Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продадох си Патрола!Сега накъде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

#15.1

stanislaffff коментира
    Днес, 12:06

Ами на това дето го карах,като спра на някое криво място трудно му се отваряше багажника.може и нещо генерално изгнило да е имало,за да е така,незнам.

Най-вероятно е имало нещо скъсано около средните колонки и тавана, но това е бял кахър. И при ZJ и при WJ, лично аз обаче, бих търсил бройка с 4.0 литровия мотор и оплюваната раздатка NP 242. Пълна механика, която не може да те изненада с приумици по завоите през зимата или по принцип на хлъзгав терен.
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

• stanislaffff
      stanislaffff коментира
      Редактиране на коментар
      Ще се оглеждам.Благодаря!

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение

... И при ZJ и при WJ, лично аз обаче, бих търсил бройка с 4.0 литровия мотор и оплюваната раздатка NP 242. Пълна механика, която не може да те изненада с приумици по завоите през зимата или по принцип на хлъзгав терен.
    Що пък да е оплювана раздатката?!? Много си е добре с "честното 4х4". Като ръгнеш лоста и знаеш къде си.
    Аз баш заради нея взех 4.0. Който иначе иде слабичък за WJ и това се усеща.

Ние не сме неутрални!

Коментар

Трудно ще намериш WJ 4.0. Почти ги няма, изпаднаха повече бройки с десен волан, отколкото с ляв. Това лято търсихме за един приятел WJ 4.0 и оппяхме на камък.
      Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

• stanislaffff
        stanislaffff коментира
        Редактиране на коментар
        Няма да бързам,както казах още в началото не шофирам много.Кофти е сега в снега,щото съм само с буса(на задно)и съм малко като БМВ-стите,но с лопата и малко пясък се справям.

• DDt_85
        DDt_85 коментира
        Редактиране на коментар
        В момента има едно wj с 4.0, ама на близо 11 хиляди. Не знам каква му е раздатката, по снимка не си личи с какъв лост е.

Множко ми идват паричките за подобно нещо

Коментар

• коко келеша
        коко келеша коментира
        Редактиране на коментар
        Не знам кой е в Долни Чифлик. За тоя пише, че е в Добрич.

• royce
        royce коментира
        Редактиране на коментар
        А, този в cars-a. Ясно

• stanislaffff
        stanislaffff коментира
        Редактиране на коментар
        Току що го погледнах.Не ме грабна с нищо,даже и с цената си.

Ето това са правилните лостове, но с неправилния мотор

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled-05.jpg
Прегледи:638
Размер:86.2 КБ
ID:6701272
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Ако имаш интерес имам pajero 2 2.8TD дълга база фейслифт за продаване . На мен пък отначало ми беше за основна кола и смесено каране . Събира много багаж определено , но вече искам къса база .

Коментар

Май че сме далече един от друг.А и дизела ми е съвсем краен вариант.

Коментар

Първоначално публикуван от DDt_85 Преглед на мнение
            Бях чел и че 4х4 системата при много зор или неползване е склонна да казва "мяу" и да си остава на задно.
            Какво обаче е много зор и неползване. Тази която покарвам е шосейна бегачка, както казах, и дали й работи и какво точно се скапва, ако се, не знам.
            Последно - колата е приятна за каране, готин съединител и скорости, симпатични за ползване. Ако има нещо, което не е готино - спирачките са малко "отнесени" (може да си е на конкретната кола), на 90 км/ч е над 2000 об/мин, което не ме радва, червеното е на 4000 об. Може би просто съм свикнал с японски бензинки на леки коли.
            Толкова от мен, успех с избора!
            Нещо тая шосейна бегачка дето си карал не е била в час! Червеното на оборотомера си е като на всички дизели,4500обр. мин.Раздатките на Теракан и Соренто са абсолютно еднакви,така,че и да каже мяу и Терко ще остане на задно.А за това дето на 90 била на 2000обр.те ти от днес на магистралата!

Коментар

• Nafta
              Nafta коментира
              Редактиране на коментар
              Сега проверих из форума. виждам си други снимки, явно е нещо моментно...Иначе исках да кажа, че Сорентото въобще не е толкова лошо, колкото го изкарват.И аз го имам - ми доволен съм .

• cecoa1
              cecoa1 коментира
              Редактиране на коментар
              И аз не я виждам. Но нещо май не говорите за едно и също нещо
              https://youtu.be/ZIA18MNNSBM
              2600 оборота тук са 120км/ч.

• Juiced
              Juiced коментира
              Редактиране на коментар
              Предполагам коментираните раздатки ,които казват мяу са ТОД? Защото при обикновенният парттайм няма какво да каже мяу , това не е най-слабият възел на колата вобще. На Сорентото дифовете не знам колко инча са но със сигурност са по-малки от на теракана.

Име:Screenshot_2021-01-28-20-44-42-140_com.google.android.apps.photos.jpg
Прегледи:572
Размер:178.9 КБ
ID:6701746 Сега вижда ли се?

Коментар

• cecoa1
              cecoa1 коментира
              Редактиране на коментар
              Да, вижда се. Но твоята същата мощност ли е и пак с ръчна кутия?

• Juiced
              Juiced коментира
              Редактиране на коментар
              Аз на тази скорост с теракана съм с 2800 об - 4 степенен автомат. Ръчката на 5-а е с по-ниска скорост при тези обороти.

Тсъ 140 кс. ама е автомат,петстепенна.

Коментар

• cecoa1
              cecoa1 коментира
              Редактиране на коментар
              Значи още един плюс за автомата.

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение

Нещо тая шосейна бегачка дето си карал не е била в час! Червеното на оборотомера си е като на всички дизели,4500обр. мин.Раздатките на Теракан и Соренто са абсолютно еднакви,така,че и да каже мяу и Терко ще остане на задно.​
            Може би си прав, колата си има дертове, не мога да преценя дали проблемът е в начина ми на каране или в техниката. Като гледах снимката ти се зачудих и дали няма проблем в таблото. Като я карам другия път се надявам да мога да я изкарам на скоростен участък та да видим.

Коментар

• cecoa1
              cecoa1 коментира
              Редактиране на коментар
              Неговата е автомат, предавките са други.

Доста се е разводнила темата,но нищо ще си пресявам информацията.

Коментар

То е ясно ,че сам ще трябва да "бръкнете в торбата" и да си приемете избора ,но с натрупаният опит вероятно няма да е толкова трудно.
              В друга тема бях споменал ,че малкия син редовно ходи по хижи и на палатки край язовири и водопади , но над 90% е по пътища (асфалт) .Покрай работата и предишния опит компромисно му препоръчах Гранд Витарата,даже си бяхме "заплюли" една, но в крайна сметка се сдоби с "ритнато" комби 4х4. За по бързо придвижване на дистанции от 200-400км. вършат работа,а и просвета позволява леки забежки (без да се заваряват картери).

Коментар

Лека полека нещата се изясняват,снощи са пуснали едно доста "слънчево" Терано с 2.7 ТДИ на 7400.Като нищо ще се метна да го разгледам,пък ще се решава на място.

Коментар

• bullet_pk
                  bullet_pk коментира
                  Редактиране на коментар
                  Много малко снимки са му пуснали.Иначе не изглежда зле. Годината със сигурност не е 2003. 2000-2001 най-много с тази броня. Което не е никакъв проблем. Съответно качвай на канал и гледай хубаво отдолу.

Аз преди три години взех от Дупница не по-лошо от това Терано за 6000 лв нов внос. Лошото е, че от тогава цените на тия машини не само, че не падат, ами растат нагоре. Тук имаш регистрация(т.е. платена екотакса), нови зимни гуми и хубави греди на тавана.

• nissan_1978
                  nissan_1978 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Няма да сгрешиш с терано!

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                Ето това са правилните лостове, но с неправилния мотор

Име:Untitled-05.jpg
Прегледи:638
Размер:86.2 КБ
ID:6701272
                На мен и този вариант ми допада:

Име:20210129_095650.jpg
Прегледи:408
Размер:265.7 КБ
ID:6702058
                Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
                0887/осемпет 66 4осем

Коментар

• hunter vl
                  hunter vl коментира
                  Редактиране на коментар
                  Сори за спама и невежеството ,но тази конзола на кое е ?Добра изглежда всичко си има трябва да е от сериозна машина!И още един въпрос бутона за спускане и 4L на врътката не е ли едно и също?

• Маркони
                  Маркони коментира
                  Редактиране на коментар
                  Land Cruiser 150 е машината.
                  По-високото оборудване няма блокаж на задния диференциал, а има разни други настройки за тежък терен.
                  Лично на мен това ми харесва повече.
                  Бутона за спускане се ползва за....спускане.Независимо от останалите настройки.Идеята му е да не държиш спирачките, а цялата трансмисия да се стреми да забави автомобила.Как точно работи не знам.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X