Спрял съм се на Kia Sportage 1.7crdi , Toyota Rav 4 2.0 d4d и Nissan Quashqai 2.0dci . Целта е жената да ходи на работа , и най-вече ниския разход на гориво . Автомобила е добре да става и за дълъг път . Предпочитани версии - автоматик . Ще се радвам ако имате някакви наблюдения за конкретните "джипки" , защото съм раздвоен . Хем искам да е нова кола , хем за дълъг път , хем автомат , хем да харчи малко - разбирайте 6-7 макс в града . Даже ми минаваше убийствената идея за Приус или Корола Версо през главата , ама ми се ще и да е СУВ 

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Икономичен дизелов СУВ , автомат
Свий
X
-
Мечтите понякога се сбъдват!Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение6-7 макс в града ако не е хибрид си остава мечта!
Опел Мока 1.7 ,на магистралата със 120/130 .....5.2,в града 6,4. Това по борд компа ама и реалния е горе долу толкова
Коментар
-
Нисък разход при автомат - само ако е робот или нещо с 6+ скорости. Всичко останало качва с поне 10% разхода, като при по-слаб двигател разликата се увеличава, увеличава и с намаляването на броя на предавките. Над 30% разлика е напълно достижима.
6 на 100 нафта с моето каране горят леки коли с ръчна кутия извън града.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Относително е . Джипа под 8.7 по борд комп не мога да го докарам , жената цяла седмица ходи на работа и как го кара не знам , но е 6.7 по борд комп . Значи реален не повече от 8 . Маршрута и е 10км извънградско-7км градско и обратно . Джипа е WJ 2.7crd .
-
WK 3,0CRD на мен ми даде 11 по същия маршрут. Повдиган, с по-големи гуми, но пък го карах много по-леко от леките коли.
-
-
Може и бензин да е , важното е да се върти около 7/100 . Всякакви X-trail-ове , CR-V-та и т.н. също са добре дошли като предложение .
Коментар
-
Продавам това със сериозен коментар на цената:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...7&slink=mhj8he
Но на мен ми гори 14-17 газ градско. Може да се свали разхода, но под 12 не вярвам да падне. Извънградско 12 при моето каране, но както казах там WK ми дава 11 при по-леко каране, а леките коли 6 нафта. Маршрута е един и същ Шумен-Козлодуй и обратно.
-
-
Дъстър с 1,5. Ама автоматика с икономично и на мен не ми се връзва много. Доколкото има Дъстър автоматик, де.
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Е тук вече съм съгласен че има шанс за разсхода
-
Че като няма да е 4х4, що ти е СУВ, вземи си един VW Touran, не гори повече от 6 градско при спокойно каране, на дълго слиза до 4.7. Висока позиция на шофера, място за багаж бол. Пък ако е бензин с газ ще е още по евтина возията. С метана вече няма далавера, много му дигнаха цената.
-
-
Бензиновият автоматик на CR-V не ти влиза в разхода на гориво. Похапва си яко.Първоначално публикуван от bmwww Преглед на мнение... CR-V-та и т.н. също са добре дошли като предложение .
Дизел автомат може и да те устройва на разход, ама не знаем, какъв е твоя бюджет.
Първото дизелово CR-V с автоматик се появява чак през 2009-а, т.е. фейслифта на 3-та ген. Двигателят си е старият хондов 2.2 литров дизел. Автоматикът е хондовият 5-степенен хидротрансформатор. Нямам представа, какъв е разхода на гориво.
След 2012-а, в 4-та ген вече се появяват нов 1.6 литров дизел и нов (за Хонда) 9-степенен автоматик (ZF-9HP). Тази комбинация има вероятност да покрие изискванията ти за разход, но не съм се интересувал.Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
-
Бюджет към 15 за всичко , кола , обслужване и т.н. В ТМ Ауто имат една Киа ама се оказа , че е ръчка . Иначе щях да се изнасиля за нея .
Коментар
-
При този бюджет Хондата отпада автоматично за съжаление , а съм сигурен , че при съпругата ти ( както обясняваш за стила на шофиране ) разхода градско няма да надвиши 7 л. при този модел..Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Щом гледате Кия, гледайте и близнака Tucson, води се IX35 в годините след 2009.
за кой град се очаква разход 6 от СУВ, че ми стана интересно________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Враца . Иначе май ще скоча на Qashqai-я . Модела е 2007 2.0dci . Сега е момента да ме разубедите , че съм клъвнал яко . Двигателя какъв е , с ремък ли е , с верига ли е . Болежки и т.н. Като цена ми е дъмнително 2007 за 11 бона , ама айде това няма да се коментира .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
сега търся кола за жената , че е подхванала джипа и ше му ... ......

))))))))))
Коментар