Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля Помогнете ми в избора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля Помогнете ми в избора

Не бой се, с тия 10 бона няма да стигнеш до Патрулите с чип. Освен ако не скочиш на някой с обратен волан, на което няма да се учудя.
    Освен, че трябва да се научиш на етика в общуването с природата, трябва и да почетеш малко за машините които те интересуват, че така и дивеч, и информация наготово, много ще ти стане.

Коментар

Първоначално публикуван от zig_zag Преглед на мнение
      Мерси за помоща.Да млад шофиор сам.А ти Кои двигател на NIssan Patrol Ще ми препорачаш дочух че имали някаф проблем по двигателя до колкото разбрах става вапрос за някаф чип и бил около 2000лв ОТ ТОВА МЕ Е СТАХ.Сащо и др ми харесват и незнам на какво да се спра Значи Разполагам с 10 000лв.
      С 10 000лв. ще си вземеш хубав Patrol GR Y60 с двигател 115 конски сили ,този мотор няма чип.Проблема на този двигател е че понякога има главобол, като изключим това е много надежден и лесен за обслужване.Като избираш джип вземи някой с теб който има понятие от дизели да не вземе да се натресеш на Патрол на който му завира курбана.

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan_yj Преглед на мнение
        С 10 000лв. ще си вземеш хубав Patrol GR Y60 с двигател 115 конски сили ,този мотор няма чип.Проблема на този двигател е че понякога има главобол, като изключим това е много надежден и лесен за обслужване.Като избираш джип вземи някой с теб който има понятие от дизели да не вземе да се натресеш на Патрол на който му завира курбана.
        Благодаряви за ифнормацията.Колета(Стефан) били ми препорачал някав др джип пак с сащите изисквания.И имате ли си представа кои мотор повече варви по балкана дизеловия или бензиновия.

Коментар

Първоначално публикуван от zig_zag Преглед на мнение
          И имате ли си представа кои мотор повече варви по балкана дизеловия или бензиновия.
          По този въпрос могат да се водят много безмислени спорове,за тия пари имаш горе долу приличен избор,попрочети малко и съм сигурен ,че ще добиеш представа какво искаш...Успеx
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 08-07-09, 09:21. Причина: Корекция на цитат
          Какво е това 4x4...:confused:
          [FONT=Arial Black]Мечтите са си твои,ако ги споделиш със друг си е за твоя сметка...:rolleyes:[/FONT]

Коментар

Аз в никакъв случай не бих изключил и Фронтера Б 2.2 дизел или бензин...За дизела мога да кажа, че е супер дуракоустойчив!А за колата като цяло пак същото!Много здрава, много дуракоустоичива(като всеки скапан Хлоптер), за офф си става...за не много хард с едни добри гуми си e екстра и те води на места,на които не си вярвал, че ще стигне...А и влиза в ценовия ти диапазон...части се намират и на нормални цени, абе става каручката!Иначе от изброените наистина Патрула рулира, но тук вече отиваш на доста по стара година кола, докато при хлопела се качваш на нещо от рода 1999,2000,2001г....но все пак си е въпрос и на личен избор!
            Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

според мен фронтера 2.2

Коментар

Аз пък бих ти препоръчал Нисан Терано 2 2.7тди къса база около 99-2000г ;

Коментар

Изтървал си най-подходящия за мултифункционално ползване - Ленд Ровър Дискавъри! Мое мнение!
                  "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Аз сьщо бих препорьчал terrano 2 от изброените.Уцпех.
                    grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.

Коментар

Аз избирах в същия ценови диапазон и се бях спрял на LR Дискавъри и Опел Фронтера Б. В крайна сметка трябва да си отговориш на въпроса кои качества на возилото, което търсиш са най-ценни за тебе и след това да си определиш и най-подходящия модел. Добре е и да потърсиш за избраните модели повече информация ( надеждност, често срещани проблеми и т.н. ) и тогава да решиш какво да търсиш!
                      Успех в търсенето!
                      Казано е:
                      -"Обичай ближния",
                      щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Аз също съм болен ловец. Ако ще возиш кучета, или често ти се налага да пренасяш товар (подхранване, сол, стр. материали) лично за мен най-доброто е PickUp. Аз откакто го взех се родих. Просто универсална машина.
                        LZ1AID

Коментар

Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнение
                          ...Ако ще возиш кучета, или често ти се налага да пренасяш товар (подхранване, сол, стр. материали) лично за мен най-доброто е PickUp....
                          Ама ако няма да возиш не ти трябва пикап.

Те точно това е важно-за какво ще го ползваш.

Пикапа е много дълъг за наистина лоши терени. Ако го "поправиш малко" става зле за шосе. За 10 000 читав пикап няма да намериш. Аз ще продавам моя но не по-еФтино от 16 000 и мисля, че това е най ниската цена на пазара.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

От изброените за тези пари,Патрол Y60при това би трябвало да бъде доста читав,но това е лично мое мнение,но мисля,че няма да направиш грешка

Коментар

К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

аз бих избрал нисана ,един приятел има често ходм на лов перфектен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X