Ами то вече и жените не са такива,каквито бяха!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Докъде стигна - Land Rover Defender е обявен за Световен дамски автомобил на годината 2021
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение.....
... а и са твърде грозни като за тях.
Jeep WJ 4.7
Ex WJ 4.7, Ex ZJ 5.9
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеПросто трябваше името да пазят с нещо яко и дървено,като искат колица с вазичка за цветенце можеха да спретнат нещо друго,с друго име........Дифендьр,пази си вазичката
Коментар
-
Кольо
Коле, и тия имат някакъв голям ксерокс и само скалират различните модели. Погледни им моделите - всичко изглежда еднакво, само размерите са различни.
Правят голяма простотия с гамата си - това, де се води Дискавъри 5 (уникално грозно WC) заменя Фрилендър-а, а тоя Дифендър-а си е направо Дискавъри 5.
Реално не им остава никакъв офроудър в гамата, който може да се доработи. И всичко е заради въздушното. Май щяло да има и с нормално окачване, ама а иди търси части за доработка.
- 1 like
Коментар
-
-
Не знам как вървят дървендърите, но като излезе новото г цените на старите скочиха с 30% веднага, а в момента 50% нагоре.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
- 1 like
Коментар
-
Тая тема защо е в тоя раздел?!Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
- 1 like
Коментар
-
Покарах стотина км най-новото Диско (предполагам тоз Дифендър е почти същия ) и бих доложил , че е доста добър СУВ .
Понеже някой питаше ...блокажи ,бавни и др "подробности" не видях (не те занимава) , а с врътка , като за пералня избираш програмка/режим , показва ти на голям телевизор отпред , какво прави , а ти само натискаш педалите , ама не винаги слуша педалите , а повече програмката . Тея ми надблюдения имам от една затревена и окосена ливада до пътя . Не бих си позволил да го пробвам с мои виждания за офф. Най ми хареса , как с некои копчета , ей тъй :цък и баавно из багажника излязоха още немалки седалки , че и после , пак цък и се прибраха .
TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE
Коментар
-
Това с прибиращите се седалки е страшна глезотия за гледане, но изяжда сума ти място за багаж. Примерно Крузерите 100/120, където седалките се сгъват, като не се ползват или направо се вадят с едно лостче и 200/150, където по подобен гъзарски начин се прибират в пода и багажникът е почти наполовина (:
-
На 95-цата седалките не са махат толкова лесно, но въпреки тях бахажника си е доволно голям.
Сутрината в Тойота гледах Хайлендър хибрид за толкова широка и масивна кола отвън-вътре не ми се стори достатъчно просторна, отделно третия ред не правеше идеалано равен под, а имаше лек наклон навън. Като обем според мен е малко над Пасат комби да речем.
-
-
Да ама е по-удобно,не всеки знае коя ръчка за какво и е нещото мисли вместо теб,на подобни врътки ми се налага да ги врьткам до изключване на всички умности,да си покара малко човек на спокойствие.
Седалките в пода са благинка ако имаш багажник за това,на 100-200 багажник нямат,пълен е със седалки,ако ги извадиш става ма е всеки път можеш да ги вадиш.
Имаха време да го измислят,21 век обаче,измислиха го с д.то сиTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Аз пък бях чул че може да си го управляваш с дистанционно.
Като Джеймс Бонд, с
Tа, що да не е женска кола.
Какво е женска кола изобщо - кола, която може да се кара спокойно от жена.
Та, вижда жената трап... или труп (на дърво, да речем) на пътя...
Слиза, гледа ... ще мина ли, няма ли...?!
Вади телефона (или както там се управлява това чудо), дава напред и гледа- минава или не минава.
Вътри наляво, надясно... пази боя, кори , калници... минава препядствието, кчава се обратно и отпрашва.
Ама нещо не мамирам клипове. Или си е останало като Софтуеърен ъпгрейд за после.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар