До: Джип, кола или ... ?
ако си свикнал с туарега, сантафето и останалите за тези пари трудно ще намериш подобно..... още повече, че трябва да имаш едно 1000-3000 лв. допълнително, така че бюджета ти пада на базова цена 12-13000
ако ще караш повечко на дълъг път по асвалта и пикници/риба по черните пътища, дълга витара или хонда ще ти свършат работа.... субаро също.
ако искаш нещо по-джипесто, виж в раздела "продава" има едно Гранд чероки черно на колегата Kinex, което е направено много добре, стегнато и оборудвано......... така че ще избегнеш първоначалните разходи, които не са малки и доста време няма да мислиш за сервизи.
ако си свикнал с туарега, сантафето и останалите за тези пари трудно ще намериш подобно..... още повече, че трябва да имаш едно 1000-3000 лв. допълнително, така че бюджета ти пада на базова цена 12-13000
ако ще караш повечко на дълъг път по асвалта и пикници/риба по черните пътища, дълга витара или хонда ще ти свършат работа.... субаро също.
ако искаш нещо по-джипесто, виж в раздела "продава" има едно Гранд чероки черно на колегата Kinex, което е направено много добре, стегнато и оборудвано......... така че ще избегнеш първоначалните разходи, които не са малки и доста време няма да мислиш за сервизи.
. Във всеки случайняма нищо общо с окачванията на нормалните рена. От долу пък е една от най-стабилните защити, които съм виждал изобщо, при каквото и да е. Понеже не е с цели мостове, диференциалите също са скрити над защитата. По отношение на това притеснения нямам.
. После смених и свещи и чистачки(оригинални от Рено), за още няма и 50 лева
. На мен след някаква профилактика по Ферозата, направо ми е смешно какви пари давам за същото на реното...
. Истината е в две машини... ама пък като си свикнал да имаш джип, то и в асвалтовата кола ти се иска да имаш някаква свобода
Коментар