Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема относно две МПС-та. Моля опитните за мнение.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Колеги,

Много благодаря за съветите и наливането на акъл.

Отдавна прочетох тази тема и ясно, кола която отговаря на 80% от написаното, само нова или една на 10 000, въпреки, че автоджамбазите са станали доста добри в прикриването на дефекти. В нея обаче, видях едно мнение, че трябва да проверим колата за тежести и това ме наведе на мисълта, че продавача на Х5-ицата ми сподели, че колата е закупена през лизингова къща, аз да му платая колата а той да покрие останалите вноски и да си задържи остатъка от парите или той да се откаже от лизинга, да ми го прехвърли на мен и аз да го погася а те да му върнат остатъка от парите, което малко ме притеснява и не знам дали не е някаква схема и дали това не се води тежест на автомобила. Някой имал ли е подобен казус и колко рисково е това според вас?

Така като се замисля, остава МЛ-а, но след като опитен майстор в оторизиран сервиз ми потвърди, че си набивам филми за този странен звук, който мисля, че започна да се чува след като изфорсирах колата и не е нещо сериозно.

За Крузера, колегата rossen_offroad, сериозно ме разубеди, въпреки, че на външен вид и возия ми харесва, но ниога не съм карал такъв за по-дълго и вероятно за целите, за които ми трябва автомобила, ще си го бия в главата. Отделна тема е, че не е цветущ, но да не си кривя душата, цената отговаря на състоянието му и същото предразполага към допълнителен пазарлък, това важи, ако майсторите не кажат, че трябва да го платя втори път за да влезне в ред.

Благодаря за съветите и помощта, които са безценни.

Поздрави

Коментар

• IvanIvanovi
      IvanIvanovi коментира
      Редактиране на коментар
      Лизинговата къща трябва да се съгласи да поемеш лизинга, прави се тристранен договор.

• rosen_offroad
      rosen_offroad коментира
      Редактиране на коментар
      Аз за целите от първия пост бих загледал некое младо СУВ-че.

Корейските предлагат доста по високо отношение качество/цена.

За 18-20к може да се вземе приличен Хюндай Санта Фе/Kиа Соренто 2012-2013

В такива филми не влизай и въобще не се занимавай , подминавай веднага ! Колата на еди кой си , ти ще платиш на него , той на другия , бляя,бляя...
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Първоначално публикуван от CRS Преглед на мнение
      ...За Крузера, колегата rossen_offroad, сериозно ме разубеди, въпреки, че на външен вид и возия ми харесва, но ниога не съм карал такъв за по-дълго и вероятно за целите, за които ми трябва автомобила, ще си го бия в главата...
      Влез във facebook в гупата "Toyota Land Cruise Bulgaria" виж какво има от последните два дни и прочети коментарите.

Коментар

• cnc82
        cnc82 коментира
        Редактиране на коментар
        Кажи какво пише за тези които нямаме профил там.

• noname12
        noname12 коментира
        Редактиране на коментар
        Трудно бих успял да преразкажа.
        По важното е, че хората си ги използват колиците по предназначение (и не само).

• CRS
        CRS коментира
        Редактиране на коментар
        Погледанх я групата и да, особено това със затъналата пожарна, как ТЛК-то я вади ме впечатли наистина. За проходимостта, няма да коментирам.

Между другото, отново гледах едина 120-ка и ми направи впечатление, че от ауспуха излиза вода, когато се изфорсира. Помолих продавача да я изфорсира още веднъж, като си държах ръката на една педя от края на тръбата, наистина ръката ми стана в сажди и вода "предполагаемият конденз", но беше толкова мазно, че едвам се измих после. По мое не чак толкова, даже хич компетентно мнение, шанса това да е антифриз и да има проблем с гарнитура или глава е огромен. Според вас, правилно ли съм се насочил или вече се вглеждам в глупости? Много се напатих със сегашният ми автомобил, който след като го взех от Горубляне и го обслужих, започна да харчи по три и повече литра масло на няма и хиляда километра, двигателя започна да тропа, да играят оборотите, не след дълго светна check engine и още други, а джамбазина, как го беше нагласил, че работеше перфектно, не пушеше и на диагностиката не излезна нищо, не знам...та може би заради това вече търся проблеми там, където ги няма.

Поздрави

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X