Добро уточнение. Пишещите ще знаят как да подходят към писането на съвети за да е ясно и по темата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Може ли малко помощ в избор на автомобил?
Свий
X
-
Ще напиша нещо и то ще бъде последното по тази тема, която създадох. Искам също така да Ви кажа, че с това, което ще Ви напиша сега не целя да засегна или да обида някой от всички Вас.
Просто искам да знаете, че вече може да не споделяте своето мнение или опит, защото вече получихме няколко адекватни такива и то в IT форум... повече нямам какво да добавя.
Благодаря на всички, които все пак писаха и се включиха по темата, до колкото е възможно адекватно.
Може темата да бъде заключена (ако въобще може да помогне на някой с нещо) или просто да бъде изтрита!
Бъдете здрави и успешна 2021 година на всички Вас!
Коментар
-
"Радвам се, че си откровен с нас, както и, че ти дават да пиеш две-три ракии когато искаш, но е време да тропнеш по масата, или поне да изпълзиш от под нея."
Колега, ще ме прощаваш за въпроса без да те познавам, ама ерген(стар) си, налЕ?
-
Да, Киро, стар ерген съм по провинциалните стандарти, а по селските мнооого стар, според които трябваше да съм дядо, както и да имам правнуци според циганските.
Обаче живея в София и, без последните пет години, постоянно съм по барове и дискотеки, както и жените с които се занимавам не трябва да са с други хора без намордник и строг нашийник.
Почти всичките ми близки приятели с които сме такива поне от 30г са като мен, като поне половината са над 50г.
... но това няма да е в помощ на пусналият темата, защото каквото и да пишем, друг/а ще вземе решението за покупката, като може и въобще да не погледне тази тема.
-
Нямам нищо против избора ти, много от моите приятели също са по живота.Само "тънкият" ти подигравателен тон ми идва в повече, без да имам каквото и да е било общо с колегата, който търси кола.Влиза човек и задава кратък, точен и ясен въпрос и то точно по тема за технически форум, следва психоанализ гарниран с подигравки.Ми давайте да го закриват тоя технически раздел, да си въртите броениците и да псуете бойко?
-
-
Мишо, като чета това
Първоначално публикуван от mihailbm Преглед на мнение
Това е ясно, че е най-важното е да се вземе измежду всички най-запазената, но това е много относително и разтегливо понятие.
От декември месец 2019 обикаляме из цялата страна - всичко до тези пари е пълен леш.
Все се надяваме, че ще изкочи наистина нещо, което да става... но за сега няма.
За гаранциите...Така е, съгласен съм. От всички, които сме написали най-много гаранция се дава от корейците Кия/Хюндай.
Май накрая ще си вземем един дървен Хюндай и ще си свиркаме....Първоначално публикуван от mihailbm Преглед на мнение
Аз лично много харесвам Honda Accord VII Wagon и бих купил такава, но просто с жената не може да се излезне на глава заради видът на колата... Комбито въобще не и харесва чисто визуално, макар да знае, че е много здрав и надежден автомобил, който ще покрие нашите изисквания, но като е казала НЕ, значи - НЕ.
Мицубиши... кой модел, моля споделете..?!
виждам, че си абсолютно независим, и проблема не е в пазара на автомобили, а в телевизора.
Опитай се да го размърдаш тоя чехъл, пък било то и с цената на една-две бързи предварителни ракии преди да те хванат, и ще видиш как всичко ще си дойде по местата.
... или не.
P.S. И да разбирам ли, че след продажбата на Авенсиса, повече от година си без кола ?!
Ако е така, значи просто нямаш нужда от такава.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
- 1 like
Коментар
-
Честно казано нищо кой знае колко по адекватно (и финален избор) не видех ама знайш ли?
https://www.kaldata.com/forums/topic...omment-4766954Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
-
tabu_bg точно това търсех - някой, който евентуално да напише за всеки модел, който съм гледал по 1-2 изречения, за да видя дали се припокриват нещата, които съм чел и проучил. Също така отговорът там завършва и с няколко предложения, които са различни от модели, които съм гледал. Просто тука се изписаха доста излишни неща, които няма да помогнат не само на мен, ами и на никой друг, който влезне и прочете темата.
-
Ето го мнението ако на някой му се чете де
gogogo79
Потребител
8
21 мнения
публикувано преди 13 часа
Moeто мнение относно зададените коли е следното:
Volkswagen Touran I ( 2003-2006 ) : 1.6 бензин – 102 к.с. – Този модел с този двигател не отговаря на изискването , колата да бъде достатъчно пъргава , когато се наложи бързо изпреварване в извънградски условия. Двигателя носи идеално на газ . Отлична кола.
Volkswagen Touran I ( facelift 2006 ) : 1.6 бензин – 102 к.с. – същото , като горното.
Audi A6 Avant (4F,C6) ( 2004-2008 ) : 2.4 бензин – 177 к.с. – не ,че нещо лошо искам да кажа ..., но каква е идеята да се вземе стар бензинов 6 цилиндров двигател и колата да е с алуминиево окачване. Колата е сравнима като комфорт от всички изброени само с Mercedes-Benz E-класа. Все пак , автора да потърси инфо , колко ще му харчи тоя двигател примерно зимата, градско.. Отделно всички други досадни неща , които са характерни са някои модели стари ВАГ автомобили , като се почне от това да ти се провисне тапицерията на тавана минем през гадния им автоматик мултитроник и приключим с алуминиевите носачи на предницата.
Ford Focus Turnier II ( 2005-2010 ) : 2.0 бензин – 145 к.с. – нямам мнение
Ford Focus III Wagon ( 2010-2014 ) : 1.6 бензин – 125 к.с. На тоя Фокус , всичкия копчелък(толкоз много) така са му го изсипали на централната конзола ,че е много удобно докато търсиш с поглед правилното копче да направиш някое птп. Двигателя Екобоост е с директно впръскване(ако не селъжа) и не е подходящ за газифициране. Този двигател постави новото начало в автомобило строенето , където съвременните тенденции са да се правят малки кубатури, три цилидъра , с програмиран по- малък ресурс, все по олекотени и чупливо податливи. Да, факт е ,че са по- икономични и по динамични, но на каква цена... Ако авторът иска двигател с турбо и директно впръскване по- добре да не е баш от първите произведени. Като цяло този Екообост(въпреки,че беше много награждаван) не е безпроблемен двигател. Инфо има във форума на Форд.
Hyundai i30 I CW ( 2008-2010 ) : 1.6 бензин – 126 к.с.- Отличен автомобил. Няма турбо.Ако е ръчка , при изпреварване , трябва да се борави бързо с лоста за да се вдигнат оборотите и колата да тръгне. Автоматика им доколкото зная е безпроблемен , но от тези години ще е бавен и харчещ. Носи без проблем на газ.
Kia Ceed 1- series Sporty Wagon ( 2007-2010 ) : 2.0 бензин – 143 к.с. Всичко е същото като при i30 с тази разлика ,че при този двигател ще имаш да сменяш ангренажен ремък , което си е разход на определени километри, докато 1.6 е с верига. Все пак с тоя най- голям двигател по често изпадат коли с най- високото ниво на оборудване, полукожен салон , кожен волан, вход за флашка ,автоматик, панорамен люк и т.н.
Mercedes-Benz C-class T-modell ( S203, facelift 2004 ) ( 2004-2007 ) : C 200 Kompressor – 163 к.с. – Отличен избор, като модел и двигател. Отговаря на всички изисквания. Разбира се с по – скъпа подръжка ще е от Киа.
Mercedes-Benz E-класа T-modell ( S211, facelift 2006 ) ( 2006-2009 ) : E 200 Kompressor – 184 к.с.- Същото , като горното.
Opel Astra H Caravan ( 2004-2010 ) : 1.6 бензин – 105 к.с. – Колата с тази комби каросерия и въпросния двигател , не е ок за изпреварване. Това мисля,че беше Екотек.. следователно масларка. Невървяща кола и харчеща масло- нема смисъл. От 2007 година на всички Опели нататък слагат една ръчна кутия , която е проблемна.М32 май беше или нещо такова. Като цяло на тоя Опел Комби , много му отива дизеловия вариант , който са го взели от Фиат 1.9(120 или 150 коня) . Отличен двигател , отличен вървеж , здрав, икономичен, непретенциозен.
Opel Zafira B ( 2006-2008 ) : 1.6 бензин – 105 к.с.- същото като горното.
Opel Zafira B ( facelift 2008 ) ( 2008-2010 ) : 1.8 бензин – 140 к.с. –този мотор е по адекватен , като вървеж...,но нищо особенно. Носи на газ.
Peugeot 307 Station Wagon ( facelift 2005 ) ( 2005-2008 ) : 2.0 бензин – 140 к.с. – нямам мнение.
Peugeot 407 SW ( 2006-2008 ) : 2.2 бензин – 160 к.с. – по принцип не съм фен на френските коли , заради проблемната електроника и куп други неща. Този модел , моите впечатления са ,че е един от възможно най- проблемните. Точно в тези години мисля,че автоматика , който слагаха на Пежо/Ситроен беше голям боклук.
Toyota Avensis II Wagon ( 2003-2009 ) : 1.8 бензин – 129 к.с. –тази кола , би трябвало да ви е един от фаворитите. Отлична е в комбинация с тоя мотор. До към 2005 произведените имаха лек проблем с харченето на масло , но нищо фрапиращо а и вероятността да попаднете на неремонтирана такава не е голяма. Носи на газ ...,не са от най- препоръчителните за газифициране. Търсете такава , която е без газ и и сложете вие. След 100 к километра евентуално може да се наложи да се отваря двигател , но ремонта не е кой знае какво като сума.
Toyota Corolla Verso III ( facelift 2007 ) ( 2005-2009 ) : 1.6 бензин – 132 к.с. – Тук нещата , според мен не си ги написал съвсем точно. Конските сили отговарят на следващото поколение , което се нарича само Toyota Verso(без Corolla). Става въпрос за ново поколение двигатели , които се наричат valvematic и ги дават ,че са малко по- вървящи и малко по- икономични от vvti. Но , няма значение , кой двигател ще вземеш , защото всички са отлични. Единствено 110 коня ,може да дойде малко слаб. Не трябва да вземаш автоматик ммт. На нормалната Королла го слагаха .. мисля,че го слагат и на тоя мини ван. Тази кола е много по- добър избор от Зафира.
Toyota Corolla Verso III ( facelift 2007 ) ( 2005-2009 ) : 1.8 бензин – 147 к.с.
Volvo V50 ( 2004-2009 ) : 2.4 бензин – 140 к.с.- нямам мнение.
Като цяло има логика , автора да смята ,че избора на двигател трябва да бъде едно от водещите неща.
Моите предложения са да погледнета , към два определени бензинови двигателя с турбо без директно впръскване(тоест носещи на газ). Турбото е нещо много хубаво за извънградско каране , за изпреварвания и т.н. Въпросните двигатели ги слагат в различни марки и модели със всякави каросерии(мини, хечбек, комби, миниван)
1.8 turbo на ВАГ
Семейно комби с евтина подръжка е Skoda Octavia 1. Колата въпреки,че се произвежда до 2010 год. , си изглежда за съжаление ,като кола от миналия век. Все пак може да погледнете за някоя такава vrs версия , те изглеждат по- добре и понеже се водят семейни коли има вероятност не са и взели душичката.
Skoda Superb 1- сравнима е с Audi a6 , Passat ...,но ми се струва,че ще се издържа една идея по- евтино.
A6 и него го има с този мотор , но по- старичките. При А4 го слагат до по късни години в сравнение с А6.
Seat Exeo- Toва е модела с този мотор, който е най- млад ,като години.Мисля,че се среща в комби екземляри от 2010 година. Въпросната кола е копи пейст на Audi A4 B7. Поради това , че емблемата не е на Ауди , че не са имали разходи за разработка, тук таме спестен някой висококачествен материал, тази кола като стойност я пускат на цената на Голф, а реално е по-висок клас кола. Този Сеат е с алуминиево окачване ! .. за разлика от Шкода Октавия примерно.
1.4 turbo jet (120 коня) на Фиат. Слагат го в доста автомобили от концерна , като се почне Фиат Браво , Алфа Ромео Джулиета , Ланча Делта.Щом автора се замисля за френска кола , според мен Италианските в никакъв случай не са по- лоши от френските. Джулиетата ,аз не мога да кажа,че става за семейна кола , но въпросната Ланча наподобява сякаш малко мини ван.
-
rosen_offroad ами не съм съгласен с този Ваш коментар, но няма значение. tabu_bg доста ясно Ви е обяснил, че не сте много прав и съм съгласен с него. Като цяло ясно ми е обяснено за всеки модел - кратко, точно и ясно различна гледна точка. Също така има и предложения, различни от автомобилите, които съм гледал.
Общо взето и тук и там нещата се свеждат до :
1. Skoda Octavia 1.6 MPI 102 к.с. : безпроблемен, здрав и надежден мотор - лесен за АГУ ; евтина подръжка ; голям обем за товарене ; спартански вид (за съжаление) ; муден и бавен - трябва да се внимава при изпреварвания ;
2. Hyundai I30 SW 1.6 126 к.с. : почти същите характеристики като при Skoda Octavia.
Това е.
-
-
Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнениеI. Според мен първо трябва да се реши генералния въпрос ...........
3. Разгелезено/пенсионерско шофиране
4. Гооооолем кеф дизел + автомат
5.тамън два дизела+ автомат си имам а пенсионери ( пенсионерско каране) все ми се пречкат.
Приветствам точка 4
Коментар
-
Аз бих взел VW Sharan/Galaxy/Alahambra с 2,8 VR6 или 1,8 турбо.И двата двигателя са много здрави, същото важи и за купета и окачване.Идеален избор са за газифициране, ако не се кара много бих взел атмосферния като преглътна по-високият разход. 1.6 бензин на газ в сравнително тежка кола с автомат е мъка, а и преразход.
- 1 like
Коментар
-
VR6 Ненадежден?Освен ако до сега не си карал някоя стара Тойота или W123 не знам как успяваш да докараш един от най-здравите двигатели на ВАГ групата за ненадежден.Да, измислен е, лаком е, да на шлайфиста като дойде ред да му разстъргва цилиндрите му се сгажда, но това са последните минуси за които се сещам.От страната на плюсовете това е двигател, от който разни ентусиасти вадят 500 и нагоре конски сили с турбокомпресор, без кардинални промени по мотор, който е предвиден да работи като атмосферен под 200кс.Мисля че това казва нещо за здравината и запаса.
-
Ако знаеш английски земи прочети малко:
https://www.google.com/search?q=vr6+...hrome&ie=UTF-8
Скапани гарнитури, разтягаща се верига за 60к, маслена помпа и мнооого други
Мотора се води от най скапаните на ВАГ групата
-
Ами цъкнах на първата тема от vwvortex - доста сериозен форум.В темата се описват всички характерни болежки за моторите на ФВ, изрично е написано, че веригата много рядко се разтраква, а веригите от доста години на сам вече се сменят, това не е жигули.Другото са все характерни проблеми за бензинови ВАГ мотори - бобините гърмят като пуканки, даже споменават че гърмят по рядко от тези на 1.8т(те изкарват поне 200 000), температурния датчик се скапва - скапва се на всичко от голф1 до голф7, помпата за вторичен въздух се скапва - скапва се навсякъде където е сложена, решението е просто - хващаш я за ушите и в кофата.Гарнитури текат, пластмасови фланци се пукат, пак огромна "новина" и то не само за ВАГ групата пукат се навсякъде.За маслената помпа и разтягащата се за 60 000 верига ти си първият, от който го чувам, надявам се че можеш да потвърдиш твърдението си с някакви факти/ личен опит, понеже ако се разровя по форумите, мисля че мога да намеря кусури за всеки двигател.
-
Голяма кола с малък мотор е кофти комбинация, много често с големия мотор разхода е почти същия, но вървенето различно. С мощния мотор върви много и малко. Пропуснал си Хонда Акорд, газира се без проблем, моторите са здрави, има добре оборудвани екземпляри, автоматици също. Моделите около 2005 влизат в бюджета.
- 1 like
Коментар
-
За комбито съм съгласен, че е грозно от това поколение, все едно си му сложил раница и не е било част от колата. Седана обаче е прекрасен, имам лични впечатления от един 2,4 автомат на газ. Като недостатък отчитам, че се седи ниско, аз съм 105 кила и влизането не е комфортно като на ван или джиБ. При втора ръка кола красотата би трябвало да е след здравината, въобще не говоря за разни изроди като Мултипла.
-
На няколко пъти се спомена скъпата поддръжка на Мерцедес... Какво точно се има предвид, дискове и накладки ли?!Специално за W/S203 питам.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Аз не съм имал W203, но няколко човека около мен ги разкараха. Не толкова, че нещо е скъпо, а това, че непрекъснато има нещо такова и все имаха за правене нещо. Вероятно не са имали късмет, но повечето такива коли са на умопомрачителни километри
Коментар
-
За Мерцедес... дисковете и накладките на много автомобили са евтини, те не са проблем, проблема идва при по интересни чаркове, не при консумативите. Гледам, предлагат се Вагове, и аз харесвам 1.8Т, 1.6 MPI също е хубав и здрав мотор. Ако автора тръгне да търси такъв, мога само да му пожелая късмет щото сигурно 90% от тях не си знаят километрите и са смачкани от каране. Затова още в началото му подчертах, че може би само за някоя КИА или Хюндай има шанс да изпаднат на сносен пробег и да не са убити от каране и също така да имат мегдан с къси пари да ги постегнеш и да бутнеш поне едни 50-60 к км.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение... Опитай се да го размърдаш тоя чехъл, ...
Явно трябва да пусне и тема в "бг мама", че там били най-адекватни мненията ...
Че се сещам как преди години в друг форум един французин обясняваше, как за сервиза си ходел с жена си да си избира инструментите ... и там какво му чу главата ...
- 1 like
Коментар
-
Това с жените е тегава работа ако трябва да избират кола, аз го играя същото сега. Иска мини Купър, не иска друга марка. Намирам един хубав, регистриран, с два комплекта гуми, сменена верига, кожа, подгряване на гъзОт, климатроник? люк... Не бил розов, за какво и е климатроник. Показва ми един, гол като тояга за същата цена с най-слабия мотор.
Коментар
-
Внимавай с кой мотор ще го вземете. Има един умрял мотор, дето го слагат и на Пежо, който може луд да те направи.
Тия, де ми правят моята кола какво ли не търсиха за тоя боклук, защото е бил сглобен навън, колкото да го разкарат. Лагери смениха, буталата оригиналните са някакви турски YenMak ... абе ужас.
Утре ще питам кой е мотора и ще ти пиша, да не вземете да се нашиете на него.
-
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар