Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пикап или джип ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от bloop Преглед на мнение
    ...
    2. Някой вози ли куче в такъв пикап , като изключвам ловците ? На дълги разстояния мисля, че задното прозорче няма да компенсира студа или жегата?
    ...
    На дълъг път в летен ден не бих искал да съм на мястото на кучето в пикап като този на снимката. Отзад в легена климатик няма ...

На моя дори в багажника при работещ климатик му идва повечко жегата, защото задната седалка прави завет и като легне долу му е горещо.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Хардтопа трябва задължително да е със странични прозорци на релса,по-лесно се товари и в жегата помага,струя от климатика се вкарва лесно,а за тока пък съвсем лесно.
      Тоя на снимката си прав,че е за товарене само,аз не бих наврял нищо живо вътре.

Те американците не са балъци та карат хората пикапи Техните са си истински пикапи.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Той си го е написал - трима са,поне двама да спят като легена се ползва и за багаж........е това го може най-лесно пикап.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:B4081E40-DE18-4215-B026-930DDE27AF49.jpeg
Прегледи:929
Размер:621.3 КБ
ID:6737358 Ето пример - двете са почти идентични,комбито е на независимо на задника и има Торсен,пикапа е на цял мост и ресьори,на дълъг път,много народ и много лед комбито бие,за товарене,спане в него и влачене .......пикапа няма грешка.Тоя има леген който се маха ако трябва да натовариш 2-3 мотора примерно,ако ше спиш в него си монтираш корубата,аз в комбито завирам само 2 малки моторетки и за спане ми е тясно.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• NIKSD
      NIKSD коментира
      Редактиране на коментар
      Брат ми, те си говорят за европейски пикапчета бе, не виждаш ли- Шматарок, Хуй-лукс... Те не говорят за истински пикапи.
      За протокола- и аз съм за Tundra 5.7 4x4 Crewmax ама по уличките около Витошка... И 30-35/100...

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Виждам брат,каква джипка тогава,какво спане,аз не се събирам в Секвоя без трети ред седалки,това го може пикап евентуално,мериш легенЯ да е 2 метра и газ.

Кое по-просто,повече товари,вози куче,става за пикник......Нама какво да спорим,не препоръчвам 3 тона пикап дето не се събира на канал за Мерцедес Ска,говорим си за Хай ликс с коруба от правилните и прекарана тръба за парно/климатик.

На Тундрата с двойна кабина колко е дължината на товарното пространство при затворен капак?
    Аз за почти същите цели- немска овчарка и двама тинейджъри избрах L200 с хардтоп 2011г. Товарното пространство е по-дълго от на модела преди фейсливта, но не става за спане при затворен капак. Занимавам се със строителни услуги и го ползвам и за работа в Пловдив, но е мъка ако въртиш много. Хубавото е че е автоматик и не ръчкаш постоянно. Преди този карах 2008г ръчка и в града беше мъка. Прекарването на захранване до товарното е за 1 час в метално гофре в изолация + предпазител и прихваното по рамата заедно с другата инсталация.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Зависи от модела,тая е стандартен леген,нещо от рода на 2 метра е,дългата база е 2.50 или нещо такова ма не се намира лесно - голяма муцуна с малко легенче е това,вътре си е почти колко комбито

A защо всички намесиха спане в джипа/ пикапа? Авторът мисля никъде не е писал, че ще спи в колата.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      А няма да спи - ше спи той,щом ние така сме казали.Стигне ли се до товарене,кара ли се на късо,малко ли са хората,блъскаш ли го по чукарите,имаш ли ПЕС / а не като моя пъг който ляга между седалките / ........с е за пикап положението

Пикапа си е пикап ,та даже и без hardtop, тука в америката му викат Canopy в повечето случаи. Тва да спиш вътре е загубена работа - мое мнение. Може би 1 -2 спанета от зор може и да отнесеш ама то не е правено за тая цел.
    Инак Пикап с 4 врати хем качва 4 човека без проблем а колко багаж ще набуташ в легена отзад -няма сравнение с което и да е SUV.
    Ако махнем това че отзад е цял мост и е с ресори друго не виждам като кривина.
    Нямам опит с дизелов пикап -тука при нас само Шеви Канион е 2,8 дизел с 4 цилиндъра , има и други които с така наречените Full Size -там има дизел ама е 8 цилндров 5-6 литра и то онова си е вече камион -такова око нямаш работа
    за него и да го вземеш само да си возиш задника е кофти работа - мои роднина в Канада им такова GMC Sierra -около 15 -16 на 100 градско прави нафта.
    Ако искаш да спиш - има миниванове дето са дооборудвани в кампер - там не знам каквоа е проходимоста ама тука на много места си е пълно с такива -е нее баш за див ОФФ роуд ама като гледам ходят о къмпинги дето е някакв вид черен път.

Коментар

Аз карам ф150 3.5acoboost двойната кабина с 5.5 футов леген има и с 6.5 фута какво да ви кажа огромен е и не го сменям за нищо сега ако събера пари или следващия 2017 или ф250 7.3 тремор за това което търсиш ще ти свърши работа в моя с малкия леген влизат 2 евро палета

Коментар

Първоначално публикуван от Vokkil Преглед на мнение
        ...ф250 7.3 тремор...
        Треморът предполагам се появява на бензиностанцията преди/след пащане.

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• коко келеша
          коко келеша коментира
          Редактиране на коментар
          Кеф цена нЕма X33

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Гледаш да е пълен,че да има,не гледаш цифричките на колонката ма и не се прицелваш при изпреварване,газ и тя си поема

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X