Абе не смея много да се обаждам , но миналата година в Габрово дойде едно Паджеро от Орестиада - Гърция ........и взе че стана първи! Даже грейна на корицата на сп. OFF ROAD , мене в часност ме учудват крайни мнения че Паджеро-то не струва.....ако греша да ме прощавате
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв джип ще ми препоръчате? /за града и гората до 20К лв./
Свий
X
-
Десо в Бистрица, в момента подготвя една 70-ка - гуми, окачване, лебедка, купе и т.н. Джипа изглежда уникално! Вчера бях при него и ми я показа. Парите, които й иска, не са далеч от тези които колегата дава. Заслужава си да се провери!
P.S. - скоро при Десо ще има и една Г-класа, за продаване, много сериозна, в случай, че колегата реши да вземе най-доброто!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав ПетровАз само да кажа че машината е на самия Иван Маринов - ако някой мисли че той не разбира от офроуд да си каже да се посмеем"паджерото отпада"
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/Първоначално публикуван от kernelИзвинявам се за тъпия въпрос, но какво е "70-а"
Коментар
-
Днес ще ходя при него, за да си взема моя (надявам се!) Ще говоря с него и ще ти пиша. Ако искаш ми прати телефона си по някакъв начин, за да ти се обадя за резултата. Джипа е TOYOTA, абсолютно същият като линка по-горе. Купил го е в някакво състояние и му е направил пълна реставрация на всичко. След това го е оборудвал - окачване за OFF ROAD, гуми, джанти, лебедка и др., но не за състезания, а точно за тази цел, които ти трябва - разходки на тежки терени, лов, риболов и т.н. Не знам много подробности, но днес ще го видя и ще ти кажа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kernelИма някакъв за продан ли? Подробности? Малко ме притеснява факта да купя джип от офроудаджия, освен ако не е някакъв нововнесен или от тук но не каран по нашенския начин ..
А какво означава KZJ ? Има различни 70-ки ?KZJ70 означава джип с купе J70 и двигател 1-KZ-Т /3000сс турбодизел/
има и други варианти:
LJ70 2L-T 2454сс ТД 86кс/90кс/ или 73 /стъклопластов таван и +30см междуосие - на снимката отдолу е LJ73/
FJ70 4000сс бензин I-6 /155кс/ - на ресьори и с по-големи мостове
RJ70 2400сс бензин /около 120кс не помня точно/
HZJ 4200сс Д /131кс/ I-6 - - на ресьори и с по-големи мостове
има и други вариации 2800сс Д, 3500сс Д
2.5ТД не ти го препоръчвам от личен опит - това е най-слабият мотор, но пък най-разпространен, колите с него и с бензиновия 2.4 са най-евтини и най-икономични... Вървят винаги с пружинно окачване, което най-сполучливо...
редовите 6-цил дизел и бензин са много добри, но доста тежки и с голям разход на гориво... те са не-европейско изпълнение /основно за Африка и Австралия/ На ресьори са отпред и отзад и евентуалното тунинговане на окачването също е много по-скъпопомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
истината , уви, не е само в марката и модела - това е стара кола, най-важно е СЪСТОЯНИЕТО на индивидапомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/истината , уви, не е само в марката и модела - това е стара кола, най-важно е СЪСТОЯНИЕТО на индивида
mishko, кажи като разбереш нещо повече за това животно
Коментар
-
Абе на хора които търсят TLC Гранд не им трябва и обратно
То е въпрос на философия.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraАбе на хора които търсят TLC Гранд не им трябва и обратно
То е въпрос на философия.помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар