Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Padjero 1 vs Нива 10 годишна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
    Има файда от дебата, нивата се забрави
    В първия пост има и гранд Витара , ама за тоя бюджет

Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Има малко надигнато на врата на багажника. Никъде другаде няма ръжда. Не говорим за изгнило.
      Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
        Ела дай 1500 лв и ще ти дам да се снимаш до моята. 23 годишна е.
        Бартер с доплащане от моя страна?
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение

Бартер с доплащане от моя страна?
          Това не го разбрах но Нивата нито се продава, нито се бартеросва нито се подарява.
          Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            .... А за 30-годишно Паджеро-2500.
            За моето Паджеро 1 хората дадоха 4000 без да се пазарят, но пък беше на 31 год. Може би затова. И го продадох на четвъртия ден след публикуване на обявата.

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
              На ток и жици са нещата
              Усетих се още вчера че се бъзикаш с това корандо и цъкнах малко търсачката . ... има и други теми в които пишат монтьори които по служебни задължения им се е налагало да работят върху тая марка возила...https://offroad-bulgaria.com/forum/%...g-yong-korando

Но го има и другото , ако си твърд и последователен няма техника която да е "лоша". Такъв пример е Джоу....

Коментар

• bullet_pk
                bullet_pk коментира
                Редактиране на коментар
                Няма никакво бъзикане. Колегата обясни, че 4х4 се управлява с ел. превключвател и моторче в раздатката, а не с втори лост

А в тази тема, от преди 14 години, не виждам нищо интересно. Освен от хора, които не са виждали на живо Корандо/Мусо

Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
              Джипките , “истинските“ поне са на свършване за съжаление . Не знам защо стана така , явно търсенето не е достатъчно спрямо търсенето на паркетници...
              Аз пък знам защо! Как да има търсене на истински жипки, като не останаха терени, дето да се налага ползването им!
              По нашите земи все още става, ама до кога ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение

Аз пък знам защо! Как да има търсене на истински жипки, като не останаха терени, дето да се налага ползването им!
                По нашите земи все още става, ама до кога ли?
                Докато ГЕРБ строЙ къдрави магистрали и отглежда все по-големи дупки по пътищата, сиреч - все повече ще трябват!
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

bullet_pk коментира ;Днес, 15:41
                  Няма никакво бъзикане. Колегата обясни, че 4х4 се управлява с ел. превключвател и моторче в раздатката, а не с втори лост.А в тази тема, от преди 14 години, не виждам нищо интересно. Освен от хора, които не са виждали на живо Корандо/Мусо
                  Ето една по отскоро https://offroad-bulgaria.com/forum/%...page2?t=203076

Коментар

• cecoa1
                    cecoa1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Аа, тая тема я помня... Питащия мисля имаше още една тема да пита за Фронтерата, която взе. И в едната и в другата му обяснявах, че 2,5TDS не е читав мотор, което не го спря да я вземе. Следващите му теми са за почти веднага почналите проблеми.
                    А Мусо и Корандо не струват - мен ме устройва това твърдение. Но не ми пречи да ги ползвам, просто с лоша слава цените им са много изгодни, пък те са си, каквито са.

cecoa1 коментира
                  Мусо и Корандо не струват - мен ме устройва това твърдение. Но не ми пречи да ги ползвам, просто с лоша слава цените им са много изгодни, пък те са си, каквито са.
                  Всичко опира до това къде, при какви техн, условия като поддръжка , по какъв терен , за какво и по колко ще се ползва едно 4х4.

За 90% от ползвателите всяко едно сувче ще им върши работа.

Коментар

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    Точно

90% от СУВовете не могат това което 90% от карщите ги няма да направят без значение какво карат.

90% от питщите тук почват с въпроса Джипка до 7-8-10 000 лева,за риба,палатка,малка зима или друсани полянка със семейството,скоро някой да я питал Кое качва скала до кръста ми и има метър ходове........аз не съм видял да има.

Гледай да е дълго,че да събира,другото идва след това,с карането се наместваш

• cecoa1
                    cecoa1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Въпроса беше, че нямат общо тия подценени возила с разните паркетници. Има доста мисъл вложена в тях, но и аз нямам намерение да го доказвам подробно, като с това да ги рекламирам и им вдигам цената . Не стават и толкова, нека струват по половин заплата, ако някога ми потрябва да си купя друго.

А че с паркетници може по черен път, може. Ама зависи кой паркетник, колко често и по какъв черен път. По-балонни гуми, меко окачване, бавни предавки, понякога са си благина, ако и да се минава някъде и без тях.

BENZBOSS коментира
                  90% от СУВовете не могат това което 90% от карщите ги няма да направят без значение какво карат.
                  Тук по нашенско има и хора които слизат с *джипката* + ремарке в стръмни дерета , осеяни с камъни и кютуци (коренища на отрязани дървета ) , товарят ги с 2 кубика и газ нагоре...,,,, после дръж надолу...

Или пък при групов лов в дълбокия сняг(кал) , някой ще те чака да се самоизвадиш и да си заемеш поста.Ама такива обикновено не питат кво да си купя.
                  Най проходим е прежаления джип , въпроса е само колко време ще е проходим , преди нещо скъпо или екзотично да сдаде багажа.

Коментар

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    Така де,те тия ловците не питат,а като тръгнат да го продават си му личи,същата работа с дърварите и някои други,за тях съм оставил тия 10%

С две думи - осрахте темата!
                  И с нищо не помогнахте на човека ..... ама то в последно време си е нормално за този форум!
                  Mitsubushi Pajero 2.5 TDi SS TOP
                  Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 113h.p. 4WD automat 2004
                  Nissan Terano 2.4i дълго с газ
                  0888383218 /ако не вдигна ,значи вадя риба/

Коментар

Първоначално публикуван от sapuna Преглед на мнение
                    С две думи - осрахте темата!
                    И с нищо не помогнахте на човека ..... ама то в последно време си е нормално за този форум!
                    Сапун , - помогни му ти де ? Пита с каква проходима кола за черните пътища, да обикаля нивите край града след работа. Padjero 1, Нива ,Аутбак, Форестър, Гранд витара. За 4-5 хил . лв.

Коментар

• sapuna
                      sapuna коментира
                      Редактиране на коментар
                      Още първата обява прегледана в Мобилето ми се набива на очи - Mitsubishi Pajero 2.8 TDI 1998г. 264000км Бургас 5000лв
                      Следващата на същата цена е от Шумен с рег. Н0109ВН 2.5TDI
                      Без разходка и щателен оглед отдоло няма да стане ,но все пак това е и начина за закупуване на автомобил.На мен ми отне година и половина обикаляне ,докато открия моята джипка.

За 4-5000 лева има чудесни Самураи .
                    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

...
                      BENZBOSS коментира
                      Така де,те тия ловците не питат,а като тръгнат да го продават си му личи,същата работа с дърварите и някои други,за тях съм оставил тия 10%
                      Недей така пренебрежително - "някои други" са висшата лига - офроуд състезателите .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X