Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Patrol Y61 - Мнения за различните мотори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Търтьо няма Патрол от мн отдавна , от как има пари за Бенц (да не стават грешки ) .Не знам що цапа той тук
    TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

• turtey
      turtey коментира
      Редактиране на коментар
      Имах два лични, направих няколко и хоп, пари за бенц

Единия го откраднаха, вероятно живее в някоя гора. Черен 260 с метален шнорхел и седалки от алфа. Номера беше гъзарски 0999 и вероятно е свален.

• didooo
      didooo коментира
      Редактиране на коментар
      Аз грешно съм те разбрал , Петьо . Мислех , че хората с пари , си купуват Бенц , за да си ги влагат в него под формата на лееки ремончета . И един вид , да се излекуват от секви финанси . А ти , си имал в предвид , че хората с пари просто си купуват един Бенц и готово .
      Ся те разбрах

Търтьо , това ли е твоя откраднат патрол Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1908316_911711062192973_4178247902859118440_n.jpg
Прегледи:339
Размер:93.9 КБ
ID:6795763
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Ц.
      къса база. И не 60
      Иначе вероятно нещо такова работи.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Това, което забравяте за жичкавите 4х4 возила е, че освен хардуер мотори и т.н. те трябва да имат и читаво и Адекватно управление.

Ако логиките и софтуера се пишат от хора живеещи в ЛА и Сиатъл няма как да стане, оно си сака пръч.

Гледах немално видеота където 4х4 електрички катерят Моаб и реалноста лъсва на мига, софтуера НЯМА нужната логика да управлява едно такова возило офроуд.

Това с нямането на опит се лекува бързо и лесно, ама някой трябва да почне да го прави, защото повечето софтуери се "самообучават" тоест иска се едни стотици или хиляди возила да почнат да карат редовно по такива терени да изминат едни стотици хиляди мили преди да почнем да виждаме и адекватно блокиране и разпределяне на усилието към 4те колела + копнтролирането на автомобила само с "торк" вместо с малоумния начин с "брейк" защото торка реагира със скороста на светлината, а спирачката десетки пъти по-бавно и още много други такива важнотии, които не са изчистени.

Щом теслите дето са половин милион автомобила по улиците все още не са напълно изчистени от бъгове в поведението, какво се очаква от автомобили, които надали имат и няколко стотин дето да са помирисвали офроуд.

Според мен нещата ще почнат да ни харесват като поведение, когато вече има платформи за военните щото ония няма да се нахулят с нещо дето е неадекватно в калта или на скалите.
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

https://www.facebook.com/21047724595...1349722212575/
          Ей тая капачка , как да намеря?
          TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

• BatGeorgeone
            BatGeorgeone коментира
            Редактиране на коментар
            кажи ми как се казва или парт номер и ще я набавим

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X