Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Икономичен дизелов СУВ , автомат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ами Mitsubishi Outlander как са ?

Коментар

Аутлендъра дизел е с робот-имаш два съединителя,демпферен маховик.Моята е ръчка и съединителя с маховика ,оригинални от АМК ми излязоха към 2000лв.
      Последно редактирано от Даниел Цветков; 08-12-21, 14:54.
      ML W 164cdi

Коментар

На Кашкая пък не е ли вариатор...

Коментар

На дизела не е варио-хидроавтомат е.Вариатор е на бензина.
          ML W 164cdi

Коментар

Не знам , много ми е трудно да избера . Напълнило се е с нов внос по тия сайтове и няма намиране на кола - 99% от колите са нов внос . Тези които пък са регистрирани са пак нов внос , но регистрирани - все едно са карани в БГ . Отделно поне 1 сайт да имаше за коли , а сега всеки 2ри си прави сайт за коли . Гледам 3 различни сайта със различни коли в тях . Направо прекаляват тия , ама това е политическа тема .

Всяка е на реални км , всяка е със сервизна история и всяка е под 170 000км

Коментар

• Еделвайс
              Еделвайс коментира
              Редактиране на коментар
              Гледай за върнати от лизинг коли към официалните им представителства, аз гледам постоянно, само че в моя случай си търся малка градска кола, вярно, по-скъпи са спрямо нов внос и незнайно състояние, но са проверени, имат пълна сервизна история към тях и дават гаранция.

• bmwww
              bmwww коментира
              Редактиране на коментар
              Гледам , но нямат . Или аз не намирам . Само Тойота имат читав сайт , Шкода нямат автомобили в момента , VW/Audi/BМW и Мерцедес ги не гледам , не мога да намеря Hyundai,Nissan и Kia .

Трудно се постигат подходящ анонс при комплексни изисквания. Ако прежалите някоя претенция ще бъде много по лесно.
            Автоматика за големите градове вече става неотложна необходимост,но ако това изискване отпадне може да погледнете и Дачиите,а защо не и някоя Панда след 2009г. Разхода на дизелчето е приличен,в мокро,кално и снежно време се държи отлично ,поддръжката не е проблемна а и на по дълги дестинации не зле. Вероятно жена ВИ ще одобри подобна каручка.

Коментар

При тези изисквания - икономичен СУВ автомат единственото което ми хрумва е Тигуан с DSG. Има шанс да се включиш в бюджета, бащата на приятел си вкара такова от Германия скоро и му излезе под 13К с автовоза, но той има приятели джамбази които са му го огледали там преди да го натоварят.
              Като цяло робота си е риск, както и CVT, но поне DSG работи адекватно.
              С този ник не си ли мислил и за БМВ Х3?

Не обичам хич ВАГ, дизели и немски кочини по принцип.
              На мен Фиат Стило 1,9 80к.с. ми гореше 5,5 извън града и се чудя как карат хората за да постигнат такъв разход за какъвто пишат. Знам, че ми тежи крака, но техните явно са доста леки.
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

• Даниел Чобанов
                Даниел Чобанов коментира
                Редактиране на коментар
                От трите марки бмв,мерц и ауди нищо не можеш да впишеш в разсхода.
                За малките въшки на марките не важи.
                То Х1 трудно пък камоли х3

Ако ще взима кашкая по добре х3 защото горят еднакво почти .Но на визия на дамската част ще се хареса повече нисана.Такова впечатление имам от познати около мен.Дори едната женка е с кашкай.
              Но ако се опре до Бмв силно препоръчвам х1.Много безобидно сувче без претенции към сервизи.
              Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Х3 е бая тежък автомобил ,пък външно не му личи.
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                https://dvrbg.com/

Коментар

Аз имам точната оферта.

Ако това

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:76da366f-4bbc-40ee-ba61-119ca893b78d.jpg Прегледи:0 Размер:62.5 КБ ID:6798133

ти харесва, другата седмица може да се разходиш до София.
                  Още не съм я обявил.

Снимката е от ньета, но цвета е същият.
                  Джантите на моята са оригиналните, с хубави гуми 235/60/16, сложени от мен.

07.07, на реални 162К, като 07.2019 е минала на преглед с пробег 155К, което се вижда по справка.
                  С двигател ЕВРО5 на 0км, нов феродов диск, както и абсолютно всичко е обслужено.
                  Метан BRC на година и малко вписан в италианският талон, с кожен салон.

Има и още, но на място.
                  ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

• бат'Марто
                    бат'Марто коментира
                    Редактиране на коментар
                    квой туй ньещу ?

• cnc82
                    cnc82 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Сузуки Гранд Витара 1.6 бензин предполагам.

Май ще премахна критерия икономичен . Какво мислите за Hyundai IX55 3.0 239 коня или Санта Фе .

Коментар

• petkov_bb
                    petkov_bb коментира
                    Редактиране на коментар
                    Без значение на какво ще се спрете (според визия,мощност,цена...) ,моя съвет е да се вкара в сервиз за проверка на изправността на системата 4х4.
                    (Всяка втора която ми идва за преглед е с проблем и отстраняването е цифра!)

• nikolas3
                    nikolas3 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Потвърждавам мнението на колегата. + евтиния за парите си вътрешен вид.
                    Инак не лоши коли.

Спрях се на Корола Версо 2.2 136 коня Дано да е за добре . Ръчка 6 скорости , 310Nm , вътре е огромна в сравнение с WJ , мисля перфектната кола за дълъг път . Дано да ме слуша Избрах я пред Santa Fe автомат 2007 , само заради разхода на гориво

Коментар

Корола Версо и СУВ-малко разминаване се получава!
                    ML W 164cdi

Коментар

• bmwww
                      bmwww коментира
                      Редактиране на коментар
                      Много даже ама ......

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X