Здравейте,
Тъй като дойде време за закупуване на нов автомобил ми се иска да потърся нещо по-високо. Практитака ми до сега доказа, че имам нужда от това.
Aвтмобила основно го използвам за извънградско и градско, може би в съотношение 70/30, но в месеца ми се налага поне 2 пъти да изляза извън асфалта и искам да го правя без да се притеснявам, че ще оставя някоя броня в полето или ще счупя нещо по дъното на автомобила. Не става въпрос за 30см коловози или стърчащи камъни, а по-скоро за черен път.
Основните и най-важни качества които търся са:
- Висок
- Не много голям
- Бенизн/Газ
- По възможност с нисък разход
- до 140-145к.с.
- релси, за да си превозвам велосипеда.
- Година 2005 и нагоре
- максимална комфортна скорост 120-140
- бюджет 8000, ако си заслужава може и 10000
Относно задвижването не съм много запознат, но най би ми прилягало нещо с предно и възможност за превключване на задвижването на четерите коелела.
Моделите и марките които следя и ми харесват са:
Daihatsu Terios
Dacia Sandero Stepway
Dacia Duster
Suzuki Grand Vitara
Honda Cr-V
Toyota rav 4
Nissan Qashqai
Kia Sportage
До сега не съм карал никой от по-горе изборените автомобили и ще ми е труден избора, за това бих се радвал на съвети от хора с опит.
Всичко написано по-горе се основава на познанията ми за този тип автомоили, коеот е ускъдно и може нещо от написаното, да не са на място.
Тъй като дойде време за закупуване на нов автомобил ми се иска да потърся нещо по-високо. Практитака ми до сега доказа, че имам нужда от това.
Aвтмобила основно го използвам за извънградско и градско, може би в съотношение 70/30, но в месеца ми се налага поне 2 пъти да изляза извън асфалта и искам да го правя без да се притеснявам, че ще оставя някоя броня в полето или ще счупя нещо по дъното на автомобила. Не става въпрос за 30см коловози или стърчащи камъни, а по-скоро за черен път.
Основните и най-важни качества които търся са:
- Висок
- Не много голям
- Бенизн/Газ
- По възможност с нисък разход
- до 140-145к.с.
- релси, за да си превозвам велосипеда.
- Година 2005 и нагоре
- максимална комфортна скорост 120-140
- бюджет 8000, ако си заслужава може и 10000
Относно задвижването не съм много запознат, но най би ми прилягало нещо с предно и възможност за превключване на задвижването на четерите коелела.
Моделите и марките които следя и ми харесват са:
Daihatsu Terios
Dacia Sandero Stepway
Dacia Duster
Suzuki Grand Vitara
Honda Cr-V
Toyota rav 4
Nissan Qashqai
Kia Sportage
До сега не съм карал никой от по-горе изборените автомобили и ще ми е труден избора, за това бих се радвал на съвети от хора с опит.
Всичко написано по-горе се основава на познанията ми за този тип автомоили, коеот е ускъдно и може нещо от написаното, да не са на място.
Коментар