Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Докъде стигна - Land Rover Defender е обявен за Световен дамски автомобил на годината 2021
Свий
X
-
Знаеш ли какво казваха за стария Дефендър....толкова е неудобен че за да го караш трябва да ти плащат...наздраве
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Не знам защо, но някакси е така. Новите Ландита и Рейнджове се карат предимно от дами през последните години, мисля че е заради лукса и мекото возене. Май откакто Виктория Бекъм се намеси в дизайна това стана модна женска кола. Нов Дефендър още не съм срещал на пътя, но не се учудвам че води в класацията, това е просто най-новата кола в серията. Който плаща поръчва музиката, да сте купували повече Дефендъри щеше да е друга класацията
Коментар
-
Вчера го срещнах на живо тоя Дефендър, доста ми беше странен, много зализан. Но доста височък отдолу.
Иначе и старите, 90% ги карат жени тук около мен.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Моя приятелка журналистка участва в тези автомобилни класации по Европа. Техническите и познания ги няма никакви, шофьорските умения също, но пък такива определят кой автомобил какъв е.Цветът и лампичките и дисплеите по таблото са определящи за избора. Също така, който предложи повече благинки покрай ревюто и "тестдрайва".
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
- 4 likes
Коментар
-
Собственикът на фабриката в която работя си го купи Дефендъра още като излезе,бил на промоция 130хилС най-мощтния мотор 400кс,вече 3-4 месеца го търкаля,и дъщеря му си тегли караваната с кончето вътре...няма оплаквания,но да малко е странен визуално,но се свиква.
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеЗнаеш ли какво казваха за стария Дефендър....толкова е неудобен че за да го караш трябва да ти плащат...наздраве
ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Джиповете сега са женски коли защото станаха символ на престижност и богатство. А жените силно си падат по показността.
Истинските джипове са непригодни за каране от жени, а и са твърде грозни като за тях.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Просто трябваше името да пазят с нещо яко и дървено,като искат колица с вазичка за цветенце можеха да спретнат нещо друго,с друго име........Дифендьр,пази си вазичкатаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар