Здравеите.ЗнаЧи искам да се допитам до някои от вас които повеЧе разбира и има опит с джиповете.ЗнаЧи вапросат ми е следния.Ще си купувам джип и сам си харесал няколко модела но незна кои с какви проблеми е и кои е по хубав затова се допитвам до вас. ЗнаЧи Ето това са моделите Opel Frontera,Nissan Patrol,Lada Niva,Mitsubishi Pajero,Nissan Terrano Ето тези модели тарся Година на производство (97-02) Моля да ми помогнете в избора или поне да ми кажете кои е по-добар.МЕРСИ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля Помогнете ми в избора
Свий
X
-
Моля Помогнете ми в избора
Тагове: Няма
-
До: Моля Помогнете ми в избора
Така, както задаваш въпроса, шансът да получиш полезни отговори е доста малък. Няма много мераклии да хвърлят на боб за да разберат за какви цели ти трябва "джип" и къде/как ще се кара.
Хайде първо да вземеш да почетеш малко в този раздел на форума! Въпросът "Какво да купя?" е задаван достатъчно често, при което са обсъждани широк кръг марки и модели.
Пък, след като се запознаеш с вече написаното, ако имаш конкретни въпроси, пак питай!Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТака, както задаваш въпроса, шансът да получиш полезни отговори е доста малък. Няма много мераклии да хвърлят на боб за да разберат за какви цели ти трябва "джип" и къде/как ще се кара.
Хайде първо да вземеш да почетеш малко в този раздел на форума! Въпросът "Какво да купя?" е задаван достатъчно често, при което са обсъждани широк кръг марки и модели.
Пък, след като се запознаеш с вече написаното, ако имаш конкретни въпроси, пак питай!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнениеКупи си УАЗ и използвай буквите от българската азбука вместо цифри (поне в този фирум)!мерси много за помоща
Коментар
-
Първоначално публикуван от zig_zag Преглед на мнениеЗна4и пове4е да ви олисня джипа ми трябва за лов да няма умора на на баира да варви в сняг и кал общо зето е това
Коментар
-
Първоначално публикуван от zig_zag Преглед на мнениеЗна4и пове4е да ви олисня джипа ми трябва за лов да няма умора на на баира да варви в сняг и кал общо зето е това,аа забравих има и бая място за авджии
ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Първоначално публикуван от zig_zag Преглед на мнениеЗдравеите.ЗнаЧи искам да се допитам до някои от вас които повеЧе разбира и има опит с джиповете.ЗнаЧи вапросат ми е следния.Ще си купувам джип и сам си харесал няколко модела но незна кои с какви проблеми е и кои е по хубав затова се допитвам до вас. ЗнаЧи Ето това са моделите Opel Frontera,Nissan Patrol,Lada Niva,Mitsubishi Pajero,Nissan Terrano Ето тези модели тарся Година на производство (97-02) Моля да ми помогнете в избора или поне да ми кажете кои е по-добар.МЕРСИКакво е това 4x4...:confused:
[FONT=Arial Black]Мечтите са си твои,ако ги споделиш със друг си е за твоя сметка...:rolleyes:[/FONT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнениеаз лично бих изключил фронтерата и ладатаКакво е това 4x4...:confused:
[FONT=Arial Black]Мечтите са си твои,ако ги споделиш със друг си е за твоя сметка...:rolleyes:[/FONT]
Коментар
-
Точно Нива според мен трябва да си вземеш.
1.Не скъпа
2.Няма сериозна поддръжка/като цени говоря/
3.Тъкмо ще се научиш да караш в кал
4.За ремонтите всеки може да ти помага,докато се нучиш сам
5.Предполагам,че си млад и друсането няма да ти пречи,а и като си усилиш музиката няма да я чуваш как "вие" на асфалтов път.
Успех!Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stefan_yj Преглед на мнениеОт изброените според мен най-подходящ е NISSAN Patrol ,здрава ходова част ,цели мостове ,здрави диференциали, някои и с блокаж , и добър 6 -цилиндров дизел.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар