Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за семеен джип 4х4 + риболов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за семеен джип 4х4 + риболов

Discovery 3 според аутодата тежи 2494 кг, максимално допустимо тегло 3230 кг.
    https://www.auto-data.net/bg/land-ro...utomatic-28671
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
      Защо ги гледате тия писания колко била празна по книга ? Как се движи без гориво , масла, охладителна течност , без водач ...? Средно подготвен джип увеличава теглото си с минимум с 300 килограма и като я качиш на кантара истината става съвсем друга.

Изпратено от моят EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE с помощта на Tapatalk
      На мене и за това ми е останало в главата, че е 3 тона Секвоята. Ама то 200-300 кола повече или по малко, все тая. На мене ми върши идеална работа като голямо комби. Е, гадно затъва в пясък, ама не може всичко на куп.
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
        На мене и за това ми е останало в главата, че е 3 тона Секвоята. Ама то 200-300 кола повече или по малко, все тая. На мене ми върши идеална работа като голямо комби. Е, гадно затъва в пясък, ама не може всичко на куп.
        Ако визираш събитията от миналата седмица на Приморско, не е от джипа - зареди вълната затъват секвоите...
        Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
        Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
          Защо ги гледате тия писания колко била празна по книга ? Как се движи без гориво , масла, охладителна течност , без водач ...? Средно подготвен джип увеличава теглото си с минимум с 300 килограма и като я качиш на кантара истината става съвсем друга.....
          Е, то ако сложиш лебедка, джакове, багажник, усилени брони, бул и рол бар, 5-6 туби допълнително гориво и т.н. може и към 4 т. да я докараш. Ама в цивилен вариант рядко ще я надумкаш догоре с хора и багаж. Все едно де, това са подробности ...
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
            Няма джип за цивилна употреба, дето е над 1800-2000 кг. с 5 човека, пълен резервоар и 50 кила багаж. Някои може и да са малко отгоре, ама това са разни американски тучове, дето са си камиони на практика.
            Празен пасат комби дизел е 1500кг, их55 хюндайчето е 2200кг празно тегло, 2790кг макс допустимо /което тегло реално се гледа за винетката за ремарке/
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Няма джип за цивилна употреба, дето е над 1800-2000 кг. с 5 човека, пълен резервоар и 50 кила багаж. Някои може и да са малко отгоре, ама това са разни американски тучове, дето са си камиони на практика.
              Значи празни от 1300 до 1500кг?! По толкова са леките коли... Джип с рама и дълга база, над 1800кг празен. С изключение на УАЗ, то в него няма нищо.
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Излишно задълбаване в дребни подробности. Който не вярва да иде на някой кантар да си премери колата и после да сподели ....
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Аз така и не мога да реша... Q7 да го влача по язовирите ми е кофти, другите пък изглеждат кофти и нямат толкова екстри... Не знам.

Коментар

Първоначално публикуван от v1ppers0nn Преглед на мнение
                    Аз така и не мога да реша... Q7 да го влача по язовирите ми е кофти, другите пък изглеждат кофти и нямат толкова екстри... Не знам.
                    Като е Q7, пречи ли нещо до ходи по язовирите? Един клиент си тегли лодката с S-класа 4х4
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Излишно задълбаване в дребни подробности. Който не вярва да иде на някой кантар да си премери колата и после да сподели ....
                      Само не мерете на кантар за вторични суровини, че на такъв аз тежа 60кг вместо 80

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X