Успех, за окачването и лебедката - виж в електронният магазин на саита.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дайте съвет за нов джип! /до 15.000лв., за 'чукарите'/
Свий
X
-
Патрул в посочения диапазон от цена и години може да бъде както GR т.е. по-новия с кръгли фарове така и Y260 (като на Яро). Дилемата обикновено се състои в по-лошо състояние, но новия модел или много добро състояние и доста по-ниска цена (стария модел). И при двата варианта обаче климатика е почти невъзможна опция. Двигател и скоростна кутия са еднакви и на стария и на новия от тези години. Ако търсите комфорт обаче Паджерото е по-добрата опция, но много далече от възможностите за офроуд приключения на Патрулите.
Препоръчвам ви като се спрете на нещо да го закарате до сервиза на Мотоексперт (намира се от кръстовището на околовръстно шосе и пътя към Драгалевци посока Драгалевци отляво - 200-300м). Там търсете Митко/fulda/ така е регистриран и тук във форума. Така е сигурно че хем ще прегледате автомобила вдигнат на крик т.е. отдолу и отвсякъде хем ще получите професионално мнение.
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex_markovУспех, за окачването и лебедката - виж в електронният магазин на саита.
Това обаче силно ми се нрави, полезен и мултифункционален уред.
http://eshop.offroad-bulgaria.com/pr...roducts_id=112
Някой да знае каде се продават пистолети за развиване и завиване?
Коментар
-
Не намирам окачване в електронния магазин, а знам че трябва да има... Аз ли съм зле или повредата не е в моето ПЦ?
Нашата фирма е представител за България на TJM. Тяхната номенклатура касаеща окачвания и други офроуд принадлежности е около 38 000 позиции и е невъзможно да бъде пренесена в електронния магазин. Специално за окачванията е необходим и сериозен разговор с потенциалния купувач относно точните му изисквания защото вариантите са много. Затова и няма нищо по въпроса там.
Коментар
-
Благодаря за бързата реакция, аз знам за представителството, то като се отиде на офицялният сайт на TJM, България е първата в спивъка страни с представителства. Лошото при мен, е че трябва да сменя окачванете скоро, но не съм събрал точна сума, която както е ясно може да се определи след разговор за уточняване на нуждите. И тук кръгът се затваря, тъй като не искам да ви ангажирам с разговори без да имам парите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар