За тия километри, които споменаваш е все тая бензин или дизел.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Виладжийски джип
Свий
X
-
Каквато и машина да избереш от набелязаните от теб (Корандо или Фронтера), най-важното е да избереш най-читавата и гледана от това, което се предлага. Не, че няма оправия, aма бюджета бързо ще стане по 2 на зададения.
П. П. Това се отнася за всички марки и модели като цяло. А избраните от теб са достатъчно здрави и надеждни машини, въпреки, че у нас са малко недооценени, ама това е плюс - цените им са поносими в момента.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
- 3 likes
Коментар
-
Още веднъж, благодаря на всички за компетентните мнения.
Насочихте ме към джипки, които смятах за “трошки”, и никога нямаше да погледна, но си промених мнението.
@Коко, примери не мога да дам, защото съм лаик по темата, и предпочитам да не се излагам.
Поздрави на всички и хубави летни мигове,
Коментар
-
Задължително ще се похваля🤘🏾
Утре заминавам на кратка почивка през, която ще браузвам обявите и се надявам до края на август да съм се сдобил с джипка.
Тази, която ми предложи Цецо, ми допадна, но в момента нямам времева възможност да пътувам до Русе.
Коментар
-
Нямам общо с продавача там, но е добре да те подсетя, че се купува когато има.
Не са много тия джипки из сайтовете, особено пък в добро състояние и от човек(А не нов внос на висока цена). Читава колица няма да те чака дълго, особено след като я пообсъдихме тук.
-
Абсолютно си прав. Чак се замислих дали да не скокна да я видя. Добре че е в Русе🙂
Замислил съм се за нещо джипесто, да ходя на работа през зимният период(когато хвърлят луга), че мисля да пребоядисам бегачката и да не я карам повече зимата. То на сърце ми е Патрул-а...
-
-
Въоръжи се с търпение. Приготви се за много гробници, които иначе на обява изглеждат лъскарки.
Корандото и на мен ми изглежда читаво. Обявата е написана грамотно. Има много снимки, но липсват такива отдолу. Направи всичко възможно да го видиш. Залегни под него и гледай за ръжди в задната част. Малко не са проблем.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Това корандо няма сила да се счупи и ще ок ако няма ръжда. Аз също ги поглеждам от време на време и аз като цецо си мисля ,че един ом605 ще му залепне като шамар на врат. Готиното на корандото е ,че може да вземе 32-33" гуми без лифт.Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
- 4 likes
Коментар
-
За насъскване
Последно редактирано от коко келеша; 29-07-22, 19:24.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
- 3 likes
Коментар
-
Коко, изби рибата с тая гарсониера 😄
Колега, и аз давам глас за Корандо, намери време да отскочиш до Русе. Не пречи да се чуеш с продавача за снимки отдолу.
Успех и да се похвалиш с Корандо. Русенско по възможност 😄😄😄"Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.
- 1 like
Коментар
-
Слънцето не ви влияе добре!Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
- 1 like
Коментар
-
За цената на "Македонска наденица "не получаваш филе "Елена" , така е в живота ! За цената на нужник получаваш нужник.
ТИ имал ли си пряк контакт с туй корандо та се изказваш така подготвен ?Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнениеЗа цената на "Македонска наденица "не получаваш филе "Елена" , така е в живота ! За цената на нужник получаваш нужник.
ТИ имал ли си пряк контакт с туй корандо та се изказваш така подготвен ?
До тук мога да кажа , че е много добре направено и солидно от към механика , задвижване и мотор. Като минуси бие на очи ниското качество на материали в купето .
Това са ми впечатленията до тук и на тая база се изказвам . За сравнение съм имал 7-8 япончета на близки години , по-добре са като цяло , ако трябва да обобщя , но цените са съвсем други .
И така и така почнахме темата , кажи кое не ти харесва и кое не става в тях ?Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
- 4 likes
Коментар
-
Специално за нЕкои ултраси - оригиналната виско муфа (24 годишна) за охлаждането на Корандо 2.9 ТД, свалена за подмяна:
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
- 3 likes
Коментар
-
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
- 1 like
Коментар
-
Здравейте, за да не пускам нова тема искам да използвам тази на колегата, понеже и аз се оглеждам за джипка и съм със сходен бюджет - 5-6к за придобивне и 2к за първоначално обслужване и гуми(евентуално). Та и аз след доста четене из форума, и преглед на разни ревюта в тубата съм съвсем объркан.
По принцип предпочитам дълга база, но не изключвам и късата. Джипа предимно ще се използва за лек до умерен оффроуд(лов и риболов). Разхода на гориво не ме интересува, нямам претенции за бензин/дизел. Няма да ми е основна кола. Единствено искам да е надеждна, да не ми създава постоянно проблеми.
Та в този ред на мисли, искам да включа и Рекстън 2.9/2.7 към темата. Бих се радвал да ви чуя мнението. Гледам, че за тези пари има що годе читаво изглеждащи.
Иначе за сега съм се ориентирал към Фронтера А. Отворен съм и към други предложения.
П.С Благодарности на всички участници във форума! Този форум е велик и съдържа огромно количество безценна информация.
- 2 likes
Коментар
-
На Рекстън не се ли монтира само 2.9 ТД от старите мотори?
П.П. Нек'си Рекстън не го виждам много като ловджийски джип в стоков вариант.Последно редактирано от коко келеша; 31-07-22, 17:32.
-
Коко, те повечето са така в стоков вариант. Единствено както каза Калоян по-горе, на Корандото без лифт влизат 32-ки или даже и 33-ки без лифт.
А пък за лов, то зависи както знаеш и от терена. Ако не се вре много из чукари и баири, а се кара по коларски пътища и ниви, става и сток.
-
За Цецо
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Петака чудесно утихва с оборотите...на 3000 трябва да е с около 105км/ч. От там +/-300-400 об/мин до около 120, то все тая. С повече не му трябва на такова возило, а и много народ не карат с повече леките си коли.
Че не е за състезания, не е, но за придвижване си отмята километри, що-годе прилично. А и човека после ще го кара на около 50км междуградско, мощността няма да му е проблем.
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар