Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Некоректен търговец

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Не защото съм от Дупница, но тук почти не се занимават (заиграват) със заигравки. Или поне така беше, докато пристигаха автовози всяка седмица. Фразата беше: " Както съм я свалил от автовоза- това е." По-евтините, дори не ги почистваха. Гледаш, мислиш и ако ти харесва, кОпуваш. Вече от тука като тръгнат прекупвачите е друга история. Почва се, сменен съединител, сменено това, онова, тотално пране на автомивка, кърпенета, пребоядисвания, вакси, пипане на километри...

    Извод: Колкото по-далече от Дупница и колкото по-малка автокъща - толкова по-голямо дръвце можеш да хапнеш. Това, поне що се отнася за вноса от Италия.
    Не ти е далече, та вземи се разходи до Дяково, там малко след стената на язовира поникна едно сервизче което работи денонощно. Виж само какви тоталки влизат вътре и какви лъскачки излизат. Майстори са обаче, работят прецизно.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

    Коментар


    • TigerHunter
      TigerHunter коментира
      Редактиране на коментар
      А, Ванка знам поне още три такива. Подозирам не са всички. Но там се правят повечето скъпи коли, които ще си избият ремонта. Коли до 5К, почти не се пипат.

  • #17
    Последната ми покупка на кола беше края на август 2021 . Купих от автокъща (няма значение коя ) в Дупница BMW E90 дизел с леки интериорни забележки, от вън лъскаво,на реални ужким 152 000км които си знаех че не са верни, но колата работи перфектно, стегната, скорости съедител на 6 и я купих. Търговеца за нищо не ме излъга даже ми даде италианска сервизна история в която имаше данни за реалния пробег от 2020 на колата. И даже с лек пазарлък свали 300лв, извади ми транзинти номера . После си проверих софтуерно пробега - към 270 000,нищо че в момента пише 163 000км. За мен работи ли перфектно без шумове и да не е издухана няма значение на 100 ли е на 300к ще ли е.
    Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X