Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трабант/варбург

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трабант/варбург

Има ли разлика в задното окачване на трабант и варбург?
    джантите май са 1:1
    ​​​​​​?

​​​
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Джантите не са 1:1. Трабанта е с напречен ресьор, а Вартбурга, въпреки, че имахме навремето, май беше на пружини.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

Нищо общо нямат двете. Ама нищо. Дори гайките и болтчетата са различни.
      Трабанта до някоя година е на ресор, един централен, после е на пружини.
      Варела e на шаси, с независимо окачване.
      Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Нищо общо. Както по- горе ти писаха траби е с напречен ресор отзад а варела е на пружини и джнтите са различни.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Хъм.
          Аз от близо не съм ги виждал. Значи вартбурга ме вълнува.
          Вартбурга може ли да носи товар?
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• piron45
            piron45 коментира
            Редактиране на коментар
            Преди години имах кръчма и Вартбург. При свалена задна седалка возех по едно пале с бира на каси. Багажника е огромен, събираше 12 каси лимонада и затварях капака.

Не много. На шаси е, но то е сравнително слабо. В смисъл...по-слабо от на УАЗ със сигурност. На Баркас шасито става горе-долу за товарене.

Коментар

Джанти за Трабант 4JХ13. Джанти за Вартбург два модела - за барабанни и за дискови спирачки, като за дисковите спирачки са асиметрични. Размер 4.5JХ13. И двете машини са ми минавали през ръцете, имам и дъртата книжка за взаимозаменяеми детайли, но не си спомням да е ставало въпрос за взаимозаменяеми джанти.

П.П. Виждам, че говорите за товарене - типично по български, варгата носеше 10 торби цимент и двама души, естествено на по-кратки разстояния и при по-внимателно управление.
            Последно редактирано от коко келеша; 23-06-20, 13:21.
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Да обясня защо питам
              мога да взема ремарке което е вартбург (както се оказа)
              Та се чудя става ли за нещо.

Коментар

• trapper
                trapper коментира
                Редактиране на коментар
                Виждал съм ремаркета, отрязани от четвъртития модел комби. Вършат някаква работа.
                п.п. Като "вземеш" твоето, ако не те видят, "вземи" едно и за мене.

• turtey
                turtey коментира
                Редактиране на коментар
                Мани, пари искат и то като за чисто ново

Нещо те заблуждават. Коя част от шасито на Вартбурга я виждаш като подходяща за ремарке?
              Caption

Коментар

Трабва ли ремаркето да има регистрация, ако искаш драсни ми ЛС, може и да предложа нещо интересно?
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

• turtey
                  turtey коментира
                  Редактиране на коментар
                  Имаш лс
                  Десетсимволадръндръндрън

ГДР Фабриката е произвеждала и ремаркета.

https://www.google.com/search?q=ddr+...hrome&ie=UTF-8
                Последно редактирано от nbajani; 23-06-20, 14:14.
                Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Oсвен ако не става дума за по-стария модел 311, който е на ресори и по негово време има оригинално ремарке

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Wartburg_Schnelltransporter_mit_Anhänger_3.jpg Прегледи:0 Размер:717.7 КБ ID:6616827

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Untitled.jpg Прегледи:0 Размер:328.7 КБ ID:6616828

Познайте с какво съвпадат джантите на този модел С 15-цоловите джанти от първите VW Kaefer.
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Да обясня защо питам
                    мога да взема ремарке което е вартбург (както се оказа)
                    Та се чудя става ли за нещо.
                    Росен Sobax беше правил ремарке от Вартбург преди години. Питай го
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Режат на подходящо място вартбурга и ползват задната част и стоповете... Виждал съм.
                      Сега много се търсят стари соц. пикапи/жукове,ниси,уазки/ които не са в движение.Режат ги и ползват задната част с моста и колелата за селско стоп.ремаркета-без регистрация.
                      Закачат се към трактори ....Новите са много скъпи и затова се търсят.Мой познат редовно преглежда обявите на ЧСИ тата за такава техника ....
                      Понеже се търсеше по специален теглич,за такива цели ли ще се ползва ремаркето?

Я.. докато го напиша,колегите и снимки качили...
                      Последно редактирано от ognqn; 23-06-20, 14:05. Причина: послепис...
                      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-an...0665-276-21394

Е таково некво е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X