Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля Помогнете ми в избора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля Помогнете ми в избора

Здравеите.ЗнаЧи искам да се допитам до някои от вас които повеЧе разбира и има опит с джиповете.ЗнаЧи вапросат ми е следния.Ще си купувам джип и сам си харесал няколко модела но незна кои с какви проблеми е и кои е по хубав затова се допитвам до вас. ЗнаЧи Ето това са моделите Opel Frontera,Nissan Patrol,Lada Niva,Mitsubishi Pajero,Nissan Terrano Ето тези модели тарся Година на производство (97-02) Моля да ми помогнете в избора или поне да ми кажете кои е по-добар.МЕРСИ
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 04-07-09, 21:39. Причина: Използване на цифри вместо букви

До: Моля Помогнете ми в избора

ВсиЧките са супер знаЧи, да знаеШ.

Много произволен шортлист си събрал... Някакви по-конкретни критерии?

Коментар

Така, както задаваш въпроса, шансът да получиш полезни отговори е доста малък. Няма много мераклии да хвърлят на боб за да разберат за какви цели ти трябва "джип" и къде/как ще се кара.

Хайде първо да вземеш да почетеш малко в този раздел на форума! Въпросът "Какво да купя?" е задаван достатъчно често, при което са обсъждани широк кръг марки и модели.

Пък, след като се запознаеш с вече написаното, ако имаш конкретни въпроси, пак питай!
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Така, както задаваш въпроса, шансът да получиш полезни отговори е доста малък. Няма много мераклии да хвърлят на боб за да разберат за какви цели ти трябва "джип" и къде/как ще се кара.

Хайде първо да вземеш да почетеш малко в този раздел на форума! Въпросът "Какво да купя?" е задаван достатъчно често, при което са обсъждани широк кръг марки и модели.

Пък, след като се запознаеш с вече написаното, ако имаш конкретни въпроси, пак питай!
        Зна4и пове4е да ви олисня джипа ми трябва за лов да няма умора на на баира да варви в сняг и кал общо зето е това

Коментар

Купи си УАЗ и използвай буквите от българската азбука вместо цифри (поне в този фирум)!

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
            Купи си УАЗ и използвай буквите от българската азбука вместо цифри (поне в този фирум)!
            Да добре ще ги ползвам мерси.Значи аз този джип ще го карам 50/50 и в гората и по асвалта.Та този УАЗ няма да ми варше работа.Нещо ако можеш да ми предложиш от др машини.Която да не е толкова проблена пак да варви и да няма мн скапа подражка това са моите изисквания кам нея мерси много за помоща

Коментар

Първоначално публикуван от zig_zag Преглед на мнение
              Зна4и пове4е да ви олисня джипа ми трябва за лов да няма умора на на баира да варви в сняг и кал общо зето е това
              Нема ли да плашиш дивеча с тоя джип! Ама то и без това не остана...

Коментар

аз лично бих изключил фронтерата и ладата

Коментар

Вземи си една Тойота Ланд Крузер 80,ще върви на баира в сняг и кал,даже и на пътя.В багажника има достатъчно място за дивеч,само да можеш да си удариш,аа забравих има и бая място за авджии
                  ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Здравеите.ЗнаЧи искам да се допитам до някои от вас които повеЧе разбира и има опит с джиповете.ЗнаЧи вапросат ми е следния.Ще си купувам джип и сам си харесал няколко модела но незна кои с какви проблеми е и кои е по хубав затова се допитвам до вас. ЗнаЧи Ето това са моделите Opel Frontera,Nissan Patrol,Lada Niva,Mitsubishi Pajero,Nissan Terrano Ето тези модели тарся Година на производство (97-02) Моля да ми помогнете в избора или поне да ми кажете кои е по-добар.МЕРСИ
                    Колега до тук добре,но Сашо е прав за шоуртлиста а и ти не споменаваш до какви пари.Ако те интересува погледни офертата на Yaro за ТЛКато...
                    Какво е това 4x4...:confused:
                    [FONT=Arial Black]Мечтите са си твои,ако ги споделиш със друг си е за твоя сметка...:rolleyes:[/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнение
                      аз лично бих изключил фронтерата и ладата
                      А аз лично не разбраx защо?
                      Какво е това 4x4...:confused:
                      [FONT=Arial Black]Мечтите са си твои,ако ги споделиш със друг си е за твоя сметка...:rolleyes:[/FONT]

Коментар

Точно Нива според мен трябва да си вземеш.
                        1.Не скъпа
                        2.Няма сериозна поддръжка/като цени говоря/
                        3.Тъкмо ще се научиш да караш в кал
                        4.За ремонтите всеки може да ти помага,докато се нучиш сам
                        5.Предполагам,че си млад и друсането няма да ти пречи,а и като си усилиш музиката няма да я чуваш как "вие" на асфалтов път.
                        Успех!
                        Чавдар Владимиров
                        0887/912075
                        Ленд Ровър Диско 1
                        Самуад в проект

Коментар

Всичко друго без Нива.Особенно дълга база,някакво извращение на конструкторите.

Коментар

От изброените според мен най-подходящ е NISSAN Patrol ,здрава ходова част ,цели мостове ,здрави диференциали, някои и с блокаж , и добър 6 -цилиндров дизел.

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan_yj Преглед на мнение
                              От изброените според мен най-подходящ е NISSAN Patrol ,здрава ходова част ,цели мостове ,здрави диференциали, някои и с блокаж , и добър 6 -цилиндров дизел.
                              Мерси за помоща.Да млад шофиор сам.А ти Кои двигател на NIssan Patrol Ще ми препорачаш дочух че имали някаф проблем по двигателя до колкото разбрах става вапрос за някаф чип и бил около 2000лв ОТ ТОВА МЕ Е СТАХ.Сащо и др ми харесват и незнам на какво да се спра Значи Разполагам с 10 000лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X