Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поредното питане за паркетник

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Първоначално публикуван от mr.anderson Преглед на мнение
    Субару може, ама в някоя по-бяла държава, дето кадърните субару майстори се броят на пръстите на едната ми ръка...за цяла България A боксер, да не тече, като лейка и да не гори 1л/1000км масло...дай боже всекиму
    Черока ме кефи, но...до 15к не видях нищо читаво. Масово са газирани, а аз търся чист бензин. Другия проблем на черока е, че както и при субаруто си е чиста екзотика по нашите ширини. Да, знам, че на хартия мераклии да му се учат ще се намерят под път и над път, но реални хора, дето да ги чуват американците са кът. Последно, като търсих информация за хемитата се натъкнах на много оплаквания от износен разпр. вал. Правели се от някаква кашкавалена сплав(да не останат назад от европейците) и с времето кобилиците се "изяждат" в резултат на което колата не пали или тресе яко. Трябва нов вал, като в щатите естествено не е проблем, даже слагат перформънс такива, но ми се струва кофти тръпка да трябва да чакам 2-3 месеца за вал и колата да е в бокса. И още някакви грижи имаха, но не помня дословно всичко, което четох и гледах. Писах hemi common issues в гугъл и ютуб и леко ми призля, като видях колко матр'ял излезе Бях останал с впечатлението, че американски пушрод няма какво да го убие, но явно тва важи за тези преди 2000г...
    Пак да спомена, че колата ми трябва всеки ден, затва търся възможно най-надеждното.
    Днес познати ми предложиха още 2 варианта. МЛ първа генерация или първите от втора генерация, с М113 5 литровия V8. Бил по-здравия от следващия М273. На базата на този М113 се правело и МЛ55 АМГ и SLR-ския двигател. Перфектният вариант бил МЛ 500 2006-а година, щото хем било втората генерация, хем със стария двигател + че тези втора генерация МЛ-и вече били на базата на ГЛ-ите, демек по-добри...уж... Другото, което ми предложиха е Лексус RX втора генерация с чистия 3.5 V6, без хибридния вариант.
    Обявите за такива МЛ-и до 15к малко, а за такива лексуси още по-малко

    Колега, имаш ли поне един познат, който да е карал читаов Субару? И което е "текло като лейка"? Подобни изкавания, за мен, не са нищо повече от "ЕЖК"!
    Аз имах - читаво, но само 156 к.с. -и то, кофти "сметнат" двигател 2,5, ама пак не губеше течности! Продадох го след удар и ...ремонт по "какско" в "доверен сервиз". Съжалявам за този автомобил! Съжалявам и , че нямах възможност да покажа на един от колегите, как изглежда Субару от 2003г., внесено от Германия през 2014г. - без ръжда по която и да е ламарина и само с повърхостна корозия по ходова част.
    По темата - ако търсиш СУВ което да е 200+ к.с., няма да го откриеш при Субару.

    Коментар


    • #17
      2 метра човек как го събирате в МЛче или RX300?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

      Коментар


      • #18
        Rexton 3.2 бензин. Мотора е М104 мерцедесов, кутията 722.6, изпитани и здрави агрегати. Вървежа е доста приличен. Аз съм 195см и се събирам вътре и ми е сравнително комфортно.
        Ще се намери за половината ти бюджет, макар че няма голямо предлагане.
        '97 Musso 3.2
        ...

        Коментар


        • #19
          Аз търсих подобно нещо месеци наред, по-конкретно Lexus/Toyota, ама с тоя бюджет едва ли... Сдобих се преди половин година с напълно удовлетворяващо за мен возило, изцяло отговарящо на твоите критерии (освен бюджета). Предишното ми беше споменатото FX 35. Ми какво да кажа... нямат много прилики... Успех в намирането!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

          Коментар


          • Bogoljub Gagic
            Bogoljub Gagic коментира
            Редактиране на коментар
            И ? Кое е това возило ?

          • edoors
            edoors коментира
            Редактиране на коментар
            Lexus GX470

          • large
            large коментира
            Редактиране на коментар
            Като прочетох за "паркетник" и аз мислех да спомена Prado 120, тоест, като ще е гарга, да е рошава, космата и кръвожадна, ама не бях сигурен за бюджета.

        • #20
          Честит празник на всички Димитровци

          Коментар


          • #21
            Предстои ми купуване е на
            Mitsubishi L 200 IV 2.5 DI-D (178
            Hp) 2010г. може ли някой да даде инфо за този модел,за двигателя,автоматични скорости, окачване,въобще как е като пикап


            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X