бил в дърто Паджеро, нормалните хора не са опитвали да гасят запалени коли и микробуси и не са видели как за под 90 секунди от кола с бензин/газ остава само купчина железа, това без да има взрив и т.н.

Не ми се влиза в повече обяснения защо имам конкретните си изисквания, всеки човек е различен и по вкус, предпочитания, а и по нужди.

Отново благодаря на всички за мненията и съветите!

Бъдете живи и здрави!

Коментар

• mishomishev
        mishomishev коментира
        Редактиране на коментар
        Аз мисля че дъщеря ти има право!
        Отлично разбрах твоята логика - ама пък от друга страна - такъв ти е бил късмета! Господ дава с една ръка нещо но в замяна взема друго.
        И съдбата може да реши да се подиграе - ще ти изпрати супер кола точно каквато искаш но пък може да се спънеш преди да се качиш и да се потрошиш.Я Слави как се утрепа в една проста вана?
        Затова може би си струва да се вслушаш в дъщеря си и да станеш нормален човек)))))))))) и да мислиш по позитивно))
        То каквото е писано... ще стане

• cecoa1
        cecoa1 коментира
        Редактиране на коментар
        Според мен добре си загледал бусовете, ама са си возила за работа, та комфорта може да ти липсва. Ходи пробвай, ако има под наем, също по-добре можеш да тестваш. После калкулираш какъв вариант ти трябва точно, преценяваш си пак спрямо бюджета, и го решаваш. До преди няколко години Форд печелеха доста сравнителни тестове за бусове. Но каквото и да избереш, щом ще е ново, би трябвало да ти служи дълго. Все пак с тия неща се работи, и чак много излагации не си позволяват, макар да има и по някое изключение.
        ПП: Тия приказки за тегленето...и са така, и не баш... Работните добичета са за придвижване, и си теглят. Просто нормалната динамика на движение при тях е друга, и не е зор ремаркето хептен да не се усеща.
        Последно редактирано от cecoa1; 26-08-22, 18:47.

4 Рьньр или ХайЛукс ако клекнат на пикап пак

Кола за багаж,преход,семейство и кеф,педя по-дълго от среден клас колица пък може повече
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• коко келеша
        коко келеша коментира
        Редактиране на коментар
        Хай Лукс и 3.5 тона ремарке ???

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Направо 5 ги пиши,защо слагаш само тон

Над 2.5 е задачката,Тътката по спецификации тегли до 3.5 тона,Вранглерчето 2.0 тегли под тон и 600,като дойде време за теглене и него го теглят зад Мотокаравани,по причина тегачите го наричат Барби Мобил,силната му черта не е тегленето,много други плюсове има ма не и тегач.

Иебига 🥃🥃
        Последно редактирано от BENZBOSS; 26-08-22, 15:18.

Инеос Гренадир?

Коментар

Ако наистина държиш да дърпаш поне 2.5т ти трябва американска машина с голям мотор, Ивеко Дейли или МБ Спринтер.
        За справка последния Гранд 3.0 го дават 2200кг,а 5.7 е 2800кг.
        "Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
        Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.

Коментар

4 Рьньр с шестаче става,американска машина ако теглиш 5 тона,а такова не съм видял още някой да тегли наоколо
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X