Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виладжийски джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

За тия километри, които споменаваш е все тая бензин или дизел.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• коко келеша
      коко келеша коментира
      Редактиране на коментар
      Дай пример за безпроблемен бензин на нивото на тоя дизел, за който говори Цецо

Каквато и машина да избереш от набелязаните от теб (Корандо или Фронтера), най-важното е да избереш най-читавата и гледана от това, което се предлага. Не, че няма оправия, aма бюджета бързо ще стане по 2 на зададения.

П. П. Това се отнася за всички марки и модели като цяло. А избраните от теб са достатъчно здрави и надеждни машини, въпреки, че у нас са малко недооценени, ама това е плюс - цените им са поносими в момента.
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Глас и от мен, на колегата успех и късмет при избора на джипка.

Още веднъж, благодаря на всички за компетентните мнения.
    Насочихте ме към джипки, които смятах за “трошки”, и никога нямаше да погледна, но си промених мнението.
    @Коко, примери не мога да дам, защото съм лаик по темата, и предпочитам да не се излагам.

Поздрави на всички и хубави летни мигове,

Коментар

• cnc82
      cnc82 коментира
      Редактиране на коментар
      И да се похвалиш тук, като вземеш нещо... 🙂

• коко келеша
      коко келеша коментира
      Редактиране на коментар
      Коментарът е за поста на Тайгърчето, не е по твой адрес

Задължително ще се похваля🤘🏾
    Утре заминавам на кратка почивка през, която ще браузвам обявите и се надявам до края на август да съм се сдобил с джипка.
    Тази, която ми предложи Цецо, ми допадна, но в момента нямам времева възможност да пътувам до Русе.

Коментар

• cecoa1
      cecoa1 коментира
      Редактиране на коментар
      Нямам общо с продавача там, но е добре да те подсетя, че се купува когато има .
      Не са много тия джипки из сайтовете, особено пък в добро състояние и от човек(А не нов внос на висока цена). Читава колица няма да те чака дълго, особено след като я пообсъдихме тук.

• artefekt
      artefekt коментира
      Редактиране на коментар
      Абсолютно си прав. Чак се замислих дали да не скокна да я видя. Добре че е в Русе🙂
      Замислил съм се за нещо джипесто, да ходя на работа през зимният период(когато хвърлят луга), че мисля да пребоядисам бегачката и да не я карам повече зимата. То на сърце ми е Патрул-а...

Въоръжи се с търпение. Приготви се за много гробници, които иначе на обява изглеждат лъскарки.

Корандото и на мен ми изглежда читаво. Обявата е написана грамотно. Има много снимки, но липсват такива отдолу. Направи всичко възможно да го видиш. Залегни под него и гледай за ръжди в задната част. Малко не са проблем.
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

• коко келеша
      коко келеша коментира
      Редактиране на коментар
      А ако изведнъж се окаже, че е "обработено против ръжда", но не е споменато в обявата, изобщо не го гледай

• cecoa1
      cecoa1 коментира
      Редактиране на коментар
      Трудно гният тия... Много дебела е рамата също. Да не кажа невъзможно, но почти не мога да си представя да изглежда читаво и поддържано купето, и отдолу да е ръждясало до окаяно състояние.

• bullet_pk
      bullet_pk коментира
      Редактиране на коментар
      Аз пък такива видях доста, докато 6 месеца търсех Терано. И това, че "тия или ония не гният много" не дава гаранция, че конкретната бройка е добре. Очите на 6, че веднъж се дават парите

Това корандо няма сила да се счупи и ще ок ако няма ръжда. Аз също ги поглеждам от време на време и аз като цецо си мисля ,че един ом605 ще му залепне като шамар на врат. Готиното на корандото е ,че може да вземе 32-33" гуми без лифт.
    Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

За насъскване

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled-0.jpg
Прегледи:526
Размер:337.0 КБ
ID:6880744

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Untitled.jpg Прегледи:0 Размер:148.8 КБ ID:6880739
      Последно редактирано от коко келеша; 29-07-22, 19:24.
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Коко, изби рибата с тая гарсониера 😄
        Колега, и аз давам глас за Корандо, намери време да отскочиш до Русе. Не пречи да се чуеш с продавача за снимки отдолу.
        Успех и да се похвалиш с Корандо. Русенско по възможност 😄😄😄
        "Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
        Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.

Коментар

• cnc82
          cnc82 коментира
          Редактиране на коментар
          Гарсониера на цената на скрап - кажи речи. Че в момента е обратното на пазара при японските джипки (скрап на цената на гарсониера). 🙂

Слънцето не ви влияе добре!
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

• cnc82
          cnc82 коментира
          Редактиране на коментар
          Дай факти , за да не говорим празни приказки.
          Съвсем сериозен съм и ми е интересно .

За цената на "Македонска наденица "не получаваш филе "Елена" , така е в живота ! За цената на нужник получаваш нужник.
        ТИ имал ли си пряк контакт с туй корандо та се изказваш така подготвен ?
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

• Skorpion_BG
          Skorpion_BG коментира
          Редактиране на коментар
          На мен точно Корандо не ми е минавало през ръцете, но са минали 5-6 корейски машини. Не мисля, че Корандото е по-зле, а от всичките имам много положителни впечатления.

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
        За цената на "Македонска наденица "не получаваш филе "Елена" , така е в живота ! За цената на нужник получаваш нужник.
        ТИ имал ли си пряк контакт с туй корандо та се изказваш така подготвен ?
        Не се считам за подготвен и за това питам . В интерес на истината реших да видя какво точно не му харесват на Корандото и Мусото и си взех едно Мусо ей така за играта .
        До тук мога да кажа , че е много добре направено и солидно от към механика , задвижване и мотор. Като минуси бие на очи ниското качество на материали в купето .
        Това са ми впечатленията до тук и на тая база се изказвам . За сравнение съм имал 7-8 япончета на близки години , по-добре са като цяло , ако трябва да обобщя , но цените са съвсем други .
        И така и така почнахме темата , кажи кое не ти харесва и кое не става в тях ?
        Който търси , намира !
        Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• коко келеша
          коко келеша коментира
          Редактиране на коментар
          Там е работата, че точно тия корейчета около 2000-та няма за какво да се плюват. Пробиваха на пазара и се стараеха според възможностите си, пък те не бяха толкова малки дори и тогава

Специално за нЕкои ултраси - оригиналната виско муфа (24 годишна) за охлаждането на Корандо 2.9 ТД, свалена за подмяна:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Untitled.jpg Прегледи:0 Размер:263.3 КБ ID:6881065
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

• cecoa1
          cecoa1 коментира
          Редактиране на коментар
          Доста неща по мотора са си направо с каталожния номер на Мерцедес.

• коко келеша
          коко келеша коментира
          Редактиране на коментар
          Наложителна според собственика, който е грък-къмпингар, като с това камионче пуска и вади лодки по плажовете.

• petkov_bb
          petkov_bb коментира
          Редактиране на коментар
          Cecoa1,
          Минаха години ,но при старите 2.9 не съм виждал нищо различно от оргинала и са си направо камионски моторчета.

https://www.facebook.com/groups/offr...55125337936074

Като оставим правописа, щомуе?
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• cecoa1
          cecoa1 коментира
          Редактиране на коментар
          Дай с една дума какво е, че не ползвам сурат-тефтер...

• коко келеша
          коко келеша коментира
          Редактиране на коментар
          Голем дувар

Здравейте, за да не пускам нова тема искам да използвам тази на колегата, понеже и аз се оглеждам за джипка и съм със сходен бюджет - 5-6к за придобивне и 2к за първоначално обслужване и гуми(евентуално). Та и аз след доста четене из форума, и преглед на разни ревюта в тубата съм съвсем объркан.
        По принцип предпочитам дълга база, но не изключвам и късата. Джипа предимно ще се използва за лек до умерен оффроуд(лов и риболов). Разхода на гориво не ме интересува, нямам претенции за бензин/дизел. Няма да ми е основна кола. Единствено искам да е надеждна, да не ми създава постоянно проблеми.
        Та в този ред на мисли, искам да включа и Рекстън 2.9/2.7 към темата. Бих се радвал да ви чуя мнението. Гледам, че за тези пари има що годе читаво изглеждащи.
        Иначе за сега съм се ориентирал към Фронтера А. Отворен съм и към други предложения.

П.С Благодарности на всички участници във форума! Този форум е велик и съдържа огромно количество безценна информация.

Коментар

• коко келеша
          коко келеша коментира
          Редактиране на коментар
          На Рекстън не се ли монтира само 2.9 ТД от старите мотори?

П.П. Нек'си Рекстън не го виждам много като ловджийски джип в стоков вариант.
          Последно редактирано от коко келеша; 31-07-22, 17:32.

• cnc82
          cnc82 коментира
          Редактиране на коментар
          Да, 2.9 ТД.

• cnc82
          cnc82 коментира
          Редактиране на коментар
          Коко, те повечето са така в стоков вариант. Единствено както каза Калоян по-горе, на Корандото без лифт влизат 32-ки или даже и 33-ки без лифт.
          А пък за лов, то зависи както знаеш и от терена. Ако не се вре много из чукари и баири, а се кара по коларски пътища и ниви, става и сток.

За Цецо

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_20220731-174552.png
Прегледи:335
Размер:296.4 КБ
ID:6881132
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• turtey
          turtey коментира
          Редактиране на коментар
          Добре де, не 90, 100 е. ))

• cecoa1
          cecoa1 коментира
          Редактиране на коментар
          Петака чудесно утихва с оборотите...на 3000 трябва да е с около 105км/ч. От там +/-300-400 об/мин до около 120, то все тая. С повече не му трябва на такова возило, а и много народ не карат с повече леките си коли.
          Че не е за състезания, не е, но за придвижване си отмята километри, що-годе прилично. А и човека после ще го кара на около 50км междуградско, мощността няма да му е проблем.

• turtey
          turtey коментира
          Редактиране на коментар
          Човека може да ползва коя да е висока лека кола.
          Предложил съм даже бас.

За ом602 става въпрос. Здрав е, но динамика нула. То ако така ща говорим, 617 е още по здрав и безпроблемен.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X