Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв джип ще ми препоръчате? /за града и гората до 20К лв./

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Абе не смея много да се обаждам , но миналата година в Габрово дойде едно Паджеро от Орестиада - Гърция ........и взе че стана първи! Даже грейна на корицата на сп. OFF ROAD , мене в часност ме учудват крайни мнения че Паджеро-то не струва.....ако греша да ме прощавате
    подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Десо в Бистрица, в момента подготвя една 70-ка - гуми, окачване, лебедка, купе и т.н. Джипа изглежда уникално! Вчера бях при него и ми я показа. Парите, които й иска, не са далеч от тези които колегата дава. Заслужава си да се провери!
      P.S. - скоро при Десо ще има и една Г-класа, за продаване, много сериозна, в случай, че колегата реши да вземе най-доброто!

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
        Аз само да кажа че машината е на самия Иван Маринов - ако някой мисли че той не разбира от офроуд да си каже да се посмеем
        сам ли е или са двама "паджерото отпада"
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
          Първоначално публикуван от kernel
          Извинявам се за тъпия въпрос, но какво е "70-а"
          виж линка Voila! по-горе
          Все повече се навивам на този вариянт! Какво излиза че около 15 бона мога да си взема 95-96 година 70-ка? Те от коя до коя година са по принцип?!

Коментар

Трябва да отидеш при Десо да я видиш! Много добър джип! И е подготвен!

Коментар

Има някакъв за продан ли? Подробности? Малко ме притеснява факта да купя джип от офроудаджия , освен ако не е някакъв нововнесен или от тук но не каран по нашенския начин ..

А какво означава KZJ ? Има различни 70-ки ?

Коментар

Днес ще ходя при него, за да си взема моя (надявам се! ) Ще говоря с него и ще ти пиша. Ако искаш ми прати телефона си по някакъв начин, за да ти се обадя за резултата. Джипа е TOYOTA, абсолютно същият като линка по-горе. Купил го е в някакво състояние и му е направил пълна реставрация на всичко. След това го е оборудвал - окачване за OFF ROAD, гуми, джанти, лебедка и др., но не за състезания, а точно за тази цел, които ти трябва - разходки на тежки терени, лов, риболов и т.н. Не знам много подробности, но днес ще го видя и ще ти кажа.

Коментар

Първоначално публикуван от kernel
                  Има някакъв за продан ли? Подробности? Малко ме притеснява факта да купя джип от офроудаджия , освен ако не е някакъв нововнесен или от тук но не каран по нашенския начин ..

А какво означава KZJ ? Има различни 70-ки ?
                  колега, чети по внимателно KZJ70 означава джип с купе J70 и двигател 1-KZ-Т /3000сс турбодизел/
                  има и други варианти:
                  LJ70 2L-T 2454сс ТД 86кс/90кс/ или 73 /стъклопластов таван и +30см междуосие - на снимката отдолу е LJ73/

FJ70 4000сс бензин I-6 /155кс/ - на ресьори и с по-големи мостове

RJ70 2400сс бензин /около 120кс не помня точно/

HZJ 4200сс Д /131кс/ I-6 - - на ресьори и с по-големи мостове
                  има и други вариации 2800сс Д, 3500сс Д

2.5ТД не ти го препоръчвам от личен опит - това е най-слабият мотор, но пък най-разпространен, колите с него и с бензиновия 2.4 са най-евтини и най-икономични... Вървят винаги с пружинно окачване, което най-сполучливо...

редовите 6-цил дизел и бензин са много добри, но доста тежки и с голям разход на гориво... те са не-европейско изпълнение /основно за Африка и Австралия/ На ресьори са отпред и отзад и евентуалното тунинговане на окачването също е много по-скъпо
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Колега вземи ми си една Toyota Land Cruiser това е истината Успех
                    [img]http://free.hit.bg/car/toyota4.jpg[/img]

Коментар

истината , уви, не е само в марката и модела - това е стара кола, най-важно е СЪСТОЯНИЕТО на индивида

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                        истината , уви, не е само в марката и модела - това е стара кола, най-важно е СЪСТОЯНИЕТО на индивида
                        Тедо, благодаря за нагледното обяснение! Значи да търсим KZJ70 след 94-95 за да е по-запазен и отвътре, а не да дрънка таблото като че ли всеки момент ще падне

mishko, кажи като разбереш нещо повече за това животно

Коментар

Ама кво го умувате - Дима си продава джипа, който е перфектен във всяко отношение! И цената е направо промоционална

Коментар

Абе на хора които търсят TLC Гранд не им трябва и обратно
                            То е въпрос на философия.
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Днес бях при Десо, обаче той каза, че още не знае цената. Другата седмица ще има яснота, а и още не е готова. Направо ще ти дам телефона му другата седмица, за да се разберете.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                                Абе на хора които търсят TLC Гранд не им трябва и обратно
                                То е въпрос на философия.
                                що бе, има и паркетни TLC-та

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X